יש לי הרבה טענות בקשר למה שנכתב פה
הצגת כתבה חד צדדית ומגמתית
הוצאת דיבה
מסוגר
עריכה(או אולי חוסר בעריכה)
התייחסות למתחרה המוביל, הרי כל איש פרסום מתחיל יודע כי כשאתה בטופ
אתה לא מזכיר את המתחרים וכשאתה לא מוביל אתה אתה משווה את עצמך למתחרה בכל הזדמנות.
ניתוח חלקי ולא נכון של הנתונים היבשים
ללא התייחסות לנתוני האתר עצמם אלא רק למתחרה
"כמות המבקרים ב- DTOWN שקולה לזו של Hometheater עצמו"
זו היא עובדה לא נכונה ..כל אחד שיכול להכנס לאלקסה יכול לראות כי REACH של המתחרה גבוהה יותר, לאתר הנ"ל יש פשוט יותר צפיות בדפים למשתמש בודד, האתר המתחרה מדורג 353 בישראל ואילו האתר הנ"ל מדורג במקום 563.
http://www.alexa.com/siteinfo/hometheater.co.il#
http://www.alexa.com/siteinfo/dtown.co.il#
הוצאת דברים מהקשרם:
אני הייתי בתערוכה ב- 2008 וגם ב-2006 והן היו מוצלחת מאוד, הן מבחינת כמות המבקרים והן מבחינת הציוד, הפסדים כספיים? זה רק רלוונטי למארגני התערוכה בלבד ולשיקול שלהם לקיים תערוכה נוספת, החשיפה התקשורתית, הייפ, הצטרפות משתמשים חדשים לאתר, מה עם השיקולים האלה? או שאתם טוענים שהם רק ניסו לגרוף את הקופה!
"גם בענין נקודת הציון האחרונה – תערוכת דיגיטאון היי אנד 2010, ראוי לציין כי מיזם זה הינו סוג של הימור: תערוכה שמקדמת את תחום האודיו ונוגעת באופן יחודי בנושא הזה מהווה הימור כלכלי, זאת בשונה מתערוכה שחולקת תצוגות וידאו וגם אודיו יחדיו, בגלל סיבות של כמות קהל פוטנציאלי ומגוון מציגים. מטרת התערוכה העיקרית הייתה לחשוף את תחום האודיו בישראל לקהל חדש וגם עבור אודיופילים ותיקים, בכך בהחלט הצלחנו והשגנו את כל המטרות, כולן."
יפה שעמדתם ביעדים! שיכלו לא להיות זרים גם לאתר המתחרה, אבל לא ..את הכשלונה של התערוכה של האתר המתחרה אתם מודדים לפי קרטריונים אחרים של כדאיות כלכלית וזאת בגלל שהם הועילו בטובם בזמנו לתת תשובה כנה לשאלה שנשאלה רבות: מתי תהייה תערוכה נוספת.
"...למשל של אתר יוזרית שמעלה סקירות על ויברטורים (אתם קוראים נכון) ומעבדי מזון (מיקסרים למטבח), שוב הצגה שקרית."
הכותב ממש מלגלג על הציבור המשתמשים הנשי שאגב לא קיים באתר זה בכלל, וזה לא מיקסרים למטבח אלא חובבי קפה!
אני לא אתייחס בכלל לתקיפה ברמה האישית של מנהלי האתר המתחרה רק אציין כי:
"סעיף 1 קובע שלשון הרע היא דבר שפרסומו עלול להשפיל אדם (יחיד או תאגיד) בעיני הבריות או לעשותו מטרה לשנאה, לבוז או ללעג מצדם; לבזות אדם בשל מעשים, התנהגות או תכונות המיוחסים לו; לפגוע באדם במשרתו, אם משרה ציבורית ואם משרה אחרת, בעסקו, במשלח ידו או במקצועו; לבזות אדם בשל גזעו, מוצאו, דתו, מקום מגוריו, מינו או נטייתו המינית."
על "הסקופ" של צנזור תגובת המשתמש באתר המתחרה כבר דובר כאן
אני רק אציין זאת כאן שוב למקרה ומישהו פספס:
"תגובה לפרסום שלכם לגבי תגובתי באתר hometheater קודם כל ההודעה שם נערכה על ידי !!! רק על ידי ובהחלטה שלי בלבד. הרי ברור שאם היתה נערכת על ידי מנהלי האתר יכלו הם להוריד את הכיתוב "נערך על ידי..." את התשובות להתנהלות ולשאלותיי קיבלתי בפרטי ומכמה מקורות , מיותר לציין שהתשובה בעיני ברורה ומקובלת ...ומבלי לחפש אשמים אתם פשוט "מגכיחים" את עצמכם במאמרים מסוג זה ותגובות שכאלו. האמת אתם רק צריכים לשמוח שהתשובות לשאלות שלי לא פורסמו באתר, לא יוסיף לכם. אימי לימדה אותי תמיד שאין תופסים אדם בצערו...אבל לא יותר פשוט לאחל ברכות ולהמשיך הלאה ?....
חברים לא צינזרו אותי! הסירו אותי בבקשה מהכתבה אין לי שום ענין להיות מעורב פה. את התגובה שלי באתר אני ערכתי לאחר שקבלתי תשובות לשאלותיי בפרטי. תודה "
אבל תכלס אין לי טענות לכתב נמר
זה הסגנון שלו, חד צדדי, בלתי מתפשר, מעליב ופוגעני וקיצוני וצר אופקים ביחד עם זה בא עם רמת השקעה גבוהה ומקצועיות בביקרות האודיו ואי אפשר לקחת את זה ממנו ..אבל זה בסדר זו זכותו המלאה.
כל הטענות הן לעורך! ולהחלטה שלו לפרסם את הכתבה הזאת כלשונה!
אני קורא ורשום בשני האתרים, לפה אני נכנס הרבה פחות, אבל תמיד מתעצבן יותר
, פה זה מערב פרוע .. הרבה "אקשן" בפורומים וזה גם אחלה, יש פה כמה פרסונות משעשעות מאוד, שלמדתי להכיר עוד בפורום המתחרה. אבל כשראיתי את מר שמעון יוסף מגיב בפורום המתחרה במילות פיוס ישר הבנתי שיש לזה סיבה טובה! ולא איכזבתם אותי...ברכותי
(great)