michael123
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,434
- נקודות
- 113
הסלוט לסידי זה בעיקר בשביל ריפ . הטענה שלו שניגון מהכונן מבטיח חזרתיות טובה יותר מסידי שתלוי באופטטיקה וממצב הדיסק .
יש בזה הגיון .
למה לשלב ריפ במערכת playback?
ריפ עושים offline
הסלוט לסידי זה בעיקר בשביל ריפ . הטענה שלו שניגון מהכונן מבטיח חזרתיות טובה יותר מסידי שתלוי באופטטיקה וממצב הדיסק .
יש בזה הגיון .
הרעיון הוא לבצע את הריפ באופליין ואחכ לשמוע אותו מהקובץ. הפילוסופיה שלו זה שרק הוא שולט איך הדאטה נדגמת ונשמרת כולל בניית הדאטה בייס.למה לשלב ריפ במערכת playback?
ריפ עושים offline
הרעיון הוא לבצע את הריפ באופליין ואחכ לשמוע אותו מהקובץ. הפילוסופיה שלו זה שרק הוא שולט איך הדאטה נדגמת ונשמרת כולל בניית הדאטה בייס.
מהשוואה שלי מול ריפ במחשב של דיסק נקי ותוכנת ריפ דיביפוואר אפ מהירות הכי איטית עדיין היה לו יתרון . כנראה שיש השקעה גם באופן חילוץ המידע מהדיסק.
בסכומים כאלה אני מצפה גם לנוחות וחווית שימוש. ספרטה התאימה לספרטנים, התקדמנו מאז, ניתן במינימום לשים נוריות חיווי (פורמט, רזולוציה וכו...).
אתה עובד מהמחשב או הטאבלט. זה עניין של טעם, גם בקונסטליישן שלי אני מכבה מסך.
אגב. יש נורית חיווי בפטיפון שלך? לא. אבל הסאונד חביבי, הסאונד.
בברינקמן בארדו יש נורית חיווי על גבי מתג הפעולה, לגבי balance נמתין עוד עשרה ימים ואספר לך אם אני רואה נורת חיווי.
בחזרה לנושא, כמה ממירים ללא מינימום חיווי איזו יציאה/כניסה עובדת ו/או sample rate אתה מכיר?
מתחרים אחרים לדוגמה aurander, cocktail המבצעים פעולת rip כוללים מסך, למה, כי זה נוח.
בסקירה חסרה התייחסות לסוג הממיר במכשיר, האם תוצרת עצמית, sigma delta, fpga, או ממיר סולם, האם אתה או גיא יודעים לומר מהוא הממיר?
הי נמר,
לפני שקופצים למסקנה חד משמעית בנושא , הייתי ממליץ לך לבדוק את המועמדים הבאים-בגזרת המחיר הנ"ל-
NAIM ND55
DCS BARTOK
DCS ROSSINI בתוספת CLOCK חיצוני
מסקרן אותי לדעת, מה תהיה מסקנתך לאחר ההשוואה...
נמר תודה על הסקירה.
האם יש לחברה אתר עם פרטים ?
לא חשוב כמה גוגל ניסיתי לא מצאתי אותם ואת המוצר.
נייט עובד.requestaudio.com
נייט עובד.