Preamp שפופרות עם יציאות xlr עד בערך 6k

• פותח הנושא mikey
  • פורסם בתאריך

mikey

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
היי לכולם
קיימת חיה כזו?
שתתן תוצאה טובה...
אני עם מגבר arc 75 וVandersteen 2
מחפש פרה שפופרות , במחיר שציינתי ..
המלצות כנות ומכאיבות יתקבלו בברכה!
תודה

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
710
נקודות
113
מסקרנות, ה xlr זו הכניסה היחידה למגבר כח שלך? כי אם יש אפשרות ל rca אני לא מוצא יתרון בxlr. זה קדם מגבר מקסים ששמעתי אצל הורנלס , אין לו xlr , אבל אולי בעודף מהתקציב שיישאר לך ניתן להסב אותו לכזה... וגם להיות ייחודי על הדרך

'קדם מגבר מנורות George Wright ( Wright sound) AU-1000' https://www.dtown.co.il/forum/threads/קדם-מגבר-מנורותgeorge-wright-wright-sound-au-1000.61765/

mikey

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
ציינתי.. המגבר רק עם כניסות xlr לכן צריך פרה עם יציאות xlr :)

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
710
נקודות
113
ציינתי.. המגבר רק עם כניסות xlr לכן צריך פרה עם יציאות xlr :)
מה אני יגיד לך אני אין לי אמונה בגויים ובxlr .. ;) וחושב שעדיף להרחיב ולהגמיש את החיפוש בקדם מגברים ללא קשר ליציאות כניסות שלהם*. לחבר קדם טוב למגבר שלך עם כבל אינטרקונקט בלאנס למגבר בקצה אחד, וסינגל אנדד rca לקדם בצד השני..ובא לציון צוהל...
אלא אם יש לך כבל יוקרתי ממש,שאתה חושש לפגוע בו ובסיומות שלו. וגם אז בטוח שיש מתאמים איכותיים שיתנו תוצאה טובה ופגיעה שולית עד מאוד באיכות.

* הכותב אינו רופא מוסמך וחוות דעתו היא על דעתו בלבד.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
הכותב במקרה זה רופא מוסמך ! בוא אני מלווה לך קדם פסיבי שנאים RCA שתתקשה לעבור אותו בכלל ,ובטח בסכום שאתה מציע , פשוט אין .

K_C

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
Fraya + של חברת Schiit גם מקדם מגבר רגיל וגם שפורפרתי עם כניסות ויצאות רגילות וגם XLR עולה בחו"ל כ 3300 ש"ח משלוח ומיסים לא יגגרמו לזה לעבור את התקציב שלך
הביקורות שלו טובות אבל לא יצא לי עדין לשמוע אותו (שוקל לקנות כזה גם האמת)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור