HEGEL H80 - מגבר משולב במבחן

• פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
399
נקודות
83
ההחלטה על הקניה של הרמקולים שלי הייתה בהאזנה הראשונה כשהם חוברו ל-H80. התוצאה היתה פנטסטית.
אותו דבר אלא שבאותה האזנה אני קניתי דווקא את ההגל ....... :)

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
חאלד.
אין חי מושג איך הדגימו לך את המגבר. אתה בין הבודדים בעולם שטוען את הדברים הללו על המגברים הללו.

שמעתי ניים. לא פעם אחת. שונה מההגל כמו מזרח ומערב.
הי נמר,
אני מסכים איתך הם שונים אחד מהשני מבחינת גוון. כל אחד בכיוון אחר.
אני דיברתי על יכולת המגבר ולא על אופי.
כמובן זאת דעתי הצנועה ותמיד אשמח ללמוד ממך.

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
399
נקודות
83
דרך אגב כשקניתי את האופרות לקחתי את המגבר לארמה וכשחיברתי אותו הוא היה המום ואמר לי "המגבר נשמע מדהים ואפילו לא התחמם".

kizyarin

חבר אתר
מעורבות
6
נקודות
3
אז למה אתה מציע אותו למכירה?
קצת היגיון.
מר jabareen היקר , זה שאני מציע אותו למכירה לא אמור לפגוע בהנאה שלי ממנו. לפעמים אין הגיון במכירה אם יש לך אילוץ למכור כתוצאה מבעיה זו או אחרת שהמוכר לא חייב לפרט !
ערב נעים

bu13

אוהב את התחום
מעורבות
38
נקודות
28
אלדר, גם לברדין שוקל כמו נוצה ואני זוכר שגם אתה, שחורי ועוד רבים אחרים מתלהבים ממנו מאוד...

bu13

אוהב את התחום
מעורבות
38
נקודות
28
מצטרף לאמירות לגבי השארתו דלוק. תגידו בעלי ההגל, יש לי תחושה שהוא "נפתח" ומפיק יותר הנאה מעל ווליום מסוים (אזור ה- 40). האם גם אצלכם?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
הי נמר,
אני מסכים איתך הם שונים אחד מהשני מבחינת גוון. כל אחד בכיוון אחר.
אני דיברתי על יכולת המגבר ולא על אופי.
כמובן זאת דעתי הצנועה ותמיד אשמח ללמוד ממך.

מציע שתלך לגבי לחוויה מתקנת. גם ככה הגיע הזמן שתבקר קצת במרכז. תבוא לבקר גם בנס ציונה על הדרך.

Golan Ziv

אוהב את התחום
מעורבות
31
נקודות
28
תודה על העצה, אני בהחלט ישאיר אותו דולק קבוע מעתה והלאה. אני באמת מציע למי שרוצה לרכוש מגבר את ה H80 ואם יש אפשרות את ה H160
photo.php

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
399
נקודות
83
מצטרף לאמירות לגבי השארתו דלוק. תגידו בעלי ההגל, יש לי תחושה שהוא "נפתח" ומפיק יותר הנאה מעל ווליום מסוים (אזור ה- 40). האם גם אצלכם?
לא שמתי לב לשינוי כזה, אני מניח שזה גם תלוי בנצילות הרמקולים.

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
399
נקודות
83
תודה על העצה, אני בהחלט ישאיר אותו דולק קבוע מעתה והלאה. אני באמת מציע למי שרוצה לרכוש מגבר את ה H80 ואם יש אפשרות את ה H160
photo.php
בזמנו כישצא ה- 160 קראתי ביקורת שמשווה בין השניים. לטענת המבקר יש הבדל סוני ביניהם שקשור לטעם אישי ולא רק הבדל בהגברה. מעניין לשמוע מגבי האם ידוע לו על הבדל כזה.

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
בזמנו כישצא ה- 160 קראתי ביקורת שמשווה בין השניים. לטענת המבקר יש הבדל סוני ביניהם שקשור לטעם אישי ולא רק הבדל בהגברה. מעניין לשמוע מגבי האם ידוע לו על הבדל כזה.

היה גם הבדל בין ה- 100 ל- 200.
ה- 100 היה לדעתי יותר FINE..

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
מישהו מוכר פה את ה h300 ב 15,000. ומוכרים פה גם אקוסטיק ארטס ב 20 ו bmc1 ב 12... תקופה טובה למי שמחפש משולב מצויין במחיר טוב.

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
ההגל H100 מחובר אצלי ל Zu מזה חודשיים ואני מאוד מרוצה (במיוחד לאור הכיוונים האחרונים בקרוס האקטיבי שסידרו את הבאס).
עכשיו מתקבל באס מאוד הדוק ונמוך, מיד ריאליסטי נקי וגבוהים אווריריים ומפורטים. סאונד מאוזן מאוד. המגבר שקט מאוד.
יש תחושה גם שהמגבר לא מעוות גם בווליום גבוה.

מן שילוב של שקט ושליטה בבאס של class D ומיד-היי חמימים של שפופרות.
הוא עושה את זה מבלי להיות "כהה" או rolled-off וזה לדעתי גולת הכותרת של המגבר הזה.

נמר כינה זאת סאונד "יקר" ואני מבין עכשיו מה במגבר .גרם לו לכתוב זאת.

נערך לאחרונה ב:

motorica

אוהב את התחום
מעורבות
67
נקודות
28
לא שמעתי אצלי על הציוד שלי הגברה של Hegel אבל יש לי את ה HD25 שאני מאד מרוצה ממנו.
מוצרים נטולי פוזה , מינימלסטיים (מאד בולט ב HD25 בפאן של התצוגה) ולטעמי מציעים תמורה יוצאת דופן.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
שלומות וברכות לגבי,
גבי יישר כח
יוסי

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
ההגל H100 מחובר אצלי ל Zu מזה חודשיים ואני מאוד מרוצה (במיוחד לאור הכיוונים האחרונים בקרוס האקטיבי שסידרו את הבאס).
עכשיו מתקבל באס מאוד הדוק ונמוך, מיד ריאליסטי נקי וגבוהים אווריריים ומפורטים. סאונד מאוזן מאוד. המגבר שקט מאוד.
יש תחושה גם שהמגבר לא מעוות גם בווליום גבוה.

מן שילוב של שקט ושליטה בבאס של class D ומיד-היי חמימים של שפופרות.
הוא עושה את זה מבלי להיות "כהה" או rolled-off וזה לדעתי גולת הכותרת של המגבר הזה.

נמר כינה זאת סאונד "יקר" ואני מבין עכשיו מה במגבר .גרם לו לכתוב זאת.

מעולה!

מה אתה אומר על שירשור נפרד, עם קצת תמונות, ואיזה מאחורי הקלעים שהובילו אותך לבחירה הזו?

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113
למה צריך קרוס אקטיבי לzu? חשבתי שכל הקטע של הרמקול הוא שאין קרוס.

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
נמר,
בכיף, אם אתה רוצה/פנוי אתה מוזמן אליי לשמוע ולצלם... הגיע הזמן, לא? :שתוי:
ביום שלישי מגיע אליי חשמלאי לעשות קו נפרד למערכת 3 כפול 4 קוואדרט, מתלבט בין שקע מזגנים תעשייתי לשקע נקבה שיחובר ישירות למפצל...?

שושו,
הקטע הוא באמת שאין קרוס, הרמקול שלי הוא מסדרת הדפינישן, שמכילה בנוסף ליחידות הפול ריינג', גם וופרים פסיביים שמתפקדים כסאבים (4 כאלו של 10 אינץ' בכל רמקול) ובשבילם בעצם (בלבד) מתבצע החיתוך האקטיבי.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113
תודה! אחד מחברות הרמקולים שיותר מסקרן אותי לשמוע.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
נמר,
בכיף, אם אתה רוצה/פנוי אתה מוזמן אליי לשמוע ולצלם... הגיע הזמן, לא? :שתוי:
ביום שלישי מגיע אליי חשמלאי לעשות קו נפרד למערכת 3 כפול 4 קוואדרט, מתלבט בין שקע מזגנים תעשייתי לשקע נקבה שיחובר ישירות למפצל...?

שושו,
הקטע הוא באמת שאין קרוס, הרמקול שלי הוא מסדרת הדפינישן, שמכילה בנוסף ליחידות הפול ריינג', גם וופרים פסיביים שמתפקדים כסאבים (4 כאלו של 10 אינץ' בכל רמקול) ובשבילם בעצם (בלבד) מתבצע החיתוך האקטיבי.

נבוא בכייף לבקר. נבוא אחרי החשמלאי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור