RR-888 Ultra Low-Frequency Pulse Generator

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
אף פעם המחולל לא היה פועל אצלי ללא מוסיקה לכן לא יודע...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113

hornless

חבר משקיען
מעורבות
378
נקודות
83
לא חייבים כבלים, אני משתמש בסוללה הזו:
https://www.ebay.com/itm/DC-12V-6800mAh-Super-Rechargeable-Li-ion-Battery-Pack-Wall-Charger-UK-US-EU-Plug/352364330531?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&var=621732056174&_trksid=p2060353.m2749.l2649
בהאזנה יומית של שעתיים בממוצע, טוען פעם בשבועיים (הסוללה יכולה להחזיק אף יותר, אף פעם לא מגיע להתרוקנות מלאה). מונחת ליד המחולל - על רגליות סיליקון.
לגבי מרימי כבלים - עדיף תליה (לא ממש אסתטי אמנם), כאן כבר אי-אפשר לפספס.
ויטלי,

לפי התמונה נראה שהמחולל פונה לצד ולא לכיוון המאזין. האם זה באמת כך?

yoram611

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
50 שקל
קניתי ;)
לני, ואיך אתה מתרשם מהמכשיר ב-50 ש"ח ? האם השווית את הביצועים שלו עם הRR888 ? האם אתה מרגיש שגם הוא עושה את העבודה ?

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
ויטלי,

לפי התמונה נראה שהמחולל פונה לצד ולא לכיוון המאזין. האם זה באמת כך?
אכן כן, אני לא חושב שבתדירות כ"כ נמוכה יש חשיבות לכיוון המכשיר. והוא בכלל נמצא מאחוריי. הדבקתי עליו את האביזר המסקרן הזה: https://www.madscientist-audio.com/blackdiscus.html, יש מקום על המחולל בו הטבליה משפיעה (עד מאד) לטובה. אם מעניין אותך, יכול לתת לנסות.
כשניסיתי למקם את המחולל מעל המערכת (בגובה כ-2 מ'), השפעה הייתה ברמה של "נדמה לי", כשהנחתי על המגבר , לא שמעתי שום השפעה. אבל חדר האזנה שלי מאד קטן, וכל פרט (ופריט) בו משפיע על סאונד ברמה הזויה. יתכן שבחדר גדול מיקום המחולל לפני המאזין היה נותן תוצאה טובה יותר.

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63
לני, ואיך אתה מתרשם מהמכשיר ב-50 ש"ח ? האם השווית את הביצועים שלו עם הRR888 ? האם אתה מרגיש שגם הוא עושה את העבודה ?

קניתי לפני יומיים, עוד לא הגיע מסין.
מעולם לא שמעתי את ההשפעה של rr888

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63
אכן כן, אני לא חושב שבתדירות כ"כ נמוכה יש חשיבות לכיוון המכשיר. והוא בכלל נמצא מאחוריי. הדבקתי עליו את האביזר המסקרן הזה: https://www.madscientist-audio.com/blackdiscus.html, יש מקום על המחולל בו הטבליה משפיעה (עד מאד) לטובה. אם מעניין אותך, יכול לתת לנסות.
כשניסיתי למקם את המחולל מעל המערכת (בגובה כ-2 מ'), השפעה הייתה ברמה של "נדמה לי", כשהנחתי על המגבר , לא שמעתי שום השפעה. אבל חדר האזנה שלי מאד קטן, וכל פרט (ופריט) בו משפיע על סאונד ברמה הזויה. יתכן שבחדר גדול מיקום המחולל לפני המאזין היה נותן תוצאה טובה יותר.

מאיזה חומר הדיסקית עשויה?

hornless

חבר משקיען
מעורבות
378
נקודות
83

תודה על התשובה.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
קניתי לפני יומיים, עוד לא הגיע מסין.
מעולם לא שמעתי את ההשפעה של rr888
לני, אם המכשיר של גלי השומאן ירפא לך את הטינטון אתה תתחיל להאמין בכבלים ? ;)

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63
אם ירפא לי את הטינטון אני מוכן אפילו לשים תמונה של נמר מעל המערכת

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
מאיזה חומר הדיסקית עשויה?
לא יודע, היצרן לא מגלה (כמובן). מבחוץ יש ציפוי קרמי מחומר פרומגנטי, בחלק מהדסקיות דרך שכבה זו מבצבץ חומר לבן. הדסקית משפרת סאונד רק במקומות מאוד מסוימים, בשאר המקומות - מקלקלת.

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63
ויטאלי
הדיסקה עובדת רק עם המחולל תדרים , נכון?

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
לא, עם כל רכיבים (במקומות הנכונים). אצלי דסקית גדולה מודבקת על תקע הפילטר של המערכת, בינונית - על תקע הרגנרטור, קטנה - על סוללה של המחולל ועל סוללה של ממיר USB, והקטנה ביותר - על המחולל.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור