סחבק
חבר משקיען
- מעורבות
- 124
- נקודות
- 43
מנחם, תודה ענקית!
בעזרתך קיבלתי קצת מושג.
ושאלה שניה: עד כמה ההבדל בין המוג'ו לדרגון/אקספלורר הוא קריטי (בסאונד ובנוחות השימוש האורבני).
(כמובן שהכי טוב ללכת ולבדוק בחנות, אבל אני פשוט לא מצליח לפנות לזה זמן...)
כל רעש סביבה הוא דינמי ומשתנה ריגעית ברמה כזו או אחרת.
ואין שום אלגוריתם לחיזוי העתיד.
לכן
1. רעש הביטול אינו יכול לבטל לך לגמרי את רעשי הסביבה.
2. רעש הביטול מעוות לך במידה כזו אחרת את הסאונד שהאוזניות היו אמורות לשדר.
3. במקור התקציב היה נמוך (וביטול רעשים טוב עולה כסף).
התקציב עלה משום שכפי שרשמתי, סאונד שאני יכול לחיות איתו בזמן עבודה (דרך יוטיוב ומגבר מחשב!!) מתקבל רק בעוצמה בינונית ולא בעוצמה נמוכה. (תמיד יתכן שהאוזניים שלי כבר הרוסות)
בעזרתך קיבלתי קצת מושג.
אז למעשה השאלה היא האם יש אוזניות BT שמתקרבות לדרגון/אקספלורר.מגבר אוזניות למתחם האורבני בד"כ ישווקו כמוצר שמתחבר לטלפון הנייד או למחשב הנייד - למשל הדרגון,למשל האקספלורר שתחת סקירתו - אנחנו מתדיינים.
ושאלה שניה: עד כמה ההבדל בין המוג'ו לדרגון/אקספלורר הוא קריטי (בסאונד ובנוחות השימוש האורבני).
(כמובן שהכי טוב ללכת ולבדוק בחנות, אבל אני פשוט לא מצליח לפנות לזה זמן...)
ניחוש שלי.מי אמר שאוזניות עם מערכת ביטול רעשים מובנה בה פגיעה באיכות האודיו? יש כאלה שכן...ויש כאלה: שלא. וכן - אלה שלא עולות בהתאם - אבל אם העניין של סביבת בית עלמין ושמירה על בריאות האוזניים הוא הדבר העיקרי - אז כן כדאי לפזול לכיוון הזה של אוזניות עם ביטול רעשים (ובד"כ הם באות בלי חוט) ולא אלה שמערכת ביטול הרעש מסרסת את המוצר.
מנחם
כל רעש סביבה הוא דינמי ומשתנה ריגעית ברמה כזו או אחרת.
ואין שום אלגוריתם לחיזוי העתיד.
לכן
1. רעש הביטול אינו יכול לבטל לך לגמרי את רעשי הסביבה.
2. רעש הביטול מעוות לך במידה כזו אחרת את הסאונד שהאוזניות היו אמורות לשדר.
3. במקור התקציב היה נמוך (וביטול רעשים טוב עולה כסף).
התקציב עלה משום שכפי שרשמתי, סאונד שאני יכול לחיות איתו בזמן עבודה (דרך יוטיוב ומגבר מחשב!!) מתקבל רק בעוצמה בינונית ולא בעוצמה נמוכה. (תמיד יתכן שהאוזניים שלי כבר הרוסות)
נערך לאחרונה ב: