RR-888 Ultra Low-Frequency Pulse Generator

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
שניצל, בדקת את ה- Telos?
יש לי אותו בבית שנים , בטח שבדקתי ! ,יש לי גם RR888 שניהם עובדים במקביל ,אף פעם לא עשיתי השוואה ביניהם ,רק שאני יודע שהטלוס יותר חזק ,
הלויתי השבוע אחד מהם לחבר , כנראה קצת חסר לי באופן אישי ,למרות שהחבר טוען שמעבר לאור כחול לא מרגיש כלום , והוא לא פרייר בכלל ,
אני בכלל לא בטוח שזה בריא להוסיף קרינה אלקטרומגנטית בבית , אפילו היא לכאורה בתדר שכדור הארץ מהדהד עם היונוספרה , וגם לא בטוח שעושה משהו ממש , אולי איזה אפקט פסיכולוגי , אבל מה זה משנה , לי הוא חסר וסימן שלי עושה טוב,
בכל מקרה זה לא דרמטי כמו להחליף כבל או דברים דומים ,
מכיוון שמדובר במכשיר שפולט קרינה מסוימת ,והאיכות תלויה באנטנה שלו , לא הייתי קונה מכשירים זולים מאוד כמו שיש למכביר באינטרנט אלא רק מיצרן מכובד ,נראה לי מסוכן !
בכל מקרה הטלוס חזק מאוד !

itzik2305

אוהב את התחום
מעורבות
150
נקודות
43
תודב רבה שניצל (ורד)

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
שמעתי עם ובלי שומאן.
יש שינוי חד משמעי בחדר המסויים.
גם לי יש שומן

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
יש לי אותו בבית שנים , בטח שבדקתי ! ,יש לי גם RR888 שניהם עובדים במקביל ,אף פעם לא עשיתי השוואה ביניהם ,רק שאני יודע שהטלוס יותר חזק ,
הלויתי השבוע אחד מהם לחבר , כנראה קצת חסר לי באופן אישי ,למרות שהחבר טוען שמעבר לאור כחול לא מרגיש כלום , והוא לא פרייר בכלל ,
אני בכלל לא בטוח שזה בריא להוסיף קרינה אלקטרומגנטית בבית , אפילו היא לכאורה בתדר שכדור הארץ מהדהד עם היונוספרה , וגם לא בטוח שעושה משהו ממש , אולי איזה אפקט פסיכולוגי , אבל מה זה משנה , לי הוא חסר וסימן שלי עושה טוב,
בכל מקרה זה לא דרמטי כמו להחליף כבל או דברים דומים ,
מכיוון שמדובר במכשיר שפולט קרינה מסוימת ,והאיכות תלויה באנטנה שלו , לא הייתי קונה מכשירים זולים מאוד כמו שיש למכביר באינטרנט אלא רק מיצרן מכובד ,נראה לי מסוכן !
בכל מקרה הטלוס חזק מאוד !
ואיפה רוכשים את טלוס? ריביב אצל עופר, לטלוס לא מצאתי בארץ וגם בחו״ל זה די בעייתי למצוא מי מוכר. גם מחיר לא ממש הבנתי מה הוא...

נערך לאחרונה ב:

itzik2305

אוהב את התחום
מעורבות
150
נקודות
43
ואיפה רוכשים את טלוס? ריביב אצל עופר, לטלוס לא מצאתי בארץ וגם בחו״ל זה די בעייתי למצוא מי מוכר. גם מחיר לא ממש הבנתי מה הוא...
למיטב ידיעתי לוני היה (או עדיין) היבואן

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
אני קניתי במינכן בסוף התערוכה ,למי שמכיר מה הולך בסוף !

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
RR-888 - גירסה שניה של מוצר שפותח ביפן במשך שנים ארוכות, לא איזה חירטוט שמוכרים ברשת.
אפשר כמובן לנסות הכל אבל לדעתי המשוחדת המקור זה הדבר האמיתי.

עופר, היבואן

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור