YES MaxHD - ביקורת על ממיר מקליט

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
לגבי מתיחה חכמה - יש טלוזיות שלא עושות את המעבר בין מתיחה ל 16:9 בצורה אוטומוטית וזה די מבאס לעשות את זה ידנית בכל פעם (זה המצב אצלי עם פנסוניק PV80), לכן דווקא מאד חשוב שיהיה בממיר.

ב HD הנוכחי אני מתשמש בתצוגת pillar box שפשוט מציגה תוכן 4:3 ללא מתיחה, עם פסים שחורים בצדדים. לדעתי האישית פתרון יותר טוב מכל מתיחה, למרות שלא בריא לפלזמה.

ליאור, האם תצוגה זו קיימת גם בממיר החדש ?
משאירים ב- JUST וזהו, לא כזה הבדל;)

א

אורח

אורח
מה מידות המכשיר?

תודה מראש :)

א

אני

אורח
מחכה שחבילה תעלה 50 שח לחודש אז אולי נתחבר
lol

א

אורח

אורח
לגבי המחירים....

רציתי רק להגיב לתגובה של לקוחות שיש להם כבר מקס במבצע בנדל שאין להם הצעות שדרוג---אני בטוח שלחברה יש מטרה למכור את המכשיר ככה שאני אומר מנסיון ברגע שאדם פונה לחברה ומתעניין מוציאים הצעה תוך יומיים שלוש וחוזרים ללקוחות כאלו***חשוב לציין שלק' שלקחו את המקס/HD ברכישה/פקדון אין אופציה של שדרוג כלומר להחזיר ממיר ולקחת את הממיר המשולב.........

א

אורח :-)

אורח
כתבה טובה מאוד

קודם כל אחד האתרים הטובים שיש בארץ (בעברית) בנושא הכתבה אחלה כתבה ואמינה מאוד,אני רכשתי את הממיר בתור לקוח חדש יותר מחודש ומרוצה מאוד מהממיר וכמובן מהשלט. יתרון מעולה לשלט עם תאורה,לא אוהב את האור הכחול בממיר אבל זה אצלי לא אוהב בכלל בכל המכשירי חשמל (האם נכון שלא בריא בלילה לשינה?)
ושוב אחלה אתר.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תודה, אכן התאורה הכחולה חזקה למדי...

א

אורח

אורח
מכשיר מעולה ...אבל ממש מאכזב העניין שאני ביס 7 שנים ומבקשים ממני לשלם 159 ש"ח החלפת ממיר שכל אדם יכול לעשות זאת....אז אני כרגע לא משדרג עד שהם ישדרגו את עניין המחיר

benjiman

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אתמול התקינו לי את הממיר ל 3 חודשי נסיון...נראה טוב...שידורי ה HD באיכות טובה במיוחד נשיונל גאוגרפיק. יש שיפור בשידורי SD , התמונה נראית טוב יותר... השלט מאוד נוח...הממיר מגיב מהר... אם המחירים של המנוי ישארו גבוהים... 60 ש"ח לחודש... אני לא ממשיך אחרי 3 חודשי הנסיון...

פ

פרץ ברק

אורח
בקשה להבהרה בנושא ממיר MaxHD

ליאור קורן פרסם ביקורת על ממיר MaxHD של חברת ייס. במאמר הוא ציין שניתן לכוון את הדיליי של האודיו ביציאה הקואקסיאלית (דיגיטלית).
האם ניתן לדעת את תהליך הכיוון?

פרץ
pbarakora@bezeqint.net

זורו44

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
בהגדרות מתקדמות נכנסים להגדרות שמע
ובהשהיה אוטומאטית משנים את הערך הרצוי.מס עד 300 מילישניות.

א

אורח

אורח
הממיר ניתקע ולא פועל כמו שצריך

בטח כיבלתה חסות מיס או שאתה עובד שלהם כי הממיר הזה עדיין מלא בבעיות
ואתה כתבתה שאין בעיות בממיר מעניין למה הממיר תמיד מעלים תרגומים וצריך לעבור ארוץ ולחזור ולצפות שהתרגום הוחזרו ליפעמים התוכניות המוקלטות בכלל לא פועלות וגם הלחצנים לאצירת התוכנית וכולי.....
בקיצור הכתבה שלך לא שווה בלי ביקורת מעמיקה וסתם ביקורת אפשר ליקרוא את אותה ביקורת באתר יס

א

אורח

אורח
טוב אך לא מושלם

יש תקלה של ממש, כאשר יוצאים מהממיר בחיבור סקרט לDVD או לטלווזיה אין תרגום בשידורי הלווין, בשידורי 10,11,22 יש מכיוון שיס מקבלים שידור מתורגם, כלומר כול השידורים שיס מפיקה את התרגום מופיעים ביציאה ללא תרגום, בעיה של ממש למקליטים. פנינו ליס הם "לא יודעים על זה " יש למישהו רעיון ?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור