Meridian Explorer – DAC ומגבר אוזניות קטן במבחן

• פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך

סחבק

חבר משקיען
מעורבות
124
נקודות
43
מנחם, תודה ענקית!
בעזרתך קיבלתי קצת מושג.

מגבר אוזניות למתחם האורבני בד"כ ישווקו כמוצר שמתחבר לטלפון הנייד או למחשב הנייד - למשל הדרגון,למשל האקספלורר שתחת סקירתו - אנחנו מתדיינים.
אז למעשה השאלה היא האם יש אוזניות BT שמתקרבות לדרגון/אקספלורר.
ושאלה שניה: עד כמה ההבדל בין המוג'ו לדרגון/אקספלורר הוא קריטי (בסאונד ובנוחות השימוש האורבני).

(כמובן שהכי טוב ללכת ולבדוק בחנות, אבל אני פשוט לא מצליח לפנות לזה זמן...)

מי אמר שאוזניות עם מערכת ביטול רעשים מובנה בה פגיעה באיכות האודיו? יש כאלה שכן...ויש כאלה: שלא. וכן - אלה שלא עולות בהתאם - אבל אם העניין של סביבת בית עלמין ושמירה על בריאות האוזניים הוא הדבר העיקרי - אז כן כדאי לפזול לכיוון הזה של אוזניות עם ביטול רעשים (ובד"כ הם באות בלי חוט) ולא אלה שמערכת ביטול הרעש מסרסת את המוצר.
מנחם
ניחוש שלי.
כל רעש סביבה הוא דינמי ומשתנה ריגעית ברמה כזו או אחרת.
ואין שום אלגוריתם לחיזוי העתיד.
לכן
1. רעש הביטול אינו יכול לבטל לך לגמרי את רעשי הסביבה.
2. רעש הביטול מעוות לך במידה כזו אחרת את הסאונד שהאוזניות היו אמורות לשדר.
3. במקור התקציב היה נמוך (וביטול רעשים טוב עולה כסף).
התקציב עלה משום שכפי שרשמתי, סאונד שאני יכול לחיות איתו בזמן עבודה (דרך יוטיוב ומגבר מחשב!!) מתקבל רק בעוצמה בינונית ולא בעוצמה נמוכה. (תמיד יתכן שהאוזניים שלי כבר הרוסות)

נערך לאחרונה ב:

RB68

חבר משקיען
מעורבות
593
נקודות
93
מנחם, תודה ענקית!
בעזרתך קיבלתי קצת מושג.

ושאלה שניה: עד כמה ההבדל בין המוג'ו לדרגון/אקספלורר הוא קריטי (בסאונד ובנוחות השימוש האורבני).

(כמובן שהכי טוב ללכת ולבדוק בחנות, אבל אני פשוט לא מצליח לפנות לזה זמן...)

ניחוש שלי.
לכן
התקציב עלה משום שכפי שרשמתי, סאונד שאני יכול לחיות איתו בזמן עבודה (דרך יוטיוב ומגבר מחשב!!) מתקבל רק בעוצמה בינונית ולא בעוצמה נמוכה. (תמיד יתכן שהאוזניים שלי כבר הרוסות)
סחבק,
לעניין חיזוי העתיד - מנגנוני ביטול רעשים אקטיביים מבצעים את זה בהצלחה (מבלי לכופף את הפיזיקה הידועה לנו..):
הם משמיעים את הסטרים (להלן "ההווה") בדיליי קטן, מה שהופך את האינפוט מהמיקרופונים האינטגרלים (אלה שדוגמים את רעשי הסביבה) ל"עתיד". טריק ישן וטוב המשמש בהצלחה גם (למשל) לסינון רעידות מכנייות בציוד צילום וגם במקורות אודיו עם רגישות אינהרנטית לתנועה כמו הדיסקמן מנוחתו עדן..

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83

לא תאהב את התשובה אבל ... לך תנסה עם האוזניים שלך.

ניחוש שלי.
לכן

לא צריך שום ניחוש. אני לא אמרתי שטכנולוגיית ביטול הרעשים (מיקרופונים ואוזנייה בטיפולוגיה גב סגור) מבטלת את כל הרעשים האורבנים - היא לא וטוב שכך.

באוזניות שסקרתי,ויש עוד כמה,מנגנון סינון הרעשים לא משפיע על איכות האודיו.

כששמים על המאזניים ביטול רעשים בצד אחד ובצד השני עוצמת רעש,ללא ביטול הרעשים,מצד שני (שזה שווה לבריאות האוזן) כאן - אתה לבד אלה אוזנייים שלך וכיס שלך ולכן גם החלטה היא:...שלך. אני יכול,רק,להאיר על הטכנולוגיה בנמצא ועל היתרונות והחסרונות שלה....ולהעיד --רק-- על מה ששמעו אוזני.

מנחם

סחבק

חבר משקיען
מעורבות
124
נקודות
43
סחבק,
לעניין חיזוי העתיד - מנגנוני ביטול רעשים אקטיביים מבצעים את זה בהצלחה (מבלי לכופף את הפיזיקה הידועה לנו..):
הם משמיעים את הסטרים (להלן "ההווה") בדיליי קטן, מה שהופך את האינפוט מהמיקרופונים האינטגרלים (אלה שדוגמים את רעשי הסביבה) ל"עתיד". טריק ישן וטוב המשמש בהצלחה גם (למשל) לסינון רעידות מכנייות בציוד צילום וגם במקורות אודיו עם רגישות אינהרנטית לתנועה כמו הדיסקמן מנוחתו עדן..
הרעש אותו צריך לחסל נגרם באותו רגע (זה אפילו לא מיליונית השניה, זה אשכרה אותו הרגע) ואת זה אין לך אפשר לחסל.
וזה ישאר גם אם תשמיע את המוזיקה באיחור של שעה.
מה שכן אפשר לחסל במידה כזו או אחרת זה רעשים קבועים בזמן. זה טוב לעבודה במעבדות או בחדר עם מזגן מרעיש וכדומה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור