proac ומגבר מנורות

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
איני יכול לשנות כותרת של פוסט אז אני יוצר חדש.
אני בשלב של חיפושים אחר מגבר מנורות SET וזוג רמקולים שיתאימו לו. הייתי שמח לו יכולתי לבחון להאזין ולשמוע את שניהם יחד אבל קשה מאד למצוא מגברים כאלה בחנויות וגם לאור המחירים אני אנסה לצוד מיד שניה (הרעיון שלי הוא לשלם 3000-4000 יורו עבור מגבר ורמקולים שעלותם ביד ראשונה היא כפולה).

אני די מסתכל על proac כיון שקיבלתי פידבק מצוין על הזיווג עם מגברי מנורות SET, למרות הנצילות שהיא לא הכי גבוהה (וביחוד שחדר ההאזנה שלי הוא די קטן). מצאתי proac srudio 130 ו-proac response d15. אשמח לפידבק על הרמקולים ועל הצירוף עם מגבר מנורות אם מישהו ניסה אותו.

Pooki

אוהב את התחום
מעורבות
35
נקודות
28
היה לי את ריספונס 1 עם פאוור 50 וואט אודיה פלייט, אני יוכל לומר שריספונס זקוק טיפה לכוח,אני מתאר לעצמי שגם ה 15 אבל אולי אני טועה.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,629
נקודות
113
פרואק ומנורות עובד.
אבל זאת אמרה משמעותית בערך כמו המונח "דו קיום". פרואק גם עובד טוב עם ניים שזה בערך האנטי תזה לדעה הקדומה של מנורות.
בקיצור, זה תלוי איזה פרואק ואיזה מנורות.

אם תחבר לריספונס 2.5 או 25 שני מונובלוקים של מנלי, אני חותם לך ערבות על הנאה מובטחת.

Pooki

אוהב את התחום
מעורבות
35
נקודות
28
פרואק ומנורות עובד.
אבל זאת אמרה משמעותית בערך כמו המונח "דו קיום". פרואק גם עובד טוב עם ניים שזה בערך האנטי תזה לדעה הקדומה של מנורות.
בקיצור, זה תלוי איזה פרואק ואיזה מנורות.

אם תחבר לריספונס 2.5 או 25 שני מונובלוקים של מנלי, אני חותם לך ערבות על הנאה מובטחת.
שני מנלי מנפנפים גם את טידל פיאנו:)

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,629
נקודות
113
שני מנלי מנפנפים גם את טידל פיאנו:)

ללא ספק. אבל משהו בשילוב שלהם עם פרואק עושה נעים בפיפי. חוסר הדיוק המנורתי יוצא בטידל אבל פחות בפרואקים.

Pooki

אוהב את התחום
מעורבות
35
נקודות
28
אמת, הקדם מגבר שלטעמי ישב הכי טוב בסט היה bat vk 5 se שהוא יחסית עם אופי מאוד מנורתי.
בנוסף הממיר שהשתלב בצורה אופטימלית amr 777 se המצויין ששמעתי שגם אתה נהנה ממנו.

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
אני מנסה לקבוע פגישה לשמוע audio note meishu 300b. אני מבין שמגבר עם רמקולים של audio note זה זוג מאושר, אבל זה כבר מחוץ לתקציב.....

Pooki

אוהב את התחום
מעורבות
35
נקודות
28
אגב אם תוכל טיפה לתת פרטים על גודל חדר אזנה ,איזה מוזיקה אתה לרוב מאזין וכו...

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
4x3 מטרים. הרבה מוזיקה אקוסטית וגם ג׳ז והמון המון מוסיקה משנות ה-60 וה-70.

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
אני יכול להשיג את הריספונס 15 ב-1100 יורו שנראה לי מחיר ממש טוב.

Pooki

אוהב את התחום
מעורבות
35
נקודות
28
לדעתי בחלל כזה גם Proac Response 1sc יהיה פצצה אפילו יתן היתרון על 15d.
ה 1 ניגן אצלי בחדר בגודל 2.5- .3.5 ולא היה מזיק עוד מטר לכל צד.

הפרואק תפורים למוזיקה שאתה מאזין לה:)

motorica

אוהב את התחום
מעורבות
67
נקודות
28
Proac "נפתחים" עם מגברים שמסוגלים לספק זרם בריא.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
Proac "נפתחים" עם מגברים שמסוגלים לספק זרם בריא.
ידוע לך במקרה איזה חברות של מגברים התאימו את המגבר שלהם לרמקול הספציפי הזה בדיוק ולדריברים שפרואק התקינו שם? איך יודעים? פשוט מנסים מגברים שזמינים בשוק ובוחרים איזה נשמע הכי טוב?

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
לא יכול לענות ישירות על השאלה שלך... אבל יכול לספר מנסיוני.
שנים חלמתי על פרואק, עד שמצאתי D2 כמו חדש במחיר טוב. מאד התלהבתי בהתחלה. ניסיתי עליו כל מיני הגברות. אבל עבר זמן... וגיליתי שאני בבעיה. מאזין פחות. מתעייף. בצער רב נפרדתי מהפרואק, והיום יש לי שתי מערכות שאת שתיהן אוהב מאד. הרבת' c7 עם מגבר מנורות triode 25. , שנותן 25 וואט בלבד. וסונוס פאבר קרמונה אודיטור m, עם ניים xs2. כל אחת שונה, אבל שתיהן מעולות ומספקות שעות של הנאה.
נסה את הפרואק. בכייף. אבל אם אתה מחפש רמקול אנגלי, נסה גם את הרבת', ליווינג וויס, ספנדור, גרהאם. יש רמקולים "רכים" יותר מהפרואק, וגם נצילים יותר, שישתלבו מצויין עם הגברת מנורות מתאימה.

Pooki

אוהב את התחום
מעורבות
35
נקודות
28
אכן פרואק שונים מפירמוט שציינת אבל כאן נכנס עניין הטעם (יחס לריספונס 1) , ביחס לליוינג וויס,הרבט הריספונס יותר נעלם בחדר צליל טיפה יותר בשרני וצריך מגבר שיהיה חמים מצד אחד אבל גם חזק ומהיר.

הימור שלי אם הוא אוהב ריספונס אז סביר להניח שגם קודוס , סופר 8 של devore, ועוד פירמוט אבל כבר במחירים לא רלוונטים...

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
לא יכול לענות ישירות על השאלה שלך... אבל יכול לספר מנסיוני.
שנים חלמתי על פרואק, עד שמצאתי D2 כמו חדש במחיר טוב. מאד התלהבתי בהתחלה. ניסיתי עליו כל מיני הגברות. אבל עבר זמן... וגיליתי שאני בבעיה. מאזין פחות. מתעייף. בצער רב נפרדתי מהפרואק, והיום יש לי שתי מערכות שאת שתיהן אוהב מאד. הרבת' c7 עם מגבר מנורות triode 25. , שנותן 25 וואט בלבד. וסונוס פאבר קרמונה אודיטור m, עם ניים xs2. כל אחת שונה, אבל שתיהן מעולות ומספקות שעות של הנאה.
נסה את הפרואק. בכייף. אבל אם אתה מחפש רמקול אנגלי, נסה גם את הרבת', ליווינג וויס, ספנדור, גרהאם. יש רמקולים "רכים" יותר מהפרואק, וגם נצילים יותר, שישתלבו מצויין עם הגברת מנורות מתאימה.
הפרואק עייפו אותך יותר מהקרמונה?

leni

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
ידוע לך במקרה איזה חברות של מגברים התאימו את המגבר שלהם לרמקול הספציפי הזה בדיוק ולדריברים שפרואק התקינו שם? איך יודעים? פשוט מנסים מגברים שזמינים בשוק ובוחרים איזה נשמע הכי טוב?[/Q. למיטב ידיעתי פרואק עושים את ה-voicing במיוחד עם SUDGEN וגם עם NAIM.מניח שיש נוספים.

motorica

אוהב את התחום
מעורבות
67
נקודות
28
לתקופה ה D2 response היו מחוברים אצלי למגבר מנורות Class A 40W
רושם ראשוני היה מצוין, גבוהים רכים ולא חריפים, מיד חלומי עם מיד באס עשיר

אחרי ההתלהבות של הרושם הראשוני, מבינים שזה סבבה ל Diana Krall בווליום סביר ופחות למוזיקה יותר תובענית, הוופר בדיליי ואין שליטה אמיתית ומהר מאד התגובה המתבקשת היא... להנמיך.
היה לי נסיון הרבה יותר טוב עם מגבר Class D פאוור ופרה מנורתי (את שניהם בניתי)

orlr

חבר אתר
מעורבות
10
נקודות
8
כבעלים של proac d20r
לאזני רמקול מדהים, לא מעייף בכלל, מתמודד באופן נפלא כמעט עם כל סוג מוזיקה (בטח ג׳אז ואקוסטי אבל גם נגה ארז נשמעת איתם נפלא!!!).
אצלי מוגברים עם hegel h20
לא ניסיתי עם מנורות.
מה שבטוח, מסכים מנסיון שבשביל שישמעו במיטבם הם דורשים הגברה עם הרבה כוח.
לא יודע אם אפשר לעשות אנלוגיה למה שאתה מחפש אבל זה לפחות הנסיון שלי, מספקים לי שעות רבות של הנאה ממוסיקה באשר היא

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור