proac ומגבר מנורות

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
קניתי את המגבר היום בבוקר. audio note meishu. המוכר מייצר רמקולים (https://www.ilumnia.be/magister) והאמת שזו הייתה הבעיה הכי קשה כיוון שהרמקולים האלה הם high high end. אבל הם 87db וגם יכולתי לעמת את המגבר עם jadis da5 של 40w ושמונה הואטים ניצחו בגדול. הוא העביר את המגבר הזה עם לפחות 30 רמקולים שונים כך שגם נתן לי כמה המלצות טובות על רמקולים. proac אכן מומלץ ביותר.

בכל מיקרה בחדר שלו שגדול ב-50 אחוז לפחות משלי, המגבר לא התאמץ יותר מידי ועם רמקולים די גדולים ולא הכי נצילים.

ZarJazz

אוהב את התחום
מעורבות
187
נקודות
43
פרואק איכותיים ביותר , חבל שמותג בארץ אין שיווק ראוי

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
אכן פרואק שונים מפירמוט שציינת אבל כאן נכנס עניין הטעם (יחס לריספונס 1) , ביחס לליוינג וויס,הרבט הריספונס יותר נעלם בחדר צליל טיפה יותר בשרני וצריך מגבר שיהיה חמים מצד אחד אבל גם חזק ומהיר.

הימור שלי אם הוא אוהב ריספונס אז סביר להניח שגם קודוס , סופר 8 של devore, ועוד פירמוט אבל כבר במחירים לא רלוונטים...

מוזר. עד כמה שאני זוכר, הדבור סופר 8 הוא הפוך לחלוטין בכל פרמטר מכל הפרואקים ששמעתי. ‍♂️

Pooki

אוהב את התחום
מעורבות
35
נקודות
28
אגב סתם לפרוטוקול, גם אני לא הצלחתי לחבר בין הריספונס לבין סונס אבל נתתי לך את הכבוד...

845

אוהב את התחום
מעורבות
108
נקודות
43
יכולת להפעיל את רמקול הנ"ל עם מגבר SE פשוט די מוגבלת.תצטרך מגבר SE בהספק מ20 וואט לפחות עם שפופרות די בריאות במוצא. עסק יקר מאוד ולא בטוח שיצדיק את ההשקעה . מצד שני מגבר PP טוב יעבוד מצוין עם רמקול הזה גם בהספקים צנועים יחסית.
זה היו 2 גרוש שלי :)

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
יכולת להפעיל את רמקול הנ"ל עם מגבר SE פשוט די מוגבלת.תצטרך מגבר SE בהספק מ20 וואט לפחות עם שפופרות די בריאות במוצא. עסק יקר מאוד ולא בטוח שיצדיק את ההשקעה . מצד שני מגבר PP טוב יעבוד מצוין עם רמקול הזה גם בהספקים צנועים יחסית.

עם רמקול של 87db שיש לי כרגע ועם מגבר SET של 8w, שמעתי אתמול מוזיקה כמה שעות טובות ועברתי את השעה 12 בווליום רק פעם אחת אני חושב. חדר ההאזנה שלי לא גדול. והצליל אוי הצליל. אני מרוצה עד הגג.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
אז אהבת את devore?

שמעתי דבור בכמה הזדמנויות ולא התחברתי. לקחתי את ה 8 הביתה פעם, אבל לא הצלחתי להוציא ממנו תוצאה שאהבתי. זה לא אומר שאי אפשר להוציא ממנו תוצאה כזאת. אבל אין ספק שהאופי שלח שונה לגמרי מהפרואק. הפרואק נותן צליל יןתר עמוק, עוצמתי, הדבור נותן צליל שאפשר לכנות רך.

motorica

אוהב את התחום
מעורבות
67
נקודות
28
יש ברשותי גם Gibbon 8 הוא לא דומה ל Proac שיצא לי לשמוע
ל Gibbon שקיפות גבוהה ומיד מודגש, ה Proac laid back בהשוואה לגיבון

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
אשמח אם מישהו יכול להמליץ על רמקולים בשילוב עם מגבר מנורות SET. כרגע זוהי הנקודה החשובה ביותר כיון שאני מקבל דעות סותרות בכמה פורומים. אני בכל מקרה אנסה לארגן לעצמי האזנות ולשפוט בעצמי.

mmhifi

אוהב את התחום
מעורבות
11
נקודות
18

:בעד::בעד::בעד:

Roy

חבר משקיען
מעורבות
32
נקודות
28
אשמח אם מישהו יכול להמליץ על רמקולים בשילוב עם מגבר מנורות SET. כרגע זוהי הנקודה החשובה ביותר כיון שאני מקבל דעות סותרות בכמה פורומים. אני בכל מקרה אנסה לארגן לעצמי האזנות ולשפוט בעצמי.

מישהו מוכר Kudos C20:
https://www.yad2.co.il/s/c/6j3dnqil

נהדרים (מניסיון, הזוג הספציפי במודעה בילה אצלי כשנה) ולא זללני כוח. ממליץ (אין לי קשר למוכר).

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
איני יכול לשנות כותרת של פוסט אז אני יוצר חדש.
אני בשלב של חיפושים אחר מגבר מנורות SET וזוג רמקולים שיתאימו לו. הייתי שמח לו יכולתי לבחון להאזין ולשמוע את שניהם יחד אבל קשה מאד למצוא מגברים כאלה בחנויות וגם לאור המחירים אני אנסה לצוד מיד שניה (הרעיון שלי הוא לשלם 3000-4000 יורו עבור מגבר ורמקולים שעלותם ביד ראשונה היא כפולה).

אני די מסתכל על proac כיון שקיבלתי פידבק מצוין על הזיווג עם מגברי מנורות SET, למרות הנצילות שהיא לא הכי גבוהה (וביחוד שחדר ההאזנה שלי הוא די קטן). מצאתי proac srudio 130 ו-proac response d15. אשמח לפידבק על הרמקולים ועל הצירוף עם מגבר מנורות אם מישהו ניסה אותו.
אתה רוכש בארץ?

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
אתה רוכש בארץ?

לא. אני מתגורר בבלגיה כבר די הרבה שנים.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אז כל ההצעות שלנו בארץ לא רלוונטיות :)
בכל מקרה פרואק עם מנורות עובד נפלא.
מה שכן הייתי ממליץ לך לנסות:
ATC SCM11
+
מגבר מנורות class A כגון יוניסון ריסריץ s6se או איזה ayon נחמד.

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
חתן כלה , פרואק אודיו ריסרצ

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
פרואק mini tower היה לי עם cary 300b
חתונה קטולית.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור