הדברים כל כך ברורים שקשה לי להבין איך זה לא נתפס.
לאלו שבכל זאת מתקשים להבין רמיזות -מה שנכתב שם לא קשור לאיש שכותב כאן את הפוסט. אלא למישהו אחר שכבר
לא קשור לאתר שם. מי שבכל זאת לא הבין? לא נורא.
מה שעופר אמר , מזכיר מאוד ובצורה מאוד חשודה יבואן שלו הוא ענה , ואת עושי דברו .(lol) מה שנראה שתופס בדיוק לגבי הכתבות של משה/שמעון בזמן האחרון . אם זה הוא או לא אני לא יודע , אבל היות ויש משהו , הזמנתי אותו להזים את זה
מעניין שהוא לא הרים את הכפפה (lol)
מעניין גם עובדה מהממת ששני אלו שהגנו עליו , אמרו במפורש שמי ששמוע באייפוד אין לו זכות לדבר . למרות שהם יודעים בדיוק למה אני שומע באייפוד
וד"א בניגוד אליהם , אני הולך לקנות שדרוג זמני , ושדרוג יותר גדול בטווח יותר מאוחר , כשאני כבר יודע מה אני קונה , למרות העובדה שאני אישית לא שמעתי את המוצרים . אני מבטיח לך ולבאי הפורום שבמחיר הזה בחדר שלי לא תמצא מערכת יותר טובה לסוגי המוסיקה שלי . כשמה שהכי חשוב לי זה מיד וגבוהים ובאס נקי , לא באס שמאפיל על המיד כי הוא בשרני מידי ו/או הוא מידבאס ולא באס אמיתי . אתה יכול לרשום לפניך וכשאספר על מה שקניתי תדע לבד אם זה נכון או לא
ולכן עם כול הכבוד זה בהחלט היה במקום
ואם אפשר עוד עקיצה קטנה
אני הייתי במצב שהכרתי בזמנו מישהו שהיום הוא מילארדר , אני גם יודע היטב איך הוא היגיע לזה , ובמקצוע המשותף הוא היה פחות טוב מקצועית , אבל הוא ידע לתחמן יותר . אני מכיר את כול הדרכים לעשות יותר כסף ממה שאתם יכולים לחלום עליו , והסיבה היחידה שאני לא עושה את זה , כי הכבוד לעצמי חשוב לי יותר . אז מי מבאי הפורום שחושב שעם יש לו כסף הוא יכול לומר לי משהו , הוא פשוט פאטתי בעיני , והוא עוד יותר פאטתי מהמיליארדר ההוא . אז הגיע הזמן שתגדלו קצת אם אתם בכלל יכולים