nuc

ilaubel

אוהב את התחום
מעורבות
96
נקודות
28
האם י שמצב שהחמוד הזה ישמש מחשב אודיופילי למערכת
Intel NUC NUC6i5SYH S kylake 2016 I5 6260U Iris 540 Graphics Mini PC Computer
קרור פאסיבי
דיסק SSD
ספק חיצוני
לכאורה עונה על הקריטריונים

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
נראה שלא אמורה להיות בעיה.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
הוא יותר טוב מדסקטופ רועש (מכאנית וחשמלית). האם הוא אופטימלי ונחשב כפסגת השאיפות האודיופיליות? ככל הנראה לא:

1. ספק לא לינארי.
2. מפלג מתחי dc ל-dc דרדה'לה.
3. לוח אם ומעבד של לפטופ, שיש טוענים שהוא לא אידאלי לניגון.
4. בקר רשת אלחוטית ספק אם ניתן לבטלו.
5. השקעה פחותה, ככל הנראה, בקבצים ורכיבי אלקטרוניקה אחרים על לוח האם, בעיקר מפאת גודלו.
6. לא פלטפורמה שניתן לשפר אותה.

ilaubel

אוהב את התחום
מעורבות
96
נקודות
28
ספק כמובן אפשר להחליף (גם כיום הספק של המחשב שלי של טדי)
פרט בבקשה לגבי מפלג DC
בקר רשת אלחוטי ניתן לבטל בביוס
מתחבר לDAC דרך כבל יוסבי מפוצל מתח\דאטה שמעביר רק DATA מתח מקבל מספק ניפרד (ככה זה היום)
איזה שיפורים נידרשים לדעתך ?

alicenir

חבר משקיען
מעורבות
172
נקודות
43
האם י שמצב שהחמוד הזה ישמש מחשב אודיופילי למערכת
Intel NUC NUC6i5SYH S kylake 2016 I5 6260U Iris 540 Graphics Mini PC Computer
קרור פאסיבי
דיסק SSD
ספק חיצוני
לכאורה עונה על הקריטריונים

אני התחלתי בזמנו עם XTREAMER UTRA הראשון שהיה לו מאוורר מובנה בפנים וחשבתי וואו איזה יופי...באמת!
שמתי לו דיסק SSD, היה לו 4 גיגה זיכרון(לפני 5 שנים או יותר), HDMI, USB בקיצור כל מה שאפשר לבקש.
עשיתי אותו DUAL BOOT לאודיו ו-XBMC דאז...קניתי JRIVER, דאק ויאללה מוזיקה, נהנתי מכל רגע!
אבל מה לעשות, אודיופיל לא מסתפק ותמיד רוצה לשפר(בד"כ). אז התחלתי לקרוא קצת באינטרנט, בפורומים של אודיו דיגיטלי(COMPUTER AUDIOPHILE) בקיצור הבנת...
ואז החלטתי להעלות לליגה של הגדולים(לא הגדולים ביותר) והחלטתי לבנות בעצמי מחשב אודיופילי.
את התוצאה הסופית שלי היום ניתן לקרוא פה באתר, העלתי לא מזמן:
מחשב אודיו יעודי + נגן = סיכום
אני אומר שהכל תלוי גם בתקציב ולמה אתה רוצה להגיע, מה שאר הסטאפ, ועוד לא דיברנו על אופציות הניגון, ישיר, מזיכרון, DLNA וכו...
המהדרין בכלל בונים 2 מחשבי אודיו יעודיים, האחד הוא CONTROL PC והשני הוא AUDIO-PC שלמעשה מחובר לדאק + JPLAY.

מקווה שהארתי ולא כיביתי את הרצון שלך לבנות או לקנות NUC
*** לא היה לי ולא שמעתי מעולם NUC בתור מחשב אודיו, לדעתי ניתן לשמוע איתו - לא יודע אם שווה את ההשקעה ***

ניר

ilaubel

אוהב את התחום
מעורבות
96
נקודות
28
לא כיבית ולא הדלקת :)
מחשב יעודי שקט היה השיקול הראשוני עד שניתקלתי ב NUC עכשו באמת שמתי לב שיש לו מאוורר לאחר ההארה של מיכאל.
כניראה שאחזור למארז יעודי HDPLEX + ספק ליניארי שהיה התיכנון הראשוני + כרטיס USB יעודי :
http://www.highend-audiopc.com/shop/en/usb-cards/paul-pang-high-end-audio-v4-usb-card
או :http://www.quietpc.com/sotm-tx-usbexp

Moshe39

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
נכון, אבל האם הם טובים/איכותיים לאודיו?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
זה מחשב לתעשיה, שאמור לעבוד במפעל בתנאים קשים. אתה משלם על משהו שלא צריך.
יחד עם זאת, מחשב הזה הוא ערכה סגורה. אני הייתי קונה משהו שכן ניתן לשדרג. לאודיופילים חוסר שדרוג יכול להיות מתסכל :)

Moshe39

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
תודה על הפידבק.
אני כבר רכשתי אחד כזה והוא מחובר עכשיו לטלויזיה.
זה מחשב Intese PC2 עם דיסק SSD שקט בו מערכת ההפעלה היא Linux.
אני מודע לכך שהוא יקר יותר מ Nuc ורוצה לדעת אם שווה להשקיע בו לטובת אודיו איכותי.
מכיוון שלאודיו ארצה להשתמש ב- Windows כמערכת ההפעלה, דרושה עוד השקעה כספית וזמן כדי להתאים מחשב זה לאודיו.
לכן, אני מעוניין לדעת אם שווה להתקין עליו Windows ואם צריך בהמשך גם לשדך לו ספק/חשמל מוצלח יותר מזה שמסופק עם המחשב.

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
לא כיבית ולא הדלקת :)
מחשב יעודי שקט היה השיקול הראשוני עד שניתקלתי ב NUC עכשו באמת שמתי לב שיש לו מאוורר לאחר ההארה של מיכאל.
כניראה שאחזור למארז יעודי HDPLEX + ספק ליניארי שהיה התיכנון הראשוני + כרטיס USB יעודי :
http://www.highend-audiopc.com/shop/en/usb-cards/paul-pang-high-end-audio-v4-usb-card
או :http://www.quietpc.com/sotm-tx-usbexp

תבדוק גם את זה , אצלי יש כזה .
http://jplay.eu/jcat/

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
תודה על הפידבק.
אני כבר רכשתי אחד כזה והוא מחובר עכשיו לטלויזיה.
זה מחשב Intese PC2 עם דיסק SSD שקט בו מערכת ההפעלה היא Linux.
אני מודע לכך שהוא יקר יותר מ Nuc ורוצה לדעת אם שווה להשקיע בו לטובת אודיו איכותי.
מכיוון שלאודיו ארצה להשתמש ב- Windows כמערכת ההפעלה, דרושה עוד השקעה כספית וזמן כדי להתאים מחשב זה לאודיו.
לכן, אני מעוניין לדעת אם שווה להתקין עליו Windows ואם צריך בהמשך גם לשדך לו ספק/חשמל מוצלח יותר מזה שמסופק עם המחשב.
אני חושב שאם אתה מסתדר עם LINUX, יש מעט מאד ש- WINDOWS יכול לעשות שהיא לא. מה חסר לך בלינוקס שאתה רוצה לעבור ל- WINDOWS?

לגבי ספק, זה תמיד טוב, ותמיד עושה שיפור משמעותי.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
MS OFFICE :)

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
כמובן! אבל רק באודיו עסקינן, לא?

Moshe39

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אני חושב שאם אתה מסתדר עם LINUX, יש מעט מאד ש- WINDOWS יכול לעשות שהיא לא. מה חסר לך בלינוקס שאתה רוצה לעבור ל- WINDOWS?

לגבי ספק, זה תמיד טוב, ותמיד עושה שיפור משמעותי.

מסתדר עם לינוקס כמשתמש סופי אבל לא שולט בהתקנה והסרה של תוכנות ולא בקינפוג של המערכת.
ב- Windows קל יותר (מוכר יותר) לעשות את הנ"ל וכן מבחר תוכנות האודיו רב יותר.
לכן, במידה ואשתמש במחשב זה כמקור אודיו אעשה זאת עם Windows.
התקנת Windows וספק איכותי כרוכה בעלות כספית והשקעת זמן.
אשמח לדעת אם ה- intense PC2 צפוי לתת תוצאות טובות (באודיו) כשיעבוד עם Windows וספק איכותי.
תודה.

alicenir

חבר משקיען
מעורבות
172
נקודות
43
ווינדוס היא מערכת נהדרת עבור אודיו.
אני מציע שתנסה WINDOWS SERVER 2012R2.
הורדת ה-TRIAL היא ל-6 חדשים ובסופם אפשר לחדש, הסאונד של מערכת ההפעלה הזו היא מעולה ועובדת עם JPLAY, FOOBAR, JRIVER וכו...

תנסה, מה יכול להיות:
http://www.highend-audiopc.com/audiophile-optimizer

תגלול למטה ויש קישור

Moshe39

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
ווינדוס היא מערכת נהדרת עבור אודיו.
אני מציע שתנסה WINDOWS SERVER 2012R2.
הורדת ה-TRIAL היא ל-6 חדשים ובסופם אפשר לחדש, הסאונד של מערכת ההפעלה הזו היא מעולה ועובדת עם JPLAY, FOOBAR, JRIVER וכו...

תנסה, מה יכול להיות:
http://www.highend-audiopc.com/audiophile-optimizer

תגלול למטה ויש קישור

תודה. לא הכרתי את האופציה הזו.
קראתי קצת, מעניין וכנראה קצת גדול עלי (לא התקנתי מערכת הפעלה בעבר).
מניח שאם אתעמק בזה ואקדיש את הזמן בסוף אצליח.
האם התקנה סטנדרטית של windows גירסאות 8.1 או 10 יתנו תוצאות טובות גם (בהשוואה לאופציה שלך)?
האם ל- Windows 10 יש יתרון על ה- 8.1?
האם האופציה שציינת (עם ה- WINDOWS SERVER 2012 R2) מגבילה את השימוש במחשב רק לאודיו או שעדיין ניתן יהיה להשתמש בו גם לצפיה בטלויזיה?
האם במקרה של שימוש במחשב אחד לאודיו וטלויזיה התקנה של שתי מערכות הפעלה נפרדות במחשב ו- Dual boot באמת משפר?
מניח שבמקרה זה צריך שני דיסקים?
בכל מקרה תדרש מידה מסויימת של השקעה בהתאמת המחשב לאודיו וזו הסיבה ששאלתי למעלה אם הפלטפורמה של ה- Intense PC2 שווה את ההשקעה הכספית והזמן.

ilaubel

אוהב את התחום
מעורבות
96
נקודות
28
איזה יתרון יש ל WINDOWS SERVER 2012 R2
על WIN 7 ?

.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור