למען ההגינות, ראוי לציין שבסרטון אחר הוא מצהיר בריש גלי שאצל וילסון ומג'יקו רואים לאן הכסף הולך ושהרמקולים מושלמים מבחינה טכנית וביצועית, רק שלו כמאזין השלמות הזאת מרגישה סטרילית ומנתקת אותו מהחוויה המוסיקלית.נראה לי די טריוויאלי שהוא צודק שיש כאלה שמשתמשים בציוד כדי לשמוע מוזיקה, וכאלה שמשתמשים במוזיקה כדי לשמוע ציוד, ואפשר לקרוא להם type 1 ו-type 2, במקום מוזיקופילים וציודופילים, אבל נראה לי שהחלוקה שלו בין brands היא כבר דעה אישית -- אולי אפילו מסחרית, כי זה מה שהוא מוכר.
למשל, הוא מתייחס ל-KEF כמו לחברה שמייצרת רק LS50, ומתעלם מזה שיש להם רמקולי היי-אנד משובחים בהחלט, ומתייחס למגי'קו כמו לחברה שמוכרת רעש וצלצולים ולא מוצרים שהם סופר מוזיקליים וכנראה עדיפים גם מבחינת type 1 על כל מה שהוא מוכר.
בשורה התחתונה, יש כאלה שמשתמשים בהבחנות ובמידע כדי לפתח ולהעשיר אנשים, ויש כאלה שמשתמשים בהם כדי למכור את מה שיש להם למכור. מאוד ברור לאיזה סוג הוא שייך.
יכול להיות, כמו שגם יכול להיות שכך הוא מסביר את זה כדי לפסול אותם ולהעביר את הפוקוס לאן שהוא רוצה.למען ההגינות, ראוי לציין שבסרטון אחר הוא מצהיר בריש גלי שאצל וילסון ומג'יקו רואים לאן הכסף הולך ושהרמקולים מושלמים מבחינה טכנית וביצועית, רק שלו כמאזין השלמות הזאת מרגישה סטרילית ומנתקת אותו מהחוויה המוסיקלית.
סוף סוף בא משיח אמת צרופה, ושם הפרדה בין שתי מוטיבציות שונות וגם שם את סיבות הנכונות לכל מוטיבציה,כל שאני
עוד זוית להתבוננות או שזה סתם?
לא הייתי לוקח את הליצן הזה ברצינות רבה מידי.
עוד זוית להתבוננות או שזה סתם?
לא ראיתי שכתב בוחן ציוד אודיו כתב איזו דעה נחרצת שהתבררה לא נכונה,לא הייתי לוקח את הליצן הזה ברצינות רבה מידי.
מציג עצמו כרובין הוד האודיופלי שראה את ״האור״, אבל לא היתה לו בעיה למכור ציוד בשוק האפור ולגרוף כסף לכיסו.
מייקי, מחזיק ליין כבלים מפוקפק שהוא מייצר ״לטובת ההמון״ כמובן.
איך יפוטר כשהוא עצמאי בעל עסק ?לא ראיתי שכתב בוחן ציוד אודיו כתב איזו דעה נחרצת שהתבררה לא נכונה,
הרי יש לו מה להפסיד בגדול יתכן שגם יפוטר, גם הבחור הזה מבין זאת, אבל ישנה סבירות שזה הוא שצעק המלך הוא ערום.
ברשת הרבה אנשים אומרים הרבה שטויות, זה לא אומר שצריך להתייחס לכל בלון שהופרח לאוויר.הוא לא טוען שהוא בעל האמת האבסולוטית , אלא זו דעתו גם אם זה לא פופולרי או בא טוב לאנשים .
עצם זה שאנחנו מבינים את החלוקה הזו שלו - אומר משהו
לגבי השיטה שלתקוף אותו אישית ,כי הדיעה שלו לא מוצאת חן בעיני מישהו- השיטה האולטימטיבית שהפוליטיקה אצלינו מתנהלת. תקיפות אישיות של אנשים שדעתם לא נוחה לנו-בושה
אולי הוא גם פדופיל? מוכר כבלים לחרשים ? מקבל כסף מקרן וקסנייר ?
מי הנמשל של "המלך העירום"?יש לזה גם חלק 2/3. מה שהוא אומר בגדול זה ש המלך הוא ערום. רוצה תאמין, לא רוצה דפדף הלאה. פשוט.
כולנו ערומים!יש לזה גם חלק 2/3. מה שהוא אומר בגדול זה ש המלך הוא ערום. רוצה תאמין, לא רוצה דפדף הלאה. פשוט.
שלום משהיש לזה גם חלק 2/3. מה שהוא אומר בגדול זה ש המלך הוא ערום. רוצה תאמין, לא רוצה דפדף הלאה. פשוט.