נו, אין כלום בסרטון.
לא ראיתי אודיופילים בוחרים רכב לפי מערכת, רובם רוצים רכב מירוצים. אם זה סאונד, אז סאונד של מנוע
אני דווקא הזמנתי שדרוג של מערכת, אבל זה לא טיפוסי. ובטח לא בחרתי רכב לפי יצרן המערכת..
מה אצלך? בורמייסטר?
לאנשים כאלה אף אחד לא יכול לדחוף משהו שאין להם רצון בווהוא אודיופיל?
כלומר, לא כזה ששם מיליון שקל וקנה הכל בבת אחת מה שמכרו לו.
עזוב.
לך, יש מערכת ברכב?
לי יש רכב ליסינג, לא מהווה דוגמה טובה.
לבסוף החלפתי ל CX5 שאיכות השמע מעולה !
http://www.dtown.co.il/forum/threads/מערכת-מולטימדיה-איכותית-לרכב.44874/
במקום להחליף מערכת החלפתי לרכב עם מערכת שמע יותר טובהלא הבנתי, פירקת את המערכת החדשה?
מיכאל, במקום ללכת סחור סחור מה הפואנטה שאתה מנסה לומר?למה?
אני אומנם שנה שעברה ויתרתי על ליסינג לאחר 22 שנה, אבל יש בחירה בין כמה יצרנים. טויוטה קורולה מזדה 3 וכו'
מיכאל, במקום ללכת סחור סחור מה הפואנטה שאתה מנסה לומר?
באופן אישי מעניינים פרמטרים אחרים מאיזו מערכת מותקנת ברכב, מקום הישיבה והנוחות לישבני לדוגמה. (לדוגמה: תאוצה, מהירות סופית מזמן לא מעניינים אותי ברכב, גם ככה נוסעים בפקק ומלבד מכוניות על אמיתיות דבר לא משתווה לאופנועי סופר ספורט בנפח ליטר+).
זאת בדיוק הפוינטה.
שאת רוב האודיופילים זה לא מעניין.
ומי שקונה רכב מתקדם ממילא יש שם מערכת טובה יותר מהממוצע ולא צריך להיות אודיופיל בשביל זה
רכב מתקדם זה מושג מופשט מידי...
זאת בדיוק הפוינטה.
שאת רוב האודיופילים זה לא מעניין.
ומי שקונה רכב מתקדם ממילא יש שם מערכת טובה יותר מהממוצע ולא צריך להיות אודיופיל בשביל זה
איזו מערכת מותקנת ברכב, כנראה אחד הדברים האחרונים שמעניינים אותי', הדבר אינו מעיד על סדר עדיפויות אצל אחרים, בייחוד משוגעים לעניין.
רכב מתקדם זה מושג מופשט מידי...
ברור שמי שקונה רכב בכמה מאות אלפי שקלים (אם לא יותר) סביר להניח שיהיה שם מערכת טובה...
אבל ברכב מתקדם "לעמך" יש הבדלים גדולים במערכות השמע, אצלי זה היה פרמטר נוסף בקניית רכב חדש (לא רק מערכת השמע כמובן),
אם הייתי מקבל בחינם רכב יקר שיש לו מערכת של התפוח הייתי מוכר את הרכב מידית
לי חשוב איכות הסאונד בבית וגם ברכב , להישאר ברמת אודיו איכותי בכל מקום בו אני שוהה מספר שעות ביום.
לאחרונה התעניינתי בכמה רכבים על מנת לבחור את המתאים לי ביותר, הגעתי ל Lexus, ראיתי שבדגם מסויים שלהם מותקנת מערכת של Mark Levinson , עובדה זו השפיעה מהותית להחלטה לרכישה. עברה שנה ואני מאושר מההחלטה. ברוב מכוניות הפרמיום נהנים ברמה שווה פחות או יותר , הנקודה היא לבחור דגם מתוך המבחר גם של אותו יצרן שמותקנת בו מערכת טובה ואף לשדרג לכך. ההנאה לאורך זמן מובטחת.