MUSIC SERVER מול מחשב יעודי - מה עדיף??

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
ומתנוש , אני לא מבין מה הצורך להכנס במיכאל ,הרי הוא בין אלה שתמך בהחדרת התחום לארץ , מתאמץ ומסביר לכולם ,אפילו אתה נעזרת ברשימה של מה לקנות , אז נכון שזו לא המומחיות המקצועית שלו ,אבל גם בשוליים יש לו עדיין מה לתת לכולם ,סתם מופתע ממך , מילא תכנס בשניצל, זה בטוח צודק ,אבל במיכאל ? בינתיים רק עוזר .

לא נכנס בו כלל ואין לי שום טענות אליו. עזרתו מבורכת והוא גם עזר לי הרבה.

פשוט רוצה להוריד את ההילה הזאת שאנשים חושבים שצריך להיות מומחה IT בשביל להרכיב מחשב אודיו לתפארת.

נערך לאחרונה ב:

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אבל מחשב אודיו לתפארת יש רק לאנשים שמבינים במחשב ולשניצל...:)

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אבל מחשב אודיו לתפארת יש רק לאנשים שמבינים במחשב ולשניצל...:)

שלא מבין כלום במחשבים ,אל תשכח שגם ל GTR יש כזה תוצרת מיכאל ,ובכלל על הקונפיגורציה שלו הרוב שיש להם בנו.

jecky49

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
8
הרבה נאמר על הסטרימרים וגם על המחשבים ..אבל את הכפפה אף אחד לא טורח להרים ....
מבחן השוואתי בן סטרימר טוב ברמות מחיר של כ-5000ִ$ אל מול מחשב יעודי טוב עם רכיבים איכותיים HD SSD אחד לתוכנה ואחד לקבצים .ספק כח לינארי .ועם תוכנה שתבחר לצורך המיבחן ..אין מניעה שהמחשב יבדק אצל מיכאל ..במידה ויסכים כמובן
במיבחן יבדקו מס פרמטרים כגון נוחות השימוש ..עלות המוצרים (ידוע שסטרימר צרים שרת קבצים בנוסף וגם כבל דיגטאלי איכותי ) וכמובן איכות הסאונד שמוציאה חבילת הסטרימר אל מול המחשב...
יכול לומר שאצלי בבית הסטרימר של אריק(שוני ) היה עדיף על המק מיני והאמרה .
השאלה אך יהיה במיבחן מול מחשב רציני יותר .
מישהו ירים את הכפפה???

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אני מוכן להשוות ,אבל שיביא גם הממיר ההיסטרי שלו ,כי הממיר שלי מקבל רק XLR דרך הוויס ,והממיר שלו כנראה יותר טוב משלי .

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור