- מעורבות
- 751
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: ReQuest Audio The Raptor נגן דיגיטלי במבחן
הוא לא תומך ברון, המתכנן השוויצרי בדומה ליצרנים היפנים מאמינים שרון פוגע בשיחזור הצליל. יש למכשיר אפליקציה מפותחת משל עצמו . מאוד מהירה ונוחה כולל חיפוש מצויין. מה הצורך במסך ? בהרבה המקרים המכשיר מוסתר או רחוק אז מה יוסיף מסך ? כל המידע זמין בנייד או בטאבלט.
מכשיר מרשים מאוד אבל בהחלט יקר .
אשרי המפתחים שב 2020 חושבים שאין מקום למסך או roon.
Roon זו
המכשיר יושב ארבעה מטר ממך. על מה תביט, על המסך או על הטאבלט? מסך לטעמי מיותר בנגנים דיגיטלים. אז אנחנו יכולים להסכים שזה לא באמת משהו שתשתמש בו.
לגבי roon. יש מחלוקת על כמה זה דבר טוב. יש כאלה שחושבים שכן, ישנן חברות שחושבות שזה פחות מוצלח.
נסכים שלא להסכים לגבי המסך, היות ואצלי או בדגמי אחרים יש ואין שום בעיה לראות את האינפורמציה ממרחק, גם אם מתחשק להציץ איזה פורמט הקובץ המנוגן, אגב ממה שראיתי בדגמים אחרים של החברה יש מסך לעילה.
יודע לומר איך המכשיר בהשוואה למכשירים אחרים בקטגוריית המחיר בו הוא מתומחר?
תודה.
נכון. זה שמעליו הוא עם מסך גדול. זה מסדר לך גם מכשיר גבוה. האם אתה מכיר דרך ליצר מכשיר גבוה עם מסך שיספק אותך במרחק הזה?
בקטגוריית המחיר הזה יש בודדים. אחד מהם הוא הנגרה, שהיה נפלא, אבל הוא רק ממיר, שמעתי זולים ממנו (לא בהרבה) כמו את ה-dcs הבסיסי שהוא פשוט מהמם ביכולות שלו. אבל בגדול, מעט מאוד כאלה נימצאים בארץ בכלל, ולהאזנה בבית בפרט.
ל moon ול msb יש מסכים גדולים מלבד אפליקציה, מספיק גדולים שניתן לראות את המידע גם מקצה של סלון אמריקאי בחווה בטקסס.
בכול מקרה היות והמכשיר משמש גם כ cd בעיני מסך רק מתבקש.
תודה וחג שמח.
נמר תודה על הסקירה המעולה, תענוג לקרוא!
יצא לי לשמוע אותו אצל גיא עם מערכת על - חוויה מטורפת. מכשיר באמת פנומנלי, בקצה העליון של הסקאלה אין ספק בכלל! מתוכנן בקפידה שווייצרית לפרטי פרטים וקולטים זאת ממבט ראשון. מתוכנן לעשות דבר אחד ודבר אחד בלבד - לבנות ספריית מוזיקה דיגיטלית (עם יכולות ריפ מהטובות שיש) ולנגן את הקבצים שלך באיכות הטובה ביותר האפשרית. כל השאר לא מעניין.
אגב לגבי המסך אני דווקא מאוד אוהב את הגישה שלהם, עיצוב מוקפד מאוד ו sleek הרבה יותר מהמסכים הצבעוניים האלה, עם מיליון לוגואים מסביב של כל פורמט אפשרי, שבעיני לא תורמים וסתם מקנים מראה זול, אבל זו רק דעתי.
אני אגב עם MSB ומסך dot matrix כמו של שנות התשעים, הייתי מוותר על המסך הזה תאכלס.. אבל זה באמת לא מעניין.
שמח שאחת התגובות כאן מתייחסת לביצועים. חשבתי לרגע שאנחנו פורום עיצוב תעשייתי.