תתחדש.
א. מה קורה אם אתה מאשר עם שדות ריקים של ססמה ושם?
ב. באיזה קובץ מדובר?
א. על איזה מערכת הפעלה מדובר?
ב. האם מדובר על דיסק און קי או כונן קשיח חיצוני?
את הסטרימר אני לא מכיר אבל המסך הוא מסך הכנסת הסיסמה בHEX ולא ASCII תראה אם יש אפשרות לשנות את המסך לASCII או תרגם את הסיסמה לHEX למשל כאן:
http://www.dolcevie.com/js/converter.html
ירון
שלום ליאור,
בעקבות הכתבה שבה בדקת את המכשיר החלטתי לרכוש ובאמת קיבלתי אותו אתמול, המהמה ? למרות שאתה רשמת "קישוריות: ניתן להגדיר רשת חוטית או אלחוטית, במקרה שלנו, הגדרת Client ברשת מול ראוטר התבצעה באופן מהיר וללא בעיה." אני ניתקלתי באין ספור תקלות להתחבר איתו לרשת (ואף פירסמתי שאלה, שאף אחד לא ענה עליה).
לבסוף בשעות הלילה, עתה, הצלחתי להתחבר ולדעתי עקב חוסר באותות בבית ומחוצה לו (שעות לילה).
הבעיה הנוכחית: כאשר אני מנסה להתחבר לשיתוף ברשת שלי, אני מקבל מסך הכנסת שם משתמש וסיסמא לרשת ולי אין כזאת. כאשר אני מקיש OK על ריק, אני מקבל את אותו מסך שוב ושוב.
היש פתרון לבעיה ? איזה שם משתמש הוא רוצה ? של איזה יישום ?
בברכת שבוע טוב.
שלום,
רכשתי היום XTREAMER.
כשאני מנסה לבצע את החיבור לרשת האלחוטית הקיימת בבית (רואטר של ROTAL),
הסטירמר רושם שהוא לא מוצא SSID.
חשבתי שהבעיה היא בעוצמת קליטת הרשת בסלון, אבל עם הפלאפון / מחשב נייד אני נכנס לרשת בלי בעיה.
תודה.
יש לחברה מוקד פניות לטיפול בבעיות ואינספור פורומים לטיפול בכל בעיה שעולה. למה אתה לא פונה אליהם? הם יכולים לעזור לך בצורה הרבה יותר מקצועית ומהירה מכל אחד מאיתנו. גם באיתור הבעיה וגם בטיפול בבעיה.
לפי מה שאתה מתאר כנראה מדובר בהגדרות גישה למערכת ההפעלה שלך (חלונות). אבל אתה חייב לזהות באופן מדויק מה הבעיה כדי להתגבר עליה. היא יכולה לנבוע מסיבות שונות מאוד (ורבות מאוד...).
בהצלחה!
למי צריך לפנות?
אני עם WIN7 ועדיין לא הצלחתי לגשת לקבצים, וגם לא מצאתי פתרונות בפורומים. מה זה? לאף אחד אין WIN7 ?