היי במבי, החדר שלי לא ממ"ד. לוכדי באס יש בפינה הימנית, בצד השמאלי יש ארון קיר גדול שלמדתי לנצל אותו כלוכד באס, אני יודע שזה יכול להשמע מצחיק אבל זה פשוט עובד מצוין החברה שהיו אצלי יכולים לאשר את זה. נעזרתי בסטודיו ביטי בשלבים הראשונים יותר בנוגע לקיר האחורי כי אני יושב צמוד אליו, הוא המליץ ללכת יותר לכיוון סופגים ולא מפזרים במקרה הזה. לוכד באס נוסף, נמצא בפינה השמאלית העליונה. יש לי שעות אינסופיות של לימוד וטעיה (וגב כואב בגלל זה). אחד הדברים שהופתעתי לגבי מיקום הרמקולים הוא דווקא הצמדת הרמקול הימני לקיר במקום להזיז למרכז החדר. זה פתר לי בעייה קשה בתדרים בין 60 ל 120 הרץ. ההשקעה יחסית קטנה (כ 2500 ש"ח) אם משווים לערך של הסט כולו אבל שווה כל אגורה.מברוק אפי. פוסט שכיף לקרוא.
כמה שאלות שמסקרנות אותי אישית.
1) האם החדר שלך ממד?
2) האם שמת לוכדי באסים בארבעת פינות החדר או רק בקיר הקדמי?
3) האם נעזרת באקוסטיקאי מקצועי לטפל בחדר או טיפלת לבד בעזרת עיצות מאנשים למודי ניסיון + ניסיון וטעיה?
4) בכמה אתה אומד את ההשקעה הכספית בטיפול החדר ביחס להשקעה במערכת?
מנסה להבין כמה קשה להפוך חדר קטן לחדר האזנה (במקרה שלי גם ממד)
תודה ושוב - תתחדש ותהנה מכל רגע. נשמע כיף גדול להרגיש שמסיימים תהליך ארוך שכזה ומגיעים לנחלה מוזיקלית (אודיופילית..)
לגבי השאלה שלך למה לא בחרתי את הרמקול הבכיר יותר יש מספר תשובות.השאלה שלי טיפה יותר לוונטית כי זה בייסקלי אותו רמקול רק יותר גדול
כעקרון לא מורגש חוסר בבאס אבל זה בהחלט בא בחשבון למרות שני נסיונות לא מוצלחים בעבר.ממליץ להוסיף סאב או 2
זה יפתח את הרמקולים אפילו יותר
אל….כעקרון לא מורגש חוסר בבאס אבל זה בהחלט בא בחשבון למרות שני נסיונות לא מוצלחים בעבר.
אל….
לדעתי לאחר ששמענו מגוון רחב מאוד של מוסיקה אין צורך בהוספת באס עם סאב
Primum non nocere
שומעים מעולה, אל תקלקל
שמעתי הרבה רמקולים אצלך ״ברוך השם״ וכמה שינויים במערכת ואכן הגעת לגירסה הטובה ביותר
הן מבחינת רכיבים והן מבחינה איכות הסאונד.
שאפו על הדרך וההפתעה עם הטאדים האלה שבחרת, רמקולים ממש מעולים
הדבר היחיד לשפר, תרים את מנורת התקרה, דפקתי את הקרחת פעמיים
אמרתי לך תבוא עם קסדת בטיחות לא הקשבת ליאל….
לדעתי לאחר ששמענו מגוון רחב מאוד של מוסיקה אין צורך בהוספת באס עם סאב
Primum non nocere
שומעים מעולה, אל תקלקל
שמעתי הרבה רמקולים אצלך ״ברוך השם״ וכמה שינויים במערכת ואכן הגעת לגירסה הטובה ביותר
הן מבחינת רכיבים והן מבחינה איכות הסאונד.
שאפו על הדרך וההפתעה עם הטאדים האלה שבחרת, רמקולים ממש מעולים
הדבר היחיד לשפר, תרים את מנורת התקרה, דפקתי את הקרחת פעמיים
תגיד לי, אתה רציני?צפה בקובץ המצורף 58430
לקלקל בטח זה לא
הוא נשמע שונה מאוד מהבריליום ששמעתי בחברות אחרות. כנראה המימוש אחר.בריליום
תתתחדש!!
איך הוא שונה משל פוקל?הוא נשמע שונה מאוד מהבריליום ששמעתי בחברות אחרות. כנראה המימוש אחר.
פחות חריףאיך הוא שונה משל פוקל?
אין לי מושג על איזו חריפות אתה מדבר..... אפשר לומר את זה על כמעט כל טוויטר אחר חוץ מהטוויטר הזה.פחות חריף