- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/youtube-vanced
תמיר, לירן לא התבלבל...@liranbh
נראה לי שהתבלבלת.
היא מפרה את האינטרסים המסחריים של גוגל, ולכן כבר לא קיימת בפרהסיה.
מכאן ועד לא חוקית הדרך ארוכה.
הי רועי,תמיר, לירן לא התבלבל...
בלי קשר (ססאומו איך כותבים regardless בעברית?) לסיטואציה ה"חוקית" (בא לך לבדוק על מה אתה "חתום" ב-end user license agreement של החנות של גוגל? של יוטיוב?) - הפוטנציאל לבעיות אבטחה במסלול הזה קיים וטעון זהירות (או לפחות מודעות).
קצת אירוני שכתבתה "מפרה" (מילה מהדומיין הלגאלי) ולא "מנוגדת" (לאינטרסים המסחריים של גוגל).
שיהיה ברור, אני לא בעד כניעה אוטומטית (שלנו כמשתמשים) לאינטרסים של הענקים ובעד מי שמאפשר לנו קצת שחרור מאחיזת החנק שלהם - אבל נדרשת התנהלות מושכלת - עם כל צד שלישי, אידאולוגי או מסחרי...
חוץ מזה, תודה על הסקירה ולעזאזל עם הפרסומות האלה
רועי
לא אכפת לי האינטרסים של גוגל@liranbh
נראה לי שהתבלבלת.
היא מפרה את האינטרסים המסחריים של גוגל, ולכן כבר לא קיימת בפרהסיה.
מכאן ועד לא חוקית הדרך ארוכה.
בניגוד למצופה, הורדת אפליקציות מהחנות של גוגל אינה מהווה ביטחון כלשהו. מגוון אתרים דן בנושא.ברגע שאתה מאפשר את האופציה בהגדרות להתקנת תוכנות ממקורות לא רשמיים אתה חשוף בגדול
כל תוכנה שהורדת מרגע זה , גם אם היא רשמית מגוגל יכולה להתקין לך תוכנות לא רשמיות נוספות , סרוויסים , תוספים שונים לדוגמא מקלדת ומרגע זה אתה תחת מעקב
מסכים. אבל הסיכון קטן יותר.בניגוד למצופה, הורדת אפליקציות מהחנות של גוגל אינה מהווה ביטחון כלשהו. מגוון אתרים דן בנושא.
דוגמא לכך תוכל לקרוא כאן.
האפליקציה אליה הפניתי אינה מחייבת ROOT. למעשה הטלפון שלי ללא ROOT.Apple App Store vs Google Play Store (2024 Comparison)
Apple App Store vs Google Play Store! Which is better? Who will win? Check out this 2024 Comparison and find out.cybercrew.uk
הכתבה נועדה להציג התמודדות עם פרסומות ביו טיוב, לא לשדל להתקין אחת מהן.
חוץ מ- Vanced, קיימות גם Newpipe, וגם Skytube שניתן להוריד גם ישירות מהחנות של גוגל. Vanced פשוט המושקעת ביותר, דבר שגרם לגוגל לפעול למיזעור נזקים.
לשאר גוגל פשוט טרם הגיעה..
חג חירות שמח!