duelund dca12ga כבלי רמקולים - רפי לוהב

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
לעניינו של הכבל, יש לבעלי הניסיון דעה לגבי ההבדל בין הכבל 12ga לבין אותו כבל ב 16ga?

אגב לסגסוגת של נחושת עם בדיל קוראים ברונזה היא ארד.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
אני הכי בעד שאפשר יהיה לבקר באופן חופשי מוצרים, להגיד את דעתנו, גם כשהיא מאוד לא מחמיאה וגם כשהיא מאוד מפרגנת. גם והרבה בשביל זה קיימים פורומים.
אבל יש לי תחושה כבר שנים שאין דין שווה לכל היבואנים אם היה מדובר במוצר של יגאל לסרי, או יגאל סבו ועוד כמה, היו מתחילות כאן תגובות קיצוניות ביותר, עד כדי כמעט אלימות מילולית ולעומת זאת אם זה מוצר של רפי או מישהו מהיבואנים הפחות מרכזיים לכאורה, אז אומנם יש כאן שניים מצפצפים די די, אל תרדו על המוצר.
אבל בתכלס אף אחד לא באמת חושב לעצור את עצמו או למתן הביקורת ואפילו יש עידוד לביקורת על מוצרים, במקום הזמירות הרגילות, זה פוגע בפרנסה של בן אדם...וכולי וכולי
על זה נאמר - שהחיינו
אבל אולי אני סתם ציני ובעצם מכאן מתחיל שינוי מבורך בפורום.
אה בעצם גם ככה אני יוצא ציני.
אממ..

אני מסכים עם חלק הראשון, לא מבקרים
את היבואנים הידועים מסיבה ידועה לא להגביל את עצמם בעתיד, העיניין ביקורת
שלילית פוגענית "הכבל יכול לשמש למנורת לילה, " זה זלזול באינטליגנציה, אני לא ראיתי
משהו שביקר לרעה ציוד של עצמו, אז למה לבקר את ציוד בלי לשמוע אותו רק להגיד אני מדבר מניסיון ממוצר אחר דומה,
ביקורת שלילית היא הפגנת כח,
מה כוחו של בוס להגיד... לא, להגיד כן ולהסכים זה לא כח זה משקף את תמונה
העגומה.

נערך לאחרונה ב:

avile7

אוהב את התחום
מעורבות
34
נקודות
28
יש בעלי נסיון באתרי חו"ל שבדקו,בכל מקרה אהבו את 2 הכבלים.בנוסף לא נראה לי שמדובר בברונזה,תבדוק מה רשום באתר היצרן.כמו כן ,מדוע כבל של 10k נחשב טוב ואחר זול ממנו ,לא נחשב? חברות מסוימות מייצרות מוצרים למספר חברות,בכל התחומים כמעט,ורושמות את שמם על המוצר שהם מוכרים,למרות שהיצרן הוא לא הם.אין אפשרות להביע דעה והתייחסות למוצר זה או אחר,על סמך מחיר ,זה מה שנראה שכותבים כאן כל אותם "מומחים" בעיני עצמם.לא שמעתם,לא חובה שתביעו דעה.

avile7

אוהב את התחום
מעורבות
34
נקודות
28
לא נראה לי שיש כאן מישהו שלא יודע מה זאת ברונזה.
ציפוי,סגסוגת,יציקה או שזירה,מה זה משנה
,התוצאה מדברת בעד עצמה

אד ליב

חבר משקיען
מעורבות
323
נקודות
63
לדעתי אתה טועה. אין איפה ואיפה.
לדוגמא, רק השבוע היה פוסט של תומר צין על פטפון חדש מנציגות של אחד היבואנים שציינת והתגובות בוא נגיד, לא היו ממש נלהבות, בלשון ההמעטה.
אני שם לב לזה כבר שנים, אז לא טועה..
זה לא חוכמה הפוסט שאתה מדבר עליו, החברים שחררו קצת הומור בריא על פטיפון על שיגאל לא יביא ולאף חבר פורום אין כאן וגם לא יהיה. וכולם יודעים שזה פטיפון סוף הדרך ושנשמע פגז, אז אין בעיה עם קצת דחקות
זה לא רלוונטי.
אף אחד לא אמר שהפטיפון לא טוב וקרונוס מייצרת מחומרים לא טובים וכולי וכולי
מי שקורא וכותב כאן יודע שאני צודק
וכמו שאמרתי הלוואי שיתחילו באמת לבקר מוצרים של כל היבואנים, ביקורת אמיתית לטוב ולרע ונחשוב על טובת חברי הפורום, איך להאיר אחד את עיני השני, במקום על טובת היבואנים.
בקיצור, כמו בפורומים רגילים

viamusic

אוהב את התחום
מעורבות
49
נקודות
28
איך יהיו ביקורות בדיוק?
מישהו ייקח איזה מכשיר מיבואן לשמוע בבית ,ואם לא אהב
אז יקטול אותו בדף הפורום?
ונגיד שזה בסדר...אולי מי שלקח לשמוע את אותו מכשיר
הוא מישהו חסר נסיון או אחד עם מערכת לא ברמה גבוהה
איך אפשר להסתמך על ביקורת כזו?

ymym

אוהב את התחום
מעורבות
97
נקודות
28
למיטב ידיעתי ההייפ התחיל מהכתבה הזו
https://jeffsplace.positive-feedback.com/the-vintage-beat-western-electric-we16ga-speaker-cable
יש לי גם Western Electric WE16GA שנשמע מצוין וכך גם Duelund ששמעתי במערכת אשר מכיר מצוין.
בקישור הבא קרוסים שנבנו עם הרכיבים של Duelund, נראה מרשים ביותר, וכך ההתרשמות של רבים
https://jeffsplace.positive-feedbac...e16ga-in-the-duelund-cast-wrse-hf-crossovers/

נערך לאחרונה ב:

yoavepos

חבר אתר
מעורבות
8
נקודות
3
הייפ או לא.. קניתי על עיוור ;) ובדיעבד - התברכתי. מפרגן למוצר וליבואן

ymym

אוהב את התחום
מעורבות
97
נקודות
28
טעיתי במינוח, לא התכוונתי להצגה של מציאות מוגזמת ומוקצנת,
כי אם גילוי איכויותיו של מוצר וינטג׳ ליישום עכשווי מוצלח

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
אני שם לב לזה כבר שנים, אז לא טועה..
זה לא חוכמה הפוסט שאתה מדבר עליו, החברים שחררו קצת הומור בריא על פטיפון על שיגאל לא יביא ולאף חבר פורום אין כאן וגם לא יהיה. וכולם יודעים שזה פטיפון סוף הדרך ושנשמע פגז, אז אין בעיה עם קצת דחקות
זה לא רלוונטי.
אף אחד לא אמר שהפטיפון לא טוב וקרונוס מייצרת מחומרים לא טובים וכולי וכולי
מי שקורא וכותב כאן יודע שאני צודק
וכמו שאמרתי הלוואי שיתחילו באמת לבקר מוצרים של כל היבואנים, ביקורת אמיתית לטוב ולרע ונחשוב על טובת חברי הפורום, איך להאיר אחד את עיני השני, במקום על טובת היבואנים.
בקיצור, כמו בפורומים רגילים

צריך להיות עיוור כדי לא לשים לב שליבואנים מסויימים יש סוג של חסינות ופירגון חו"ח לא מבעלי האתר אלא מצד צרכנים שבגלל סוג מסוים של פחד שלא יוכלו לרכוש מאותו יבואן בעתיד או לעשות עימו טרייד וגם מסוג של יראה מאישיותו דבר שחולף כשמתבגרים.
אני ביקרתי מגבר של יבואן מסוים ושהתקשרתי לברר משהו לגבי כבלים שהוא מביא טען בפני כי אני פוגע לו בפרנסה, מדינה קטנה, יבואנים קצת, ככה זה הולך.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
באתר היצרן אין שום תזכורת לבדיל.
לא חושב שיצרן רמקולים מכובד GIP יבסס את המוצר שלו על מוצר נחות של ווסטרן אלקטריק.
יש כאן כנראה כשל בהבנה של כאלו שלא נחשפו לכבל הנ"ל.
DIY או לא,לא תמיד המסחרי מנצח.

tin plated זה ציפוי בדיל. בדיל אומנם כותבים solder ואחד המרכיבים בבדיל זה(Sn) tin אך כשמדברים על ציפוי בדיל כותבים זאת כך.

אד ליב

חבר משקיען
מעורבות
323
נקודות
63
איך יהיו ביקורות בדיוק?
מישהו ייקח איזה מכשיר מיבואן לשמוע בבית ,ואם לא אהב
אז יקטול אותו בדף הפורום?
ונגיד שזה בסדר...אולי מי שלקח לשמוע את אותו מכשיר
הוא מישהו חסר נסיון או אחד עם מערכת לא ברמה גבוהה
איך אפשר להסתמך על ביקורת כזו?
חסרות הזדמנויות לשמוע ציוד ? זהו ? רק לקחת מהיבואן ??
מה עם תערוכות ? ללכת לחנויות לשמוע, לקנות ציוד ואז למכור אותו כי הוא לא היה טוב לך או מעולה לך, לשמוע אצל אחרים שלא מתרגשים אם אתה לא עף על הציוד שלהם..

אודיו זיפ

עוסק בתחום
מעורבות
626
נקודות
113
tin plated זה ציפוי בדיל. בדיל אומנם כותבים solder ואחד המרכיבים בבדיל זה(Sn) tin אך כשמדברים על ציפוי בדיל כותבים זאת כך.

solder ספציפית זאת תרכובת להלחמה (שאכן ברוב המקרים מכילה בדיל בנוסף לחומרים נוספים)

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,675
נקודות
113
עדיף להתעלם ממנו.
בסוף יתייאש וישחרר אותנו.

רק נמר יכול "לשחרר"...
ולדעתי הגיע הזמן.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,260
נקודות
113
Nordost משתמשים בבדיל?

לא. הם משתמשים בשמן נחשים שעבר זיקוק 5 פעמים ואז כל העסק מחובר ע״י זרוע רובוטית בחלל אטום עם סינון חלקיקים של מעבדה כימית.

חביבי, אתה על הכוונת! רילקס. מתחיל לאבד את הסובלנות להתגרויות שלך!!

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,260
נקודות
113
זאת הייתה שאלה רטורית צינית
מסתבר שרק לאחרים הציניות מותרת

חסוך מכולם את הציניות שלך. לצערך (או שלא), הבאת את דמותך כאן למצב הזה. לך לטייל בשמורה אחרת בבקשה ותניח לאנשים לקיים דיון מכבד.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור