Plasma tweeter VS. Diamond tweeter

אבנר126

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
זה לא עובד ככה, אי אפשר להתרשם מדרייברים רק ע״פ דגם, מאד מאד תלוי, נקודות חיתוך, מאפייני xo, איכות רכיבים ואפילו יחידת המיד אליו הטוויטר מחובר (לפעמים החיתוך כ״כ מושלם כי קשה לזהות מי מהם מנגן), נוסף על כך, לכול אחד התייחסות שונה לתדרי הטוויטר, איך אפשר בכלל להשוות?! אם החיתוך הוא נמוך - 1.5 הרי שהטוויטר מנגן גם חלק מהמיד...
ואז אולי הוא ישמע טוב או מרשים יותר?...
בקיצור, מאד קשה להעביר חוות דעת על דרייברים כשהם חלק מ...

אותו דבר במערכת שלמה, מי מכם שהיה בתערוכה למשל ושמע תוצאה שמאד אהב, האם בהכרח ניתן לומר שהרמקול, המגבר, הכבלים...הם בעלי מאפיינים כאלו או אחרים?... סביר להניח שרכיבי המערכת נבחרו מתוך מניעים כלשהם מה שהוביל לתוצאה הסופית אותה שמעתם אבל מאד קשה יהיה לדעת מה מאפייניו או טיבו של כול רכיב במערכת מבלי לבודד אותם, אחד אחד.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
האמת שלדעתי הסופרימו של מורל טוב מהרווליטור.
לא לחינם הם מייצאים אותו.
זה הרכיב הטוב ביותר שלהם :בעד:

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
שמעתי את שניהם על אותו רמקול diy ועשינו השוואה בניהם לפני שנתיים במוראל עצמה. ההבדלים היו חד משמעיים לטובת המוראל.

מה אני יכול לומר על טענה כזו?
אבל כשאני שומע את הרמקול של אבנר (הבינוני) אני לא חושב כך.
לפחות לא חושב במושגים זה טוב מזה,אולי מעדיף את זה על זה....

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
זה לא עובד ככה, אי אפשר להתרשם מדרייברים רק ע״פ דגם, מאד מאד תלוי, נקודות חיתוך, מאפייני xo, איכות רכיבים ואפילו יחידת המיד אליו הטוויטר מחובר (לפעמים החיתוך כ״כ מושלם כי קשה לזהות מי מהם מנגן), נוסף על כך, לכול אחד התייחסות שונה לתדרי הטוויטר, איך אפשר בכלל להשוות?! אם החיתוך הוא נמוך - 1.5 הרי שהטוויטר מנגן גם חלק מהמיד...
ואז אולי הוא ישמע טוב או מרשים יותר?...
בקיצור, מאד קשה להעביר חוות דעת על דרייברים כשהם חלק מ...

אותו דבר במערכת שלמה, מי מכם שהיה בתערוכה למשל ושמע תוצאה שמאד אהב, האם בהכרח ניתן לומר שהרמקול, המגבר, הכבלים...הם בעלי מאפיינים כאלו או אחרים?... סביר להניח שרכיבי המערכת נבחרו מתוך מניעים כלשהם מה שהוביל לתוצאה הסופית אותה שמעתם אבל מאד קשה יהיה לדעת מה מאפייניו או טיבו של כול רכיב במערכת מבלי לבודד אותם, אחד אחד.

על פי דברייך כל טויטר יכול להישמע ברמה דומה במידה והוא מכויל נכון בתוך רמקול...

אבנר126

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
על פי דברייך כל טויטר יכול להישמע ברמה דומה במידה והוא מכויל נכון בתוך רמקול...

זה ממש לא מה שכתבתי, כתבתי שקשה מאד להשוות בין דרייברים כשהם כבר מורכבים על רמקולים מוגמרים, אותו טוויטר בשני רמקולים שונים ישמע שונה.
ברור שלדרייבר עצמו יש מאפיינים ייחודיים המאפיינים אותו (הפוטנציאל של הדרייבר למלא הדרישה המתבקשת) ולכן דווקא ״הוא״ זה שנבחר ע״י היצרן x , מה שכן, אותו דרייבר בנקודות חיתוך שונות, רכיבי קורס שונים, חווט שונה, מאפייני xo שונים 6/12/24d ועוד... ישמע שונה בכול אחת מהווריאציות.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
לא לחינם הם מייצאים אותו.
זה הרכיב הטוב ביותר שלהם :בעד:
הבנו אותך ! זיפונים וסופרימו ,נס ציונה והחברה , הכל טוב , אבל הלו - מדברים על "סקאו ספיק " ,
מישהו אולי בכל זאת יענה לי
באיזה רמקול מחוברים הסופרימו הללו? אלו שמיוצאים לחו"ל בכמיות!/U]

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
איגלסטון זו דוגמא אחת.
בתחום הרכב הם נימצאים במכוניות כמו פגאני זונדה, יש גם חברת יאכטות יוקרתית מאוד (אחת מהנחשבות ביותר) שמשתמשות רק ביחידות שלהם. אם אתה רוצה רשימה מלאה של רמקולים שמשתמשים ביחידות של מוראל אכין לך כזו מחר ואעלה אותה לכאן.

זה לא קשור לנס ציונה - זה עניין בין לאומי. יעני חוצה נס ציונה.

לזה אפש להוסיף לשמוראל יש מספר סניפים מפוזרים בעולם. למשל ניר שעבר לגור בארצות הברית בשביל לספק שירות ללקוחות (יצרנים כן, לא אלדרים) שנמצאים שם.
יש להם נציגות גם באירופה (לא חנות - אדם שמטפל באופן ישיר בלקוחות. שוב, לא אודיופילים).

זיו מיודעינו היה אחראי על נושא היצוא בין היתר במוראל.

אלדר מאמי
אם לא יודעים אז שואלים. בשביל זה אנחנו כאן. לא לזלזל כן? אל תדאג למכירות של מוראל. יותר טוב תהיה גאה שיש לך יצרנית בקנה מידה בין לאומי כאן בארץ הקודש. היא גם אחת כזו שמאוד נחשבת. סתם בשביל הפרוטוקול. בעולם למשל, לא בביצה שלנו, מוראל נחשבים לאחת מהיצרניות הטובות ביותר שיש (הטובות ביותר שיש) בתחום האודיו לרכב. יש כאלה שטוענים שהיא הכי טובה.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
הבנו אותך ! זיפונים וסופרימו ,נס ציונה והחברה , הכל טוב , אבל הלו - מדברים על "סקאו ספיק " ,
מישהו אולי בכל זאת יענה לי
באיזה רמקול מחוברים הסופרימו הללו? אלו שמיוצאים לחו"ל בכמיות!/U]

מת על היציאות שלך,קפוץ לזיו ותשמע את הקטנים שהוא בנה,ותמצא לי רמקול במחיר הזה שמשתווה אליו.
בעבר הייתי ספק של מורל,ויצא לראות את אחד המשלוחים שלהם לחו״ל,יש במה להתגאות :גאה:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני זוכר שעוד בימי האתר הכחול היינו בביקור שם ושאלנו את השאלה של אלדר.
הבעיה היא שזה חסוי תחת הסכמי ספק לקוח לרוב.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור