MUSIC HALL או Project

• פותח הנושא MAY
  • פורסם בתאריך

מצב
הנושא נעול.

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
זה היה יכול להיות פוסט מעניין אבל נהפך לכלום.
אייל הוא לא הנושא של הפוסט הזה , גם אם סונוס מאוד רוצה להתקיף אותו גם כאן.
בא הבחור וטוען שהוא מעדיף מיוזיק הול על פרוג'קט. אחלה, מצויין.
כדי שגם אנחנו נעדיף אחד או שני, היה זה נכון לפרסם היכן שמע מה? באיזה ציוד נלווה, מה מאפיני הצליל של כל אחד מהפטיפונים ולמה סוביקטיבית אחד טוב מהשני.
וזה עוד לפני שביררנו מה היו הראשים והזרועות בפטיפונים שהבחור הקשיב להם ומה היה הפונו.

מהיכן אני יודע שאין לכותב אינטרס כלכלי בעיניין. הרי כולנו היינו עדים בעבר "לכותבי ביקורות" שקיבלו הנחה מסוחר כזה או אחר וסיפורי בדים על השוואות של פונוסטייג שאולי בוצעו בחלום .

אז נתאי, לפני שאתה מתפנה לסגור חשבונות עם סוחר כזה או אחר וגורר אחריך את מי שאוהב להיכנס בסוחרים-אני ממליץ לך לאפשר לנו להבין יותר על ההשוואות והמאפינים השונים.

נערך לאחרונה ב:

MAY

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עדיין...

בתור זה שפתח את השרשור, האמת היא שממש לא התכוונתי ליצור מצב בו מישהו נפגע חס וחלילה. רק רציתי לברר לעצמי מה מתאים לי לקנות. אני מבין ש:
1. אין לי כל דרך ריאלית להשוות בין שניים ברמת שמיעה
2. יש כאלו שמעדיפים X וכאלו שמעדיפים Y וזה אגב, נשמע לי מאוד סביר
3. לא מצאתי השוואות באינטרנט בין שני הפטיפונים

בקיצור, נשאר לי רק הפרמטר של שירות לקוחות ומחיר. האם פספסתי משהוא?
תודה

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
כדי שגם אנחנו נעדיף אחד או שני, היה זה נכון לפרסם היכן שמע מה? באיזה ציוד נלווה, מה מאפיני הצליל של כל אחד מהפטיפונים ולמה סוביקטיבית אחד טוב מהשני.
וזה עוד לפני שביררנו מה היו הראשים והזרועות בפטיפונים שהבחור הקשיב להם ומה היה הפונו.

מהיכן אני יודע שאין לכותב אינטרס כלכלי בעיניין. הרי כולנו היינו עדים בעבר "לכותבי ביקורות" שקיבלו הנחה מסוחר כזה או אחר וסיפורי בדים על השוואות של פונוסטייג שאולי בוצעו בחלום .

אז נתאי, לפני שאתה מתפנה לסגור חשבונות עם סוחר כזה או אחר וגורר אחריך את מי שאוהב להיכנס בסוחרים-אני ממליץ לך לאפשר לנו להבין יותר על ההשוואות והמאפינים השונים.

ווואי כבר אי אפשר לכתוב דעה בלי להביא הוכחות מפה ולשם.
אסור להגיד X נשמע לי טוב יותר מY בלי לפרסם מדידות זמנים ומערכות?

דיז תעשה טובה...

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
קצת היתממות , לא?
אם אתה חושב שזו הדרך, אל תתפלא שיתחילו להופיע כאן פוסטים עם בדיקות שלא היו וכל מיני דברים מוזרים. אני למשל בטוח שיש השפעה של גיאות ושפל על הסאונד של המערכת שלי.
שסונוס מוניטורים הם רמקול צפצפני ושלא נדבר על ההגברה של מנלי סנפר והשילוב בינהם שהוא לא הגיוני בעליל.
נראה לי שכבר עדיף קישקושים פסאודיו פילוסופים בנוסח אריסטו ושפינוזה על פני אמרות שפר שלא מוסברות ונכתבות על מנת לא להסביר.

נערך לאחרונה ב:

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
קצת היתממות , לא?
אם אתה חושב שזו הדרך, אל תתפלא שיתחילו להופיע כאן פוסטים עם בדיקות שלא היו וכל מיני דברים מוזרים. אני למשל בטוח שיש השפעה של גיאות ושפל על הסאונד של המערכת שלי.
שסונוס מוניטורים הם רמקול צפצפני ושלא נדבר על ההגברה של מנלי סנפר והשילוב בינהם שהוא לא הגיוני בעליל.
נראה לי שכבר עדיף קישקושים פסאודיו פילוסופים בנוסח אריסטו ושפינוזה על פני אמרות שפר שלא מוסברות ונכתבות על מנת לא להסביר.

דיז,
בוא נעצור כאן, הזלזול שלך באינטילגנציה של אנשים לא מתאים לי.
כל אחד יכול לכתוב מה שבא לו, גם ביקורת צריך לדעת לקרוא. את זה אתה יודע.
אם כל יבואן שמישהו יגיד שהמוצר שלו פחות טוב מהמתחרה יתחיל להשתולל אז מה יהיה?

אחד הסיבות שאני מתנהג ככה כלפי איל כי בפורום אחר הוא קרא לי שקרן. מאז הוא מחוק אצלי.
אני מניח שלא רק אצלי.

צפיר

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
8
איני יודע אם זאת הסיבה אבל עם כל הטענות שאוכלוסית האודיופילים בארץ קטנה, ואי לכך יש לאפשר להגמיש את
החוקים לעוסקים בתחום, טענה שהועלתה בפורום זה בעבר ...

הפעם אני מסכים עם סונוס וניתי,
צר לי , עם כל ההערכה הרבה לנמר וליאור וההכרות שאישית שלי איתם
לדעתי אייל לא נהג לפי כללי הפורום, גם אם וכאשר הדברים שנאמרו בנימה פילוסופית כזאת או אחרת.

כולי תקווה שהפורום ישאר נקי מדברי הסבר של סוחרים למה הפטיפון שלהם הוא הנמכר בארץ,
למה דעה אישית של חבר ששמע את שני מוצרים היא לא מספיק מבוססת כלי לא בוצעה לפי כללי השוואה כאלו ואחרים.

אם נמשיך לפי הנימה הפילוסופית הזאת אין לנו פורום ואין לנו שיח רב משתתפים יפה כמו שקיים עד עכשיו מבעד אולי לחברים שביננו שהם או סוחרים או בוחני האודיו בלבד,

פרקטית אני לא שמעתי כמעט מעולם אותו מערכת עם בידוד רכיב אחד בלבד, אותם כבלים... בפרק זמן קצר ... אותו חדר... ואם שמעתי ואני יגיב רק לפי חוקים השוואה אלו אוכל להשתתף בפוסטים בודדים בלבד אם בכלל.
ועם כל זאת, עדיין הבעתי את דעתי על מוצרי אודיו שונים בפורומים השונים באינטרנט ומחוצה לו , לשמחתי עד היום אף אחד לא טען שדעתי נאמרה בגדר "הטעיה" ודרושה "הסברים". זאת מכיון שהחברים מכירים אותי, ויודעים ששמעתי מוזיקה ממוצרים אודיו לאורך השנים, מעריכים את ההכרות שיש לי עם חברות האודיו השונות, ובאופן עקבי מעולם לא טענתי דעות על מוצרים שלא שמעתי, או שאיני מכיר, אלא מגיב רק על מוצרים על סמך ניסיון עבר והכרות אישית.

צפיר.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
צפיר היקר

שים לב בבקשה:

1) לא כתבתי שום דבר על איזה פטיפון טוב יותר. לא המלצתי על שום מוצר שלי.

2) חשפתי אדם שניסה מטעמים מסחריים להשמיץ מוצרים שלי.

3) את המידע הנ"ל, אם לא הייתי חושף, אף אחד לא היה יודע.

האם אני אמור לא להגיב להודעות מסחריות משמיצות של מתחרים, שאין להן שום בסיס עובדתי? אני בטוח שאתה מעוניין לדעת את האמת ומעוניין שגם חברי הפורום האחרים ידעו אןתה, או שלא?

audiophile

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
להביע דיעות בתור עוסק מסחרי בתחום לגבי הציוד שלך או של המתחרים שלך:)

לאייל אין הגבלה בפורום הזה. יש גם מי מהמנהלים שדואג לאינטרס שלו.

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0

.

זה המינימום הנדרש לתקשורת בנושא אודיו. עם כל הכבוד לדעתו של צפיר או סונוס או שלי או כל אחד אחר-אם איין אפיון של מה שנשמע באיזה סטאפ ומה ההתרשמות הסוביקטיבית מהצליל ו\או מאפיין צליל מסויים(מעבר לטוב\רע)-אין שום משמעות לנכתב
תמשיכו לשבת כמו זקנות על הספסל בגן מאיר לברבר על לא כלום.

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
תמשיכו לשבת כמו זקנות על הספסל בגן מאיר לברבר על לא כלום.

זה המהות של פורום אודיו ופורום בכלל. יושבים ומקשקשים.
וחוץ מזה אתה יושב ומקשקש איתנו פה אז איך זה מסתדר לך?

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
לגבי ה 5.1 music hall. שמעתי אותו והוא נשמע מצויין - מה גם שהוא מגיע עם ראש של goldring ברמה גבוהה.
הפטיפון חובר למערכת של 60 אלף ש"ח ולא היווה מקור "בעייתי".
לעומת זאת ככשמעתי את ה rpm 5 אצל נמר אני זוכר שהוא נשמע טוב, אבל ללא ספק הורגש כי המקור לא "ישב" טוב על המערכת.

אני הייתי מנסה לראות ולשמוע את שניהם ולנסות להבין מי מבין השניים "עושה" לך את זה יותר... שניהם בסה"כ יתנו תמורה טובה למחירם

דבר נוסף... לגבי הויכוח שהתעורר כאן בקשר להשוואה בין השניים...
אייל מגן כאן על הפרוג'קט כאילו המוזיק הול הם פטיפונים נחותים לגמרי כאשר הדמיון הוא רב ביותר ולא במקרה...
ההבדלים הם ב design, לאחד מבנה אובלי, לשני plinth עם שני חלקים... אף אחד מבין השניים לא מייצג לדעתי שלמות ואיכות בנייה מטורפת. שניהם פטיפונים יחסית טובים ברמת כניסה, עושים את העבודה אבל ההבדל הוא לא גדול בין שני המותגים ואין טעם לקטול את המותג השני כאשר ההבדלים זניחים.

נערך לאחרונה ב:

Ozen

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
18
stereophile, אני חושב שאצל נמר הבעיה הייתה הפונו-סטייג' - דווקא במוצרים הללו לא התפעלתי מפרוג'קט...

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
לסטרחאופייל:

1) אתה שמעת אצל נמר מערכת עם מגבר הספק שבזמנו לא דחף את הרמקול ולא שלט עליו. לפי זה אי אפשר לשפוט השפעה של מקור.

2) אם תקרא שוב את השירשור תראה שלא כתבתי מילה אחת של שבח על מוצר שאני מייבא.

3) אם תקרא שוב את השירשור תראה שבניגוד להצמדות לעובדות שאני מנסה ליישם, גורם אינטרסנטי ניסה "לעבוד" עליך ועל קוראי האתר בהצהרות שאינן אמת. תחשוב על זה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,248
נקודות
113
חברים.

אני לא מגן על אף אחד.
שימו לב טוב! זהו פורום אודיו מיקצועי, אדם שמגיע עם טענה מסויימת צריך להבין שטענה זו אמורה להיות מבוססת על עובדות.
הייתה טענה להשוואה מצד בחור בשם נתאי, אין לי היכרות איתו אך בתור גולש בפורום שאני חלק מהנהלתו הוא ראוי להערכה מצידי. אין לי מושג אם יש לו סיבות מסחריות או לא וזה גם לא מעניין כלל.

העיניין הוא אחר. בפורום מיקצועי שמדבר על ציוד איכותי שהושווה יש להשוותו בצורה נאותה ומקובלת.

אתן דוגמה.
שמעתי לפני כמה ימים מערכת X ששווה 100000 שקלים.
לעומת זאת שמעתי מערכת Y ששווה 100000 שקלים.

את שתי המערכות שמעתי בחדרים שונים, על מוסיקה שונה, ובנוסף המקור היה שונה. האם אני יכול לבוא ולהצהיר כי עשיתי בניהם השוואה? ... ממש לא!

אודיופייל ידידי.

המערכת שלי בנויה בזכות מספר יבואנים והם:
ארמה אודיו {אמיר ארמה}
אייל פור {אודיו פידליטי}
ערן פוגל {אודיופריק}
DB אודיו {עודד בן יקר}

הקולנוע ביתי שלי בנוי משתי חברות.
SG ימהה.
ו - ט.ר פיוניר.

אני לקוח של כל החברות האלה, בזמנו טענתי בוויכוח שהיה מול אמיר ארמה שאני מסכים עם אמיר, האם זה עושה אותי שותף שלו?

שים לב טוב.
אין לי בעיה שתגיד שאני לא מבין כלום בתחום, שאני חירש, שאני טיפש ומה שאתה רוצה - אני ממש לא מתרגש.
הבעיה שלי היא כאשר מישהו טוען שאני פועל מאינטרסים, ואת זה אני ממש לא מקבל!
לכן אני מצפה ממך לערוך את הודעתך.

אייל.
בפעם הבאה שאתה חש כי ישנה הטעיה {שיכולה להיות תמימה} שלח הודעה פרטית ואני וליאור נדון בכך ביחד לפני שאתה פועל לבד, אני ביקשתי עוד לפנייך קצת פרטים על ההשוואה ומטרתי הייתה לדעת אם נעשתה השוואה אמיתית או שמה שגוייה.

יניב.
אנא תן לי קצת קרדיט, אתה מכיר אותי מספיק טוב.

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
אני ביקשתי עוד לפנייך קצת פרטים על ההשוואה ומטרתי הייתה לדעת אם נעשתה השוואה אמיתית או שמה שגוייה.

מותר לבקש פרטים ומותר לא להסכים. אבל אם כל תגובה פה בפורום תביא אחריה תגובה של היבואן של אותו מוצר ועוד כמה ליצנים שיבקשו מדידות הוכחות וכו... לא ישאר כאן כלב.

מה זו השוואה אמיתית? אתה עשית מבחן רמקולים ל20 רמקולים (בערך) כולם על אותה מערכת באותה אקוסטיקה עם אותו מגבר ואותו מקור (שהחלפת עכשיו כי הוא לא מספיק טוב) ואותם כבלים (שגם אותם תחליף), זו השוואה אמיתית? בוודאי שכן. כי זה מה שהתאים לך באותו הזמן.
אדם טוען ששמע מוצר X ושמע מוצר Y ו X נשמע טוב יותר. מה אתה רוצה ממנו? זה מה שיצא לו באותו הזמן.
אתה יכול לא להסכים ולרשום את זה אבל להתחיל לחפש מתחת לכל מני מקומות? לא לעניין.

יניב.
אנא תן לי קצת קרדיט, אתה מכיר אותי מספיק טוב.

בהחלט! (Y)

nitayn

חבר משקיען
מעורבות
8
נקודות
38
טעמים מסחריים אייל??????????????

שים לב בבקשה:

1) לא כתבתי שום דבר על איזה פטיפון טוב יותר. לא המלצתי על שום מוצר שלי.

2) חשפתי אדם שניסה מטעמים מסחריים להשמיץ מוצרים שלי.

3) את המידע הנ"ל, אם לא הייתי חושף, אף אחד לא היה יודע.

האם אני אמור לא להגיב להודעות מסחריות משמיצות של מתחרים, שאין להן שום בסיס עובדתי? אני בטוח שאתה מעוניין לדעת את האמת ומעוניין שגם חברי הפורום האחרים ידעו אןתה, או שלא?

אתה ממש חוצפן לומר שיש לי טעמים מסחריים
אין לי שום עניין מסחרי בתחום
זה רק ההובי שלי מזה שנים רבות
זה שאני בוחר לקנות אצל אנשים אחרים ולא אצלך
לא הופך אותי לבעל טעמים מסחריים יקירי
לא חשפת שום דבר
רק הרחקת עוד כמה אנשים ממך
וחבל
כל כך ישראלי
שזה מביך

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,248
נקודות
113
מותר לבקש פרטים ומותר לא להסכים. אבל אם כל תגובה פה בפורום תביא אחריה תגובה של היבואן של אותו מוצר ועוד כמה ליצנים שיבקשו מדידות הוכחות וכו... לא ישאר כאן כלב.

מה זו השוואה אמיתית? אתה עשית מבחן רמקולים ל20 רמקולים (בערך) כולם על אותה מערכת באותה אקוסטיקה עם אותו מגבר ואותו מקור (שהחלפת עכשיו כי הוא לא מספיק טוב) ואותם כבלים (שגם אותם תחליף), זו השוואה אמיתית? בוודאי שכן. כי זה מה שהתאים לך באותו הזמן.
אדם טוען ששמע מוצר X ושמע מוצר Y ו X נשמע טוב יותר. מה אתה רוצה ממנו? זה מה שיצא לו באותו הזמן.
אתה יכול לא להסכים ולרשום את זה אבל להתחיל לחפש מתחת לכל מני מקומות? לא לעניין.

בהחלט! (Y)

(Y) קיבלתי.

dupo

חבר משקיען
מעורבות
25
נקודות
28
הליך הבדיקה

אני חושב שאופן הבדיקה לגבי הפטיפונים איננו יכול לשקף הבדלים ברורים או מספקים בשביל לצאת בהצהרות גורפות , אני לא רואה פסול בכך שהאירו את עיננו נהפוכו אני שמח שאנשי הפורום עם האצבע על הדופק ולא מתפשרים על מקצועיות וטובת הקהילה.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
ניתאי היקר

אתה ממש חוצפן לומר שיש לי טעמים מסחריים
אין לי שום עניין מסחרי בתחום
זה רק ההובי שלי מזה שנים רבות
זה שאני בוחר לקנות אצל אנשים אחרים ולא אצלך
לא הופך אותי לבעל טעמים מסחריים יקירי
לא חשפת שום דבר
רק הרחקת עוד כמה אנשים ממך
וחבל
כל כך ישראלי
שזה מביך

מה שמביך זה :

אתה יצאת בהצהרה שהשווית בין פטיפונים של פרוגקט ושל מיוזיק הול במספר רמות מחיר.

מסתבר שלא דיברת אמת. על הסיבות לכך, והאם מישהוא ביקש ממך לעשות זאת, ומי, נותר רק לנחש.

כפי שציינתי, אני שמח שהרחקתי אותך ממני, אני לא מעוניין בלקוחות כמוך.

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
לפותח השרשור,

אחרי שאתה רואה את ההתנהלות של האדם שמייבא את המוצר שאתה שוקל לקנות (PROJECT) אני מניח שהבחירה עכשיו קלה יותר, לא? ;)

מצב
הנושא נעול.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור