אני הכי בעד שאפשר יהיה לבקר באופן חופשי מוצרים, להגיד את דעתנו, גם כשהיא מאוד לא מחמיאה וגם כשהיא מאוד מפרגנת. גם והרבה בשביל זה קיימים פורומים.
אבל יש לי תחושה כבר שנים שאין דין שווה לכל היבואנים אם היה מדובר במוצר של יגאל לסרי, או יגאל סבו ועוד כמה, היו מתחילות כאן תגובות קיצוניות ביותר, עד כדי כמעט אלימות מילולית ולעומת זאת אם זה מוצר של רפי או מישהו מהיבואנים הפחות מרכזיים לכאורה, אז אומנם יש כאן שניים מצפצפים די די, אל תרדו על המוצר.
אבל בתכלס אף אחד לא באמת חושב לעצור את עצמו או למתן הביקורת ואפילו יש עידוד לביקורת על מוצרים, במקום הזמירות הרגילות, זה פוגע בפרנסה של בן אדם...וכולי וכולי
על זה נאמר - שהחיינו
אבל אולי אני סתם ציני ובעצם מכאן מתחיל שינוי מבורך בפורום.
אה בעצם גם ככה אני יוצא ציני.
אממ..
ההודעה קודם דיברה על סגסוגת, הכבל שלך המדובר הוא רק ציפוי ולא סגסוגת.בנוסף לא נראה לי שמדובר בברונזה,
אני שם לב לזה כבר שנים, אז לא טועה..לדעתי אתה טועה. אין איפה ואיפה.
לדוגמא, רק השבוע היה פוסט של תומר צין על פטפון חדש מנציגות של אחד היבואנים שציינת והתגובות בוא נגיד, לא היו ממש נלהבות, בלשון ההמעטה.
אני שם לב לזה כבר שנים, אז לא טועה..
זה לא חוכמה הפוסט שאתה מדבר עליו, החברים שחררו קצת הומור בריא על פטיפון על שיגאל לא יביא ולאף חבר פורום אין כאן וגם לא יהיה. וכולם יודעים שזה פטיפון סוף הדרך ושנשמע פגז, אז אין בעיה עם קצת דחקות
זה לא רלוונטי.
אף אחד לא אמר שהפטיפון לא טוב וקרונוס מייצרת מחומרים לא טובים וכולי וכולי
מי שקורא וכותב כאן יודע שאני צודק
וכמו שאמרתי הלוואי שיתחילו באמת לבקר מוצרים של כל היבואנים, ביקורת אמיתית לטוב ולרע ונחשוב על טובת חברי הפורום, איך להאיר אחד את עיני השני, במקום על טובת היבואנים.
בקיצור, כמו בפורומים רגילים
אתה יודע שלא אבל אתה חייב להתערבNordost משתמשים בבדיל?
באתר היצרן אין שום תזכורת לבדיל.
לא חושב שיצרן רמקולים מכובד GIP יבסס את המוצר שלו על מוצר נחות של ווסטרן אלקטריק.
יש כאן כנראה כשל בהבנה של כאלו שלא נחשפו לכבל הנ"ל.
DIY או לא,לא תמיד המסחרי מנצח.
חסרות הזדמנויות לשמוע ציוד ? זהו ? רק לקחת מהיבואן ??איך יהיו ביקורות בדיוק?
מישהו ייקח איזה מכשיר מיבואן לשמוע בבית ,ואם לא אהב
אז יקטול אותו בדף הפורום?
ונגיד שזה בסדר...אולי מי שלקח לשמוע את אותו מכשיר
הוא מישהו חסר נסיון או אחד עם מערכת לא ברמה גבוהה
איך אפשר להסתמך על ביקורת כזו?
אתה יודע שלא אבל אתה חייב להתערב
tin plated זה ציפוי בדיל. בדיל אומנם כותבים solder ואחד המרכיבים בבדיל זה(Sn) tin אך כשמדברים על ציפוי בדיל כותבים זאת כך.
עדיף להתעלם ממנו.
בסוף יתייאש וישחרר אותנו.
זאת הייתה שאלה רטורית ציניתאתה יודע שלא אבל אתה חייב להתערב
Nordost משתמשים בבדיל?
זאת הייתה שאלה רטורית צינית
מסתבר שרק לאחרים הציניות מותרת