YouTube Vanced – האפליקציה שרציתם?

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
753
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/youtube-vanced

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
שם זה דווקא רמה סבירה. הם גם צריכים להרוויח.

אבל פרסומת באתרים ישראלים - ynet mako משגעת. אי אפשר לדלג, וזה לא מספיק להם, לפעמים אותה פרסומת מוקרנת פעמיים

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
205
נקודות
43
הי מיכאל,
האמת שהמצב ביו טיוב הידרדר משמעותית לעומת העבר.
לכן החל שיח בנושא במגוון פורומים בעולם. הנה אחד לדוגמא:
https://www.reddit.com/r/Chromecast/comments/o6kzui ניסית את ה-Vanced? יש שם כ"כ הרבה חידושים, כל מה שקהל המשתמשים יכול היה לבקש.
מאקו ו-ynet אכן משתוללים בעיקר בנייד, כי אין בקרה.
מצאתי שצפיה בתכנים ללא פרסומות במאקו מתאפשרת (בינתיים) באפליקציה הייעודית ב- Google TV ובאפליקציה של טלוויזיות סמסונג.
ב-ynet מצאתי ש- U block origin עובד נפלא.
איך אתה מתמודד עם זה?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
אני בינתיים סובל, אבל זה נהיה קשה.
לא חשבתי על פתרונות טכנולוגיים:)
אני אנסה

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
174
נקודות
63
מצוין. הגרסה שהייתה לי הפסיקה לעבוד לאחרונה. עכשיו הכל טוב.
תודה רבה.

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
קחו בחשבון שאתם מתקינים אפליקציה לא חוקית אתם חושפים את הטלפון לבעיות אחרות בגלל פרצות אבטחה.

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
205
נקודות
43
@liranbh
נראה לי שהתבלבלת.
היא מפרה את האינטרסים המסחריים של גוגל, ולכן כבר לא קיימת בפרהסיה.
מכאן ועד לא חוקית הדרך ארוכה.

RB68

חבר משקיען
מעורבות
587
נקודות
93
@liranbh
נראה לי שהתבלבלת.
תמיר, לירן לא התבלבל...

בלי קשר (ססאומו איך כותבים regardless בעברית?) לסיטואציה ה"חוקית" (בא לך לבדוק על מה אתה "חתום" ב-end user license agreement של החנות של גוגל? של יוטיוב?) - הפוטנציאל לבעיות אבטחה במסלול הזה קיים וטעון זהירות (או לפחות מודעות).
קצת אירוני שכתבתה "מפרה" (מילה מהדומיין הלגאלי) ולא "מנוגדת" (לאינטרסים המסחריים של גוגל).

שיהיה ברור, אני לא בעד כניעה אוטומטית (שלנו כמשתמשים) לאינטרסים של הענקים ובעד מי שמאפשר לנו קצת שחרור מאחיזת החנק שלהם - אבל נדרשת התנהלות מושכלת - עם כל צד שלישי, אידאולוגי או מסחרי...

חוץ מזה, תודה על הסקירה ולעזאזל עם הפרסומות האלה :בעד:
רועי

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
205
נקודות
43
תמיר, לירן לא התבלבל...

בלי קשר (ססאומו איך כותבים regardless בעברית?) לסיטואציה ה"חוקית" (בא לך לבדוק על מה אתה "חתום" ב-end user license agreement של החנות של גוגל? של יוטיוב?) - הפוטנציאל לבעיות אבטחה במסלול הזה קיים וטעון זהירות (או לפחות מודעות).
קצת אירוני שכתבתה "מפרה" (מילה מהדומיין הלגאלי) ולא "מנוגדת" (לאינטרסים המסחריים של גוגל).

שיהיה ברור, אני לא בעד כניעה אוטומטית (שלנו כמשתמשים) לאינטרסים של הענקים ובעד מי שמאפשר לנו קצת שחרור מאחיזת החנק שלהם - אבל נדרשת התנהלות מושכלת - עם כל צד שלישי, אידאולוגי או מסחרי...

חוץ מזה, תודה על הסקירה ולעזאזל עם הפרסומות האלה :בעד:
רועי
הי רועי,
האמת שעולם האפליקציות המותקנות מחוץ לחנות גוגל כולל מגוון מעניין מאד של אפליקציות.
זה כבר מזמן ספורט לאומי לייצר גרסאות MOD משופרות של אפליקציות קיימות, אותם ניתן להוריד בחנויות אלטרנטיביות לגיטימיות לא פחות מהחנות של גוגל.
vanced היא רק דוגמא אחת לאלטרנטיבות שחוסמות את הפרסומות ביו טיוב, ומשפרת דרמטית את הממשק.
מכיוון שהורידו אותה מליוני פעמים, אני יותר רגוע.
כדי להיות על הצד הבטוח יותר, התחברתי עם כתובת ג'ימייל ייעודית לה.
מוזמן להתנסות

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
@liranbh
נראה לי שהתבלבלת.
לא אכפת לי האינטרסים של גוגל
ברגע שאתה מאפשר את האופציה בהגדרות להתקנת תוכנות ממקורות לא רשמיים אתה חשוף בגדול
כל תוכנה שהורדת מרגע זה , גם אם היא רשמית מגוגל יכולה להתקין לך תוכנות לא רשמיות נוספות , סרוויסים , תוספים שונים לדוגמא מקלדת ומרגע זה אתה תחת מעקב
יש חברות שמוכרות טראפיק , הם חוגגות על כאלו.
זה לא רק כתובת מייל נפרדת, אם אתה מתכוון להתקין תוכנות כאלו כדאי לקחת טלפון ישן רק למטרה הזו

כמו כן פריצה (root) של טלפון מאד מסוכנת למי שלא מבין ויודע איך להתקין גם תוספי הגנה

שורה תחתונה, אני משלם 20 שח בחודש לגוגל על יוטיוב פרימיום , העלות היא לא גבוהה ולפחות נותן לי שקט

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
205
נקודות
43
ברגע שאתה מאפשר את האופציה בהגדרות להתקנת תוכנות ממקורות לא רשמיים אתה חשוף בגדול
כל תוכנה שהורדת מרגע זה , גם אם היא רשמית מגוגל יכולה להתקין לך תוכנות לא רשמיות נוספות , סרוויסים , תוספים שונים לדוגמא מקלדת ומרגע זה אתה תחת מעקב
בניגוד למצופה, הורדת אפליקציות מהחנות של גוגל אינה מהווה ביטחון כלשהו. מגוון אתרים דן בנושא.
דוגמא לכך תוכל לקרוא כאן.
האפליקציה אליה הפניתי אינה מחייבת ROOT. למעשה הטלפון שלי ללא ROOT.

הכתבה נועדה להציג התמודדות עם פרסומות ביו טיוב, לא לשדל להתקין אחת מהן.
חוץ מ- Vanced, קיימות גם Newpipe, וגם Skytube שניתן להוריד גם ישירות מהחנות של גוגל. Vanced פשוט המושקעת ביותר, דבר שגרם לגוגל לפעול למיזעור נזקים.
לשאר גוגל פשוט טרם הגיעה..

חג חירות שמח!

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
בניגוד למצופה, הורדת אפליקציות מהחנות של גוגל אינה מהווה ביטחון כלשהו. מגוון אתרים דן בנושא.
דוגמא לכך תוכל לקרוא כאן.
האפליקציה אליה הפניתי אינה מחייבת ROOT. למעשה הטלפון שלי ללא ROOT.

הכתבה נועדה להציג התמודדות עם פרסומות ביו טיוב, לא לשדל להתקין אחת מהן.
חוץ מ- Vanced, קיימות גם Newpipe, וגם Skytube שניתן להוריד גם ישירות מהחנות של גוגל. Vanced פשוט המושקעת ביותר, דבר שגרם לגוגל לפעול למיזעור נזקים.
לשאר גוגל פשוט טרם הגיעה..

חג חירות שמח!
מסכים. אבל הסיכון קטן יותר.
לצערי ראיתי לא מעט מיקרים של אנשים שהתפתו לפתוח את האופציה של התקנה ממקורות לא רשמיים ונפגעו
חג שמח

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור