Nagra מציגה לראשונה את הפטיפון שלה...

yossie4

אוהב את התחום
מעורבות
180
נקודות
43
חבל, היו מתמחרים ב 75 במקום ב 175, והיה להם להיט ביד..

פחחחחחח

נערך לאחרונה ב:

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
714
נקודות
113
זו התוצאה להדפסת מאות טריליונים של $$$ במהלך שנים. יש כמות שוברת שיאים של מיליונרים ומליארדרים חדשים
וצריך לפנק אותם בצעצועים יפים ... כי חלקם איבדו את הערך לכסף
בכל מקרה, הפטיפון הזה יותר מגניב מלקנות קובץ אומנות דיגיטלית בNFT ב200K$ ;)
כל כך נכון וגם במחוזותינו.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
ואתם חושבים ש"אדם מן הישוב" יבין את ההוצאה שלכם על מערכת אודיו? הוא לא יחשוב שמי שמוציא מאות אלפי ש"ח על מערכת אודיו לבית התהפך על הראש? אני באופן קבוע עונה לכל מי שמגיע אלינו ושואל על מחיר המערכת "עזוב אותך, אתה לא רוצה לדעת", וממשיך הלאה.

ארמה אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
963
נקודות
113
בכל ענף ותחביב יש מוצרים במחיר קצה
יש מכונית ספורט ב 200 אלף ויש ב 2 מליון שח , יש שעון ב 2000 שח ויש ב 200 אלף שח , יש נעליים ב 200 שח ויש ב 5000 שח , יש בית ב 2 מליון ויש ב 20 מליון , נו אז מה חדש פה אני לא מבין ?
מה , כל פעם שמישהו יעלה תמונה של רמקול בחצי מליון נתחיל אנחנו מעמד הביניים
להסביר אחד לשני שזה לפראיירים ועשירים ?
אתם חושבים שעשירים שקונים דברים כאלה או פרארי הם פראיירים ? אז אנני מודיע לכם שאתם טועים ..
יש להם כסף , הם חיים פעם אחת , ובא להם לבזבז על הטוב והיקר ביותר בלי לחשב vfm זה לא מעניין אותם , ושיבושם להם.
ובקרוב אצלי ...

נערך לאחרונה ב:

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אמיר,
ההודעה עסקה בפטיפון הראשון של Nagra, מזה הרבה שנים שהחברה קיימת ומהר מאוד עברה לפסים של כסף, למרות שזאת לא הייתה כוונת המשורר (אני).

כמו שאני זוכר אותך שהיית אודיופיל מלפני 20 שנים +, זו מכונית ספורט אולי סובארו כתומה WRX:

ארמה אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
963
נקודות
113
אמיר,
ההודעה עסקה בפטיפון הראשון של Nagra, מזה הרבה שנים שהחברה קיימת ומהר מאוד עברה לפסים של כסף, למרות שזאת לא הייתה כוונת המשורר (אני).

תומר

ברור שעניין הכסף לא היתה כוונתך.
פשוט עניתי בכללי לחברים שמייצרים דיון כל פעם שעולה בפוסט מוצר פרמיום האם זה שווה את המחיר או לא.
כלומר לא קשור לפטיפון הזה ספציפית...

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,941
נקודות
113
הדיונים האלה מזכירים לי במעורפל מכתב למערכת Stereophile, כנראה משנות ה-80, כאשר דומני שאז נגן דיסקים של $1000 היה סופר יקר, בקשר לכתבה על איזשהו נגן, דומני של Mark Levinson, שעלה $14,000 או מספר משוגע כזה. הכותב התלונן על זה שסוקרים ב-Stereophile מוצרים במחירים מטורפים, שאף אחד לא קונה, אז למה להוציא לקוראים את העיניים??

התשובה של היצרן הייתה שתוך שנה הם מכרו 14,000 יחידות רק בפורטוגל...

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,164
נקודות
113
הכל נכון . מי שיכול להרשות עצמו - אני לא רואה מטרה ראויה יותר מאשר לקנות את ציוד האודיו הטוב בעולם. יותר מרגש מכל דבר.
רק דבר אחד קטן ,פעוט, היקר ביותר לא אומר הטוב ביותר מבחינה סונית.

כל עוד זה ברור גם אפשר להציע ולקנות ב 1 מליון דולר- יש עיצוב,חומרי גמר,PROUD OF OWNERSHIP ועוד ועוד - שלהם יש ערך בלתי מבוטל בפני עצמו.

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
מה שכתבת,
רכישת סטריאו זה הדבר הכי מרגש לדעתך?
יותר מהופעה חיה?
מללמוד לנגן?
מלרכוש מוסיקה חדשה?
(יכול להמשיך עד מחר...)

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,164
נקודות
113
מה שכתבת,
רכישת סטריאו זה הדבר הכי מרגש לדעתך?
יותר מהופעה חיה?
מללמוד לנגן?
מלרכוש מוסיקה חדשה?
(יכול להמשיך עד מחר...)

לא רכישה לשם רכישה .
אני באמת צריך להסביר ?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור