nuc

alicenir

חבר משקיען
מעורבות
172
נקודות
43
יש יתרון משמעותי מבחינת סאונד. בגלל שמערכת ההפעל היא SERVER הרבה מהסרוויסים לא מותקנים ואופציות נוספות

alicenir

חבר משקיען
מעורבות
172
נקודות
43
ישנו יתרון משמעותי בסאונד בגלל שזו מערכת הפעלה של שרתים. הרבה סרוויסים, רולים, ואופציות לא מותקנות כברירת מחדל.
כמו כן אחרי כל ההתקנות שעושים בשביל ניגון מוזיקה אפשר להעביר את מערכת ההפעלה שתעבוד כ-CORE MODE ואז רואים למעשה כאילו חלון דוס בלבד בתצוגה ### למתקדמים בלבד ###

ilaubel

אוהב את התחום
מעורבות
96
נקודות
28
מאחר ואני בא מתחום השרתים סרויסים לא רצויים אפשר לסגור ולהפעיל רק אם צריכים גם במערכת חלונות רגילה
ב: האם כל התוכנות תומכות במערכת הפעלה כזו ? מניסיני יש המון בעיות תאימות !
ג: תוכנות ניגון אאדיופילות עוקפות את מערכת ההפעלה ומבצעות את העיבוד ב DAC או דרך הדריבר היעודי
ד: משתמשים בודדים יודעים לעבוד ב CORE MODE והשאלה המרכזית כמובן אם אכן בוצעה השווה בין מערכת SERVER
לבין מערכת WIN רגילה ואכן היה הבדל משמעותי
ה: רישיון למערכת הפעלה SERVER יקר משמעותי ממערכת WIN 7 /8

alicenir

חבר משקיען
מעורבות
172
נקודות
43
מאחר ואני בא מתחום השרתים סרויסים לא רצויים אפשר לסגור ולהפעיל רק אם צריכים גם במערכת חלונות רגילה
ב: האם כל התוכנות תומכות במערכת הפעלה כזו ? מניסיני יש המון בעיות תאימות !
ג: תוכנות ניגון אאדיופילות עוקפות את מערכת ההפעלה ומבצעות את העיבוד ב DAC או דרך הדריבר היעודי
ד: משתמשים בודדים יודעים לעבוד ב CORE MODE והשאלה המרכזית כמובן אם אכן בוצעה השווה בין מערכת SERVER
לבין מערכת WIN רגילה ואכן היה הבדל משמעותי
ה: רישיון למערכת הפעלה SERVER יקר משמעותי ממערכת WIN 7 /8

זה התחום שלי ביום יום
בכל אופן אני עשיתי את ההשוואות וכן יש הבדל.
רישיון כמו שאמרתי הוא trial לחצי שנה.
יש לי המון ניסיון עם מחשב אודיו, אם תרצה עזרה / לשאול אני זמין.
דרך אגב, מוזמן גם לשמוע בעצמך..

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור