- מעורבות
- 1,246
- נקודות
- 113
אולטרא היי אנד זה כשאנשים חוטפים אורגזמה מציוד בלי לשמוע אותו, רק מהמיצוב והמחיר.
TakeOne:
הרי לך דוגמה קלאסית. עכשיו אתה מבין מדוע עניתי את מה שעניתי?
אולטרא היי אנד זה כשאנשים חוטפים אורגזמה מציוד בלי לשמוע אותו, רק מהמיצוב והמחיר.
Audio1 היקר:
״קשקושים״ תזרוק במקום אחר, לא פה. אם כך בחרת להגיב, ייתכן ״שהתחום הזה״ לא בשבילך. תגובתך מזלזלת ולא במקום!
בנוסף, אני כבר מודיע! הפוסט הזה לא יהרס בגלל התנגחויות מהסוג הזה. אז חסוך מכולנו את ״המילה האחרונה״. וגם אלו שיושבים שם ביציע ורק מחכים לניצול ההזדמנות למתן סיוע אווירי מגובה 30,000 רגל, כנ״ל.
אחלה פוסט. מערכת עם ציוד שלא נתקלים בו כל יום. כן, כך נראה אולטרה היי אנד.
חן חן ליבואן שקיבל הסכמתו של בעליה לשתף כמה תמונות.
הייתה לי תגובה דומה
החלטתי לצנזר עצמי.
מסכים עם כל מילה.
תמיד יהיו טרולים כאילו ואחרים
אין צורך להתרגש.
למי שתהה, רכיב החל מ 20,000$ זה נכנס לקטגוריה הנ"ל.
דוגמה למה? לא אני הכרזתי "אורגזמה". אם רצית שרשור בלי תגובות אני בטוח שטכנית יש פתרונות לכך.TakeOne:
הרי לך דוגמה קלאסית. עכשיו אתה מבין מדוע עניתי את מה שעניתי?
מעניין.Audio1,
יש כזה מושג בעולם האודיו "אוטרה הי-אנד", המונובלוקים שגיא רג'ואן הביא לארץ בהחלט כאלה ועולים באנגליה 140,000 פאונד.
נשאלת השאלה, מהו הסכום שציוד כלשהו עולה לצרכן, שנקרא "אולטרה היי-אנד?
זה לפעם אחרת.
מעניין.
ואני חשבתי שמה שקובע באודיו זה הצליל, לא המחיר.
שאפרט לך כמה מוצרים שמעתי שעולים הון מופרך ונשמעו פח? אין בהכרח קשר ישיר בין מחיר לאיכות. לעיתים זה קשור, לעיתים לא. אם מבחינתך אולטרה היי אנד זה פונקציה של מחיר אזי נפלת בפח של אנשי השיווק.
יכול להיות...שזה בעל חנות שהוא גם יבואן או בנו (אותו שם) Audio1.
זו, אחד לאחד, היתה ההגדרה של "סתם" היי אנד לפני 20 שנה. מה נשתנה? למה פעם מגבר משוגע ללא פשרות עלה 10K$ והיום זה פי 5?אולטרה היי אנד - זה מותגים לא שגרתיים (לא mass production) , בד״כ בוטיק, יוצר אחד עם המצאה, רעיון .
אולטרה היי אנד משמש בחומרים יקרים, לפעמים לא שגרתיים וקונצפטים לא רגילים.
כול זה באה לידי ביטוי רף מחיר גבוהה מאוד.
לא תמיד זה נשמע טוב לכול אחד - גם לא חייב.
אבל כול מה שעומד מאחורי הדברים כאלה - זה אולטרה היי אנד.
זה לא מוצרים לכולם ומי שיכול - בראבו!
אז גם לדעתך איך קשר לאיכות הסאונד?אולטרה היי אנד - זה מותגים לא שגרתיים (לא mass production) , בד״כ בוטיק, יוצר אחד עם המצאה, רעיון .
אולטרה היי אנד משמש בחומרים יקרים, לפעמים לא שגרתיים וקונצפטים לא רגילים.
כול זה באה לידי ביטוי רף מחיר גבוהה מאוד.
לא תמיד זה נשמע טוב לכול אחד - גם לא חייב.
אבל כול מה שעומד מאחורי הדברים כאלה - זה אולטרה היי אנד.
זה לא מוצרים לכולם ומי שיכול - בראבו!
אז גם לדעתך איך קשר לאיכות הסאונד?
לפי ההגיון שלך מגיע "בראבו" למי שמוכן (או יכול) לשלם הרבה- הרבה כסף. כל זה בלי קשר לתוצאה הסונית.
אם הוא קיבל ירושה ומוציא על הגברה יותר ממך, מגיע לו בראבו?
אשמח אם תגדיר אם כך, מה סף ההוצאה? 120,000 ש"ח על הגברה, זה היי אנד, או אולטרה היי אנד?
ואם הגברה ב 120,000, באותו חדר ועם אותה מערכת, נשמעת לאוזניך יותר טובה מהגברה של 240,000 ש"ח, מי מהן אולטרה היי אנד?
זו, אחד לאחד, היתה ההגדרה של "סתם" היי אנד לפני 20 שנה. מה נשתנה? למה פעם מגבר משוגע ללא פשרות עלה 10K$ והיום זה פי 5?
אני אשמח לענות
בעיקר איכות רכיבים ופיתוח.
מה שהיה פעם
לא מה שיש היום
בטח השפעת קהל היעד, שיפוט ושאיפות גבוהות הרבה (הרבה) יותר.
לגבי פיתוח, תציץ פעם ב WHITE PAPERS של KEF ושל ה BBC מלפני 40 שנה. כמות השקעה וידע מטורפים שלא יודע היכן קיימים היום.
זו הנקודה. קהל היעד שהתרגל לשלם מחירים של מכוניות, שיפוט של מוצרים לפי סטנדרט של אוליגרכים, ולכאורה שאיפות הרבה יותר גבוהות. אבל תראה איזה PRE משוגע של KRELL מלפני 20 שנה, שאיפות לא פחות מאשר היום. פרט למחיר.
תגיד, מה קטע שלך או של אחרים העוקצים שלא חסר לאחרונה כאן?אז גם לדעתך איך קשר לאיכות הסאונד?
לפי ההגיון שלך מגיע "בראבו" למי שמוכן (או יכול) לשלם הרבה- הרבה כסף. כל זה בלי קשר לתוצאה הסונית.
אם הוא קיבל ירושה ומוציא על הגברה יותר ממך, מגיע לו בראבו?
אשמח אם תגדיר אם כך, מה סף ההוצאה? 120,000 ש"ח על הגברה, זה היי אנד, או אולטרה היי אנד?
ואם הגברה ב 120,000, באותו חדר ועם אותה מערכת, נשמעת לאוזניך יותר טובה מהגברה של 240,000 ש"ח, מי מהן אולטרה היי אנד?