Tidal vs deezer

niv100

אוהב את התחום
מעורבות
149
נקודות
43
מישהו פעם ניסה להתחבר ל deezer?
אני מנוי לטידאל ודיזר וכמעט תמיד ה deezer נשמע הרבה יותר טוב מבחינת פירוט ונפח כאילו החלפתי כבל חשמל.מעניין אותי לדעת אם יצא למישהו להשוות בינהם.

yehudaa

חבר משקיען
מעורבות
62
נקודות
28
פעם היתה לי תקופה בדיזר , ממשק נוח , לא הייתי מתנגד לחזור , אבל בסוף העדפתי להישאר בטידל .
שתיהם טובים זה עינין של עדיפות אישית .

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
אני לא נהניתי מדיזר.
העניין של איך שומעים נשמע לי טריקי. הייתי שמח אם מישהו שיכול להשמיע גם טידל וגם ספוטיפיי היה מזמין אותי אליו לשמוע את ההבדלים.

אריה

niv100

אוהב את התחום
מעורבות
149
נקודות
43
ספוטיפיי (פרימיום) נשמע אצלי נחות יותר משניהם.

EB1000

מושעה
מעורבות
55
נקודות
28
מישהו פעם ניסה להתחבר ל deezer?
אני מנוי לטידאל ודיזר וכמעט תמיד ה deezer נשמע הרבה יותר טוב מבחינת פירוט ונפח כאילו החלפתי כבל חשמל.מעניין אותי לדעת אם יצא למישהו להשוות בינהם.

אם אתה מאלו שחושבים שלכבל קומקום יש השפעה על פירוט ונפח, אז מן הסתם גם את ההבדלים בין TIDAL ל DEEZER אתה הוזה בדיוק כמו את השפעות של כבל קמקום...

בלי קשר, אני מנוי לשניהם כי יש אפשרות לגנוב מהם את כל התכנים באיכות FLAC בקלות. אישית מעדיף את DEEZER.

ולכל מי שטוען שיש הבדלי איכות שמע בין טידאל, לדיזר או ספוטיפי, אתם מוזמנים לנסות את המבחן העיור הזה:

https://www.npr.org/sections/therecord/2015/06/02/411473508/how-well-can-you-hear-audio-quality

נראה מי מספיק הוגן להודות שהוא נכשל בכל הבדיקות...

niv100

אוהב את התחום
מעורבות
149
נקודות
43
אני הוזה כי לפני שאני מקשיב אני טועם איזה פטריה.
אם אתה לא מצליח לשמוע הבדלים בין כבלים וכו אז החיים שלך סוכר:)

nir8e

אוהב את התחום
מעורבות
287
נקודות
63
מעניין אותי לדעת אם יצא למישהו להשוות בינהם
http://www.dtown.co.il/forum/threads/tidal-hifi-vs-deezer-hifi.52787/
נכון להיום אני מעדיף את טידל

נערך לאחרונה ב:

coorva

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
8
אחלה מיבחן. הצלחתי בשלוש מתוך שש עם האוזניות. אנסה גם עם המערכת.

yeuda27

חבר משקיען
מעורבות
361
נקודות
63
אני לא נהניתי מדיזר.
העניין של איך שומעים נשמע לי טריקי. הייתי שמח אם מישהו שיכול להשמיע גם טידל וגם ספוטיפיי היה מזמין אותי אליו לשמוע את ההבדלים.

אריה

יש לי רק טידל ובכל זאת שולח אליך הזמנה. הרבה זמן לא ביקר אותי חבר מהאתר.
אם אתה מעוניין צור איתי קשר בפרטי ונקבע.

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
יש לי Hihimusic וספוטיפיי, ואתה בהחלט מוזמן.
גר ביהוד, במידה ואתה מעוניין, צור קשר בפרטי.

אגב, הייתי אצל יהודה, ביקור מומלץ!

חיים.

נערך לאחרונה ב:

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
תודה על ההזמנות.
עכשיו התמונה ברורה לי.
צריך מכשיר בו מובנה החיבור לספקים השונים.
במכשיר שלי רק ספוטיפיי מובנה.

אריה

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
אם אתה מאלו שחושבים שלכבל קומקום יש השפעה על פירוט ונפח, אז מן הסתם גם את ההבדלים בין TIDAL ל DEEZER אתה הוזה בדיוק כמו את השפעות של כבל קמקום...

בלי קשר, אני מנוי לשניהם כי יש אפשרות לגנוב מהם את כל התכנים באיכות FLAC בקלות. אישית מעדיף את DEEZER.

ולכל מי שטוען שיש הבדלי איכות שמע בין טידאל, לדיזר או ספוטיפי, אתם מוזמנים לנסות את המבחן העיור הזה:

https://www.npr.org/sections/therecord/2015/06/02/411473508/how-well-can-you-hear-audio-quality

נראה מי מספיק הוגן להודות שהוא נכשל בכל הבדיקות...
חייב לשאול, לא במקרה שוגרת כמו טיל מהאתר הכחול?

טענת בכל תוקף שאין הבדלים בין DAC-ים ואין הבדל בכלום ושום דבר, חוץ מרמקולים, כי האוזן לא שומעת מעל גבול מסוים.

האמת שאין לי סבלנות לשטויות האלה, ולא בא לי שהפורום הזה יאכלס ליצנים מהפורום הכחול, שמצטטים מ-ASR.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113

טענת בכל תוקף שאין הבדלים בין DAC-ים ואין הבדל בכלום ושום דבר, חוץ מרמקולים, כי האוזן לא שומעת מעל גבול מסוים.

האמת שאין לי סבלנות לשטויות האלה, ולא בא לי שהפורום הזה יאכלס ליצנים מהפורום הכחול, שמצטטים מ-ASR.

אותו אחד, חדר גם לפה.

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
אותו אחד, חדר גם לפה.
ובכלל מה זה המבחן הדבילי הזה?? מי עושה מבחן עם COLDPLAY ו-JAY-Z?

הרי זה ברור שיהיה קשה להבדיל!

כאחד שמכיר איך ה-MP3 עובד, למה אין השוואה לקבצים הכוללים סימפוניות כבדות עם עומס כבד של כלים?

פשוט שטויות.

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113

הקיאו אותו משם, ביחד עם כל ה 10 יוזרים שלו ולמרות זאת, הוא חוזר שוב ושוב ושוב.

כל מטרתו היא להגחיך את התחביב ולהטעות אנשים תמימים.
טרול מסוכן ומתחזה.

רן

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113

טרול מסוכן ומתחזה.

רן
ידידנו ״המרצה״ הגיע גם לכאן :(

EB1000

מושעה
מעורבות
55
נקודות
28

טרול מסוכן ומתחזה.

רן

מצחיק שאתה קורא לי טרול, כאשר אני עם וותק של 10 שנים באתר הזה. הפורום הכחול הוא בדיחה, כי הוא מוטה. ברגע שמשהו אומר להם משהו שהם לא אוהבים לשמוע, הם מיד חוסמים את המשתמש, ואני ממש לא מדבר על עבירה על חוקי הפורום, כי זה מעולם לא עשיתי. אותי הרחיקו משם כי הבעתי דעה מקצועית שכבלי USB ב5 אלף דולר הם שמן נחשים, כמו גם מגבהים לכבלי רמקולים, כבלי קומקום, או מגבר הספק 100 וואט עלוב שנמכר ב 130 אלף שח הוא עוד מוצר שמן נחשים, מחברה שגם מוכרת ספק DC שהוא למעשה סוללה נטענת ב 9000 דולר:

https://www.nagraaudio.com/product/nagra-mps/

והם כמובן אומרים שהספק לא שווה כלום אם בלי משטח הקירור שלו שעולה 1500 דולר:

https://www.nagraaudio.com/product/nagra-vfs-vfs-l/

אז אם לטעון שהמוצרים הללו הם שמן נחשים עושה אותי טרול, אז אני טרול גאה. אז את בפורום הכחול לא אהבו לשמוע כי זה כנראה פוגע במכירות של נותני החסות שלהם, אז הם סותמים פיות בפורום שאמור להיות קהילתי שמטרתו היא לחלוק מידע שיכול לעזור לאחרים.

מציע שתשמור את ההערות האישיות שלך לפורום הכחול. חבל לקלקל את האווירה גם כאן...

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113
אני עומד מאחורי מה שכתבתי.

אתה טרול מתחזה, הזוי ומסוכן, שמחליף יוזרים על ימין ועל שמאל ונזרק שוב ושוב בבושת פנים.

ההערות שלך על הפורום הכחול עולות לכדי דיבה. מציע לך לשמור את ההערות המטופשות שלך לעצמך.

המגבר שאתה מכנה אותו כשמן נחשים אינו נמכר ב 130,000 שח, אלא במחיר של 71,000 שח, לפחות תבדוק את אוסף הקשקושים שאתה בוחר לכתוב.

בחרת לכנות את אותו מגבר, שנבחר על ידי הבעלים של האתר והאתר עצמו כמוצר השנה, בשם התואר "שמן נחשים" ולא בכדי, היות וכל מטרתך היא להקטין, להגחיך ולהעמיד את התחביב ואת העוסקים בו באור שלילי.

מעריך שאתה על זמן שאול כאן.

רן

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
מצחיק שאתה קורא לי טרול, כאשר אני עם וותק של 10 שנים באתר הזה. הפורום הכחול הוא בדיחה, כי הוא מוטה. ברגע שמשהו אומר להם משהו שהם לא אוהבים לשמוע, הם מיד חוסמים את המשתמש, ואני ממש לא מדבר על עבירה על חוקי הפורום, כי זה מעולם לא עשיתי. אותי הרחיקו משם כי הבעתי דעה מקצועית שכבלי USB ב5 אלף דולר הם שמן נחשים, כמו גם מגבהים לכבלי רמקולים, כבלי קומקום, או מגבר הספק 100 וואט עלוב שנמכר ב 130 אלף שח הוא עוד מוצר שמן נחשים, מחברה שגם מוכרת ספק DC שהוא למעשה סוללה נטענת ב 9000 דולר:

https://www.nagraaudio.com/product/nagra-mps/

והם כמובן אומרים שהספק לא שווה כלום אם בלי משטח הקירור שלו שעולה 1500 דולר:

https://www.nagraaudio.com/product/nagra-vfs-vfs-l/

אז אם לטעון שהמוצרים הללו הם שמן נחשים עושה אותי טרול, אז אני טרול גאה. אז את בפורום הכחול לא אהבו לשמוע כי זה כנראה פוגע במכירות של נותני החסות שלהם, אז הם סותמים פיות בפורום שאמור להיות קהילתי שמטרתו היא לחלוק מידע שיכול לעזור לאחרים.

מציע שתשמור את ההערות האישיות שלך לפורום הכחול. חבל לקלקל את האווירה גם כאן...
מכיוון שאני עוקב מדי פעם גם אחרי האתר הכחול, יש שם קבוצה של 4-5 "מומחים" מטעם עצמם, שחושבים שהם המציאו את הגלגל.
איך הם המציאו? זה פשוט. הם יודעים לקרוא גרפים!
הם בחיים לא פתחו DAC, הם יושבים עם רמקולים בשקל תשעים מKSP, משפריצים שטויות ומטעים את כולם.

שים לב לשרשור הזה שאתה מכיר -

https://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=333722&start=120

מכיוון שאני מכיר את ניר אישית, חבורת הליצנים חסרי הידע תקפה אותו, ומה שהכי משעשע שלאף אחד מהם אין בכלל את הידע ההנדסי שיש לו.
עאלק אנשי מדע והיגיון, במיוחד ההוא עם השם של פלאפל.

עכשיו תראה, אתה חושב ש-NAGRA זה *** של מגבר. סבבה. תן לנו הוכחות.
מתי פתחת אותו? מתי ישבת לסשן אמיתי של האזנה? מתי הוא היה אצלך בבית?

ולהאזין דרך גרפים זה לא מעניין.
בדיוק כמו שאני מעדיף רמקולים שעולים חמישית מאחרים, שנמדדים סוף הדרך.

EB1000

מושעה
מעורבות
55
נקודות
28
מכיוון שאני עוקב מדי פעם גם אחרי האתר הכחול, יש שם קבוצה של 4-5 "מומחים" מטעם עצמם, שחושבים שהם המציאו את הגלגל.
איך הם המציאו? זה פשוט. הם יודעים לקרוא גרפים!
הם בחיים לא פתחו DAC, הם יושבים עם רמקולים בשקל תשעים מKSP, משפריצים שטויות ומטעים את כולם.

שים לב לשרשור הזה שאתה מכיר -

https://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=333722&start=120

מכיוון שאני מכיר את ניר אישית, חבורת הליצנים חסרי הידע תקפה אותו, ומה שהכי משעשע שלאף אחד מהם אין בכלל את הידע ההנדסי שיש לו.
עאלק אנשי מדע והיגיון, במיוחד ההוא עם השם של פלאפל.

עכשיו תראה, אתה חושב ש-NAGRA זה *** של מגבר. סבבה. תן לנו הוכחות.
מתי פתחת אותו? מתי ישבת לסשן אמיתי של האזנה? מתי הוא היה אצלך בבית?

ולהאזין דרך גרפים זה לא מעניין.
בדיוק כמו שאני מעדיף רמקולים שעולים חמישית מאחרים, שנמדדים סוף הדרך.

לא אמרתי שה NAGRA CLASSIC הוא *** של מגבר. הוא מגבר מעולה, אבל עדיין עונה לקטגוריה של מוצר שמן נחשים. למה? כי לא משנה מה יש בו, זה מגבר CLASS AB שדוחף הספק מוצע של 100 וואט ל 8 אוהם. אין סיבה בעולם שהוא יעלה 130 אלף שח! לא חסרות תמונות של מה שיש בתוכו ברשת. ספק ליניארי עם שנאי, ו 4 טרנסיטורים לדרגת הספק. נכון, לא חסכו בקבלים, אז כל הרכיבים בו שווית אלפיים דולר, אבל איך הגיעו לתמכור של 26 אלף פאונד? אני אגיד לך איך - בשיטה הפסיכולוגית שבאופן מדהים עובדת על לא מעט תמימים. תג מחיר אקזוטי מתורגם מיד לאיכות. אם כל רוכש NAGRA פוטנציאלי שבכל מקרה המתכוון להשקיע הון עתק במגבר כזה, ישקיע 1500 דולר במגבר CLASS D של חברה כמו purifi רק לשם הנסיון, אני מבטיח לך שהוא מיד ירד מהרעיון של ה NAGRA הזה.

אני יודע שחובבי האודיו שמאמינים בכבלי כוח, שונאים את האתר ASR כי לא נעים להם שמשהו עושה בדיקה הנדסים ומוכיח להם שהם זרקו כסף סתם. אבל קשה להתווכח עם עובדות. הנה ביקורת ל purifi שכל אחד יכול להסמין קיט DIY שעד הבית יעלה כ 5000 שח:

https://www.audiosciencereview.com/...easurements-of-purifi-1et400a-amplifier.7984/

והה עוד DIY סטריאו שמשהו הכניס שני מודולים למארז אחד. במבנה DUAL MONO אמורים לקבל ביצועים יותר טובים. אין מגבר CLASS AB כולל הטופ שבטופ כמו המגבר של dan d'agostino שעולה 250 אלף דולר לבלוק, שמסוגל להגיע לביצועים נמדדים כאלו! זה מתאפשר רק עי CLASS D. נכון, זה לא אומר שהוא נשמע טוב יותר, שכן כפי שמוכח מדעית, גם מגבר עם 1% עיוותים ישמע כמו מגבר עם 0.0001% עיוותים לכל בן אנוש שפוי ורציונאלי, ולא אלו בעלי "אוזני זהב" ש "מצליחים" לשמוע הבדלים בין כבל רמקול מונח על הרצפה, וכזה שעבר הגבהה של 10 ס"מ.

מבחינתי, יברה כמו NAGRA היא חברת נוכלים. הם לא יודעים להסביר למה המוצרים שלהם נשמעים טוב יותר לתענתם, אבל הם בהחלט יודעים לתמחר את המוצרים.

שוב, ראה דוגמה לספקי ה DC עבור DACים שנמכרים באלפי דולרים. כאשר היצרן אומר שהספק מיוצב מאד ולכן מניב תוצאות הכי טובות, כאשר בפועל, כל מה שיש בספק זה מטען וסוללה ומעגל הפרדה. למעשה הוא מוכר סוללה נטענת של חברת LG שעולה לו 200 דולר ב 2500 דולר ויותר:

https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/and-now-a-2500-battery.11021/

אין אפשר להתעלם מכל החברות הללו שמנצלות את הרגש של אותם אנשים שפתחו אובססיה לסאונד המושלם. ואני בהחלט יכול להבין את התגובות שלהם שתמיד יביעו כעס ותסכול ויאשימו כל מהנדס "כופר" שהוא טרול. אחרי הכל, להגיד לאדם ששילם 3000 דולר על מטר כבל חשמל, שמבחינה הנדסית לכבל לא יכולה להיות יכולת שיפור סאונד, זה בהחלט מתסכל ומרגיז, כי אף אחד לא רוצה להרגיש כמו פרייר.

בפורום ASR יש מעל ל 20 אלף משתמשים פעילים, עם רוב של 60% בעל רקע תכני. אז כולם טרולים? יש שם גם אנשים מהתעשייה כמו סוקרים של STEREOPHILE. למשל קארל רובינסון מעיל מאד ב ASR:

https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?members/kal-rubinson.67/

הוא כתב וותיק של STEREOPHILE שדוגל במדידות, אבל יש לציין שהוא משתדל להיות פוליטיקאלי קורקט, ולא לקרוא לחברות שמן נחשים בשמן, למרות שהוא ודע שמדובר בשמן נחשים...

הפורום הכחול התדרדר מזמן. איכות השיח שם מאד ירודה והוא מרגיש יותר כמו קהילת FXP. שרשור מעניין בנושא תכני לא מקבל שום צפיות או תגובות, בזמן ששרשור התחדשות ברמקולי אולם חתונות של איזה "זמר", הופך לשרשור עם אלפי תגובות נלהבות...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור