- מעורבות
- 399
- נקודות
- 83
אותו דבר אלא שבאותה האזנה אני קניתי דווקא את ההגל .......ההחלטה על הקניה של הרמקולים שלי הייתה בהאזנה הראשונה כשהם חוברו ל-H80. התוצאה היתה פנטסטית.
אותו דבר אלא שבאותה האזנה אני קניתי דווקא את ההגל .......ההחלטה על הקניה של הרמקולים שלי הייתה בהאזנה הראשונה כשהם חוברו ל-H80. התוצאה היתה פנטסטית.
הי נמר,חאלד.
אין חי מושג איך הדגימו לך את המגבר. אתה בין הבודדים בעולם שטוען את הדברים הללו על המגברים הללו.
שמעתי ניים. לא פעם אחת. שונה מההגל כמו מזרח ומערב.
מר jabareen היקר , זה שאני מציע אותו למכירה לא אמור לפגוע בהנאה שלי ממנו. לפעמים אין הגיון במכירה אם יש לך אילוץ למכור כתוצאה מבעיה זו או אחרת שהמוכר לא חייב לפרט !אז למה אתה מציע אותו למכירה?
קצת היגיון.
הי נמר,
אני מסכים איתך הם שונים אחד מהשני מבחינת גוון. כל אחד בכיוון אחר.
אני דיברתי על יכולת המגבר ולא על אופי.
כמובן זאת דעתי הצנועה ותמיד אשמח ללמוד ממך.
לא שמתי לב לשינוי כזה, אני מניח שזה גם תלוי בנצילות הרמקולים.מצטרף לאמירות לגבי השארתו דלוק. תגידו בעלי ההגל, יש לי תחושה שהוא "נפתח" ומפיק יותר הנאה מעל ווליום מסוים (אזור ה- 40). האם גם אצלכם?
בזמנו כישצא ה- 160 קראתי ביקורת שמשווה בין השניים. לטענת המבקר יש הבדל סוני ביניהם שקשור לטעם אישי ולא רק הבדל בהגברה. מעניין לשמוע מגבי האם ידוע לו על הבדל כזה.תודה על העצה, אני בהחלט ישאיר אותו דולק קבוע מעתה והלאה. אני באמת מציע למי שרוצה לרכוש מגבר את ה H80 ואם יש אפשרות את ה H160
בזמנו כישצא ה- 160 קראתי ביקורת שמשווה בין השניים. לטענת המבקר יש הבדל סוני ביניהם שקשור לטעם אישי ולא רק הבדל בהגברה. מעניין לשמוע מגבי האם ידוע לו על הבדל כזה.
ההגל H100 מחובר אצלי ל Zu מזה חודשיים ואני מאוד מרוצה (במיוחד לאור הכיוונים האחרונים בקרוס האקטיבי שסידרו את הבאס).
עכשיו מתקבל באס מאוד הדוק ונמוך, מיד ריאליסטי נקי וגבוהים אווריריים ומפורטים. סאונד מאוזן מאוד. המגבר שקט מאוד.
יש תחושה גם שהמגבר לא מעוות גם בווליום גבוה.
מן שילוב של שקט ושליטה בבאס של class D ומיד-היי חמימים של שפופרות.
הוא עושה את זה מבלי להיות "כהה" או rolled-off וזה לדעתי גולת הכותרת של המגבר הזה.
נמר כינה זאת סאונד "יקר" ואני מבין עכשיו מה במגבר .גרם לו לכתוב זאת.
נמר,
בכיף, אם אתה רוצה/פנוי אתה מוזמן אליי לשמוע ולצלם... הגיע הזמן, לא?
ביום שלישי מגיע אליי חשמלאי לעשות קו נפרד למערכת 3 כפול 4 קוואדרט, מתלבט בין שקע מזגנים תעשייתי לשקע נקבה שיחובר ישירות למפצל...?
שושו,
הקטע הוא באמת שאין קרוס, הרמקול שלי הוא מסדרת הדפינישן, שמכילה בנוסף ליחידות הפול ריינג', גם וופרים פסיביים שמתפקדים כסאבים (4 כאלו של 10 אינץ' בכל רמקול) ובשבילם בעצם (בלבד) מתבצע החיתוך האקטיבי.