בינתיים להוריד קובץ בהיירז ולהשתמש בו נשמע הכי טוב מכל מה שבדקתי. טידל מבחינתי זה כמו שכשהייתי ילד והולך לקנות תקליט היו נותנים לי לשמוע אותו באזניות רק כדי להחליט אם לרכוש...
אז אל תקפוץ לרכוש כל מני מכשירים אונליין, תבדוק טוב, תבקר אנשים שיש להם מערכות שונות כדי שתוכל להחליט מה הכיוון שטוב לך, תראה מה מציעים לך היבואנים ולדעתי תרכוש בארץ מוצר שיש לו יבואן מסודר ומוכר.האמת , רק נכנסתי לתחום הזרמת אודיו. לא יודע כיצד ובאמצעות מה להוריד ולשמוע קובץ. כרגע בטידל האייפון ( מסלול HIFI ) וסונוס מחובר למערכת ( איכותית בעיני )
צודק.
ד״א , הברוקלין מיוצר ונשלח מפולין ( ורשה ).
3000 אירו משלוח חינם. אלא מה , תוספת מיסים עמילות מכס מס זה או אחר מוסיפים כ 3400 שח.
ירד מהפרק !
כרגע עם סונוס קונקט ( ללא MQA ) , אמשיך לחקור.
תודה
האמת , רק נכנסתי לתחום הזרמת אודיו. לא יודע כיצד ובאמצעות מה להוריד ולשמוע קובץ. כרגע בטידל האייפון ( מסלול HIFI ) וסונוס מחובר למערכת ( איכותית בעיני )
אתה יכול להמליץ לי על סטרימרים זולים בלי דאק?הערה כללית: לא שמעתי את הברוקלין, אבל שמעתי בעבר ציוד של מייטק. כמו בנצ'מארק, וגרייס, וזודיאק, וחברות דומות - אלה חברות של ציוד פרו שהתחילו לייצר גם לשוק האודיופילי הבייתי. אני לא מתלהב מהציוד הזה, שרובו אנליטי וקר וחסר נשמה, לטעמי האישי. נדמה לי שהזכירו פה ממירים של לקסמן שיש ביד 2, היה פה בלוחות ממיר לא יקר של Naim, ויש עוד כאלה. זה לא בגלל שיש התלהבות בקרב המבקרים והעיתונות והרבה הייפ שבאמת זה מה שאתה צריך. סטרימר לא חייב להיות מובנה בתוך הדאק ויש מוצרים זולים וטובים לסטרימינג. אפילו ב 150 דולר כמו ה allo digione ודומיו. ודאקים טובים יש פה ביד שניה לא מעט.