duelund dca12ga כבלי רמקולים - רפי לוהב

yoavepos

חבר אתר
מעורבות
8
נקודות
3
חברים יקרים!
בזאת אני רוצה לפרגן, להוקיר להודות וכל היוצא בזה ליבואן המופלא רפי לוהב!
כבלי הרמקולים האלו מחברת Duelund שהכין עבורי פשוט הפכו את היוצרות!
Game changer אמיתי לעומת המון חברות אחרות. VFM מהטובים שניתן למצוא!
עם מיד מלא, וטרבל מפורט שאינו צורם ברמות שלא ניתן לתאר - אני המום!
אני פשוט מרגיש שהחלפתי את כל הסט-אפ שלי!
ממליץ בחום רב על האיש המקסים שעזר לי לבצע מהפך במערכת שלי!

avile7

אוהב את התחום
מעורבות
34
נקודות
28
המפתיע הוא שהמון קנו ואיש לא כתב,ופתאום ביום אחד באותה שעה כמעט, שני פוסטים על אותו מוצר

yoavepos

חבר אתר
מעורבות
8
נקודות
3
אז מוטב שיידעו וייקנו יותר!
לא מעט חובבי סטריאו מתבלבלים ומחפשים לא מעט זמן את החולייה החלשה במערכות שלהם.
הגיע הזמן להפיץ את הבשורה לגבי כבלי הרמקולים האלו!
אני מהופנט לחלוטין והיתה יפה שעה אחת קודם - חיפוש של חודשים!!
לא מייחצן ולא מתוגמל מאיש, רק מההסתדרות הכללית :(
duelund dca12ga אצל רפי לוהב זה מוצר העשור.

avile7

אוהב את התחום
מעורבות
34
נקודות
28
אותו פרק זמן שלקח גם לי.שמח שמצאתי ולא משהו שהייתי מצטער עליו.

אד ליב

חבר משקיען
מעורבות
323
נקודות
63
חברים יקרים!
בזאת אני רוצה לפרגן, להוקיר להודות וכל היוצא בזה ליבואן המופלא רפי לוהב!
כבלי הרמקולים האלו מחברת Duelund שהכין עבורי פשוט הפכו את היוצרות!
Game changer אמיתי לעומת המון חברות אחרות. VFM מהטובים שניתן למצוא!
עם מיד מלא, וטרבל מפורט שאינו צורם ברמות שלא ניתן לתאר - אני המום!
אני פשוט מרגיש שהחלפתי את כל הסט-אפ שלי!
ממליץ בחום רב על האיש המקסים שעזר לי לבצע מהפך במערכת שלי!
זה המוצר ?
https://www.partsconnexion.com/DUELUND-82323.html
tin ??

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
כבל אודיו נחושת מצופה בדיל זה לא לא !
שנים שניסיתי כל מיני כבלים כאלה מהחשמל ועד הסיגנל ולכבל מצופה בדיל יש הדגשות לא מציאותיות בספקטרום מה שעושה וואו פקטור אבל לא תיאור אמתי של הצליל IMO, מקווה שלא מדובר בזה האחד כי זו תעודת עניות למי שרואה בזה מוצר העשור או סתם מוצר טוב לאודיו.
הכבל הזה הוא hook up wire מה שאומר שזה כבל חשמל פשוט לחיבור עד 600V, וככזה אין הקפדה על אחידות עובי הציפוי שזה אחד הדברים החשובים ביצור כבלי אודיו ובכלל בדיל נשמע חרא.

נערך לאחרונה ב:

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
שנים שניסיתי כל מיני כבלים כאלה מהחשמל ועד הסיגנל ולכבל מצופה בדיל יש הדגשות לא מציאותיות בספקטרום מה שעושה וואו פקטור אבל לא תיאור אמתי של הצליל IMO, מקווה שלא מדובר בזה האחד כי זו תעודת עניות למי שרואה בזה מוצר העשור או סתם מוצר טוב לאודיו.
הכבל הזה הוא hook up wire מה שאומר שזה כבל חשמל פשוט לחיבור עד 600V, וככזה אין הקפדה על אחידות עובי הציפוי שזה אחד הדברים החשובים ביצור כבלי אודיו ובכלל בדיל נשמע חרא.
וואלה גם אני התפלאתי, חשבתי טעות בקישור…

yoavepos

חבר אתר
מעורבות
8
נקודות
3
אומרים שחורבן בית ראשון נסוב סביב מחלוקות קשות בעם היהודי - יש סיפור מהתלמוד משהו כזה, על קמצא/בר קמצא נדמה לי(אני לא דתי או חרדי) פשוט בעברי למדתי רפואה עם בני"שים מכובדים שסיפרו לי.... ולעניין שלנו - כל אחד יכול להגיד/להכפיש/לא לפרגן כמה שהוא רוצה - ובדיעבד גם לגרום נזק כזה או אחר.
לדעתי כל יתר הכבלים!!!(שבחנתי עד כה - מאין ספור חברות שעובדות על פרנציפים שונים כמו OCC/LITZ WIRE מעוותים את הצליל, וזה אותו עם הציפוי הבדיל!!(או כל פטנט אחר) כמו ה Duelund dca12ga הינו הכי הכי! נאמן למקור. תקראו ב positive-feedback audiogon. אצלי חזר ה mid, נרגע לו ה Treble והבאס מדוייק. הכל קוהרנטי לפי ה"אני מאמין" של החברה הזו.
לדעתי רפי צריך לנסות לייבא את הרמקולים המדפיים שלהם ארצה(תבדקו באתר Duelund).
אני מבקש!! לא להכפיש - אני מאוד מאמין במוצר שרכשתי מרפי.

נערך לאחרונה ב:

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
אומרים שחורבן בית ראשון נסוב סביב מחלוקות קשות בעם היהודי - יש סיפור מהתלמוד משהו כזה, על קמצא/בר קמצא נדמה לי.
אתה מדבר על חורבן בית שני.
בית ראשון נחרב ע״י נבוכדנצר מלך בבל כ600 שנה לפני חורבן בית שני ע״י טיטוס הרומאי.
אגדת החורבן על קמצא ובר קמצא שייכת לחורבן בית שני.

yoavepos

חבר אתר
מעורבות
8
נקודות
3
תודה על התיקון - למדתי :) העניין הוא המסר בצורך לפרגון הדדי ואהבת חינם

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
תודה על התיקון - למדתי :) העניין הוא המסר בצורך לפרגון הדדי ואהבת חינם
שמע משהו איש יקר, אני לגמרי איתך בשאיפתך הצודקת לשלום עולמי ואחווה בין הבריות.
וגם אני חושב שרפי הוא אדם רציני ומקצועי ויש לו ציוד מדהים (הלוואי עלי המערכת השניה שתיאר החבר בשרשור המקביל).
אבל, נדמה לי שהחברים למעלה העירו על נקודה טכנית עניינית שקשורה לציפוי הבדיל.
זו לא השמצה, זו התייחסות.
היה טוב אם רפי או אתה או כל אחד אחר היה מתייחס לנקודה שעלתה בצורה עניינית.
אם כל פוסט פרגון יהיה חד צדדי ללא שום אפשרות להתיחסות מצד החברים באתר אז ערכו של פוסט כזה יהיה מועט מאוד.

yoavepos

חבר אתר
מעורבות
8
נקודות
3
הנקודה היא שאני מבסוט עד הגג!! כן מצופה בבדיל לפי הבנתי. אז מה ?? זה יוצר "עיוות" לדעתכם ולכן גורם לזילזול ?? אני חוזר ושוב.. אולי טכנולוגיות אחרות (ויש המון) הן לקויות ? עובדה שניסיתי לא מעט במשך שנה וחצי והכבל הזה פשוט קלע אצלי במערכת ולמיטב הבנתי בקרב אנשים רבים נוספים בעולם שגם הם! התלבטו לא מעט.
אם בדיל זה "חזה מסיליקון" שיוצר אשלייה.. אז אצלי במערכת זה עובד יופי ואני מאושר!

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
קודם כל ישכוייח ותהנה כי זו המטרה.
אני מגיב על סמך ניסיון אישי ושל עוד כמה חבר'ה שבזמן כלשהו ניסינו יחד כבל חשמל של Belden נחושת מצופה בדיל בידוד טפלון, אי אילו כבלי סיגנל וחשמל\רמקול כאלה ולאחרונה (ראה פוסט מלפני שבוע) איך סילוק סופית מנחושת מצופה בדיל לכבל חשמל 10 ממ"ר של החיווט הביתי החזיר מערכת לחיים.
הכבלים שציינתי באותה נקודת זמן עשו הרבה הייפ ובאותה המהירות נעלמו מהשיח, הכבל של Duelund עומד במבחן הזמן אך גם הוא נדחק לאט למחוזות ה DIY של "הכנתי כבל היי-אנד בכלום כסף".

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
הנקודה היא שאני מבסוט עד הגג!! כן מצופה בבדיל לפי הבנתי. אז מה ?? זה יוצר "עיוות" לדעתכם ולכן גורם לזילזול ?? אני חוזר ושוב.. אולי טכנולוגיות אחרות (ויש המון) הן לקויות ? עובדה שניסיתי לא מעט במשך שנה וחצי והכבל הזה פשוט קלע אצלי במערכת ולמיטב הבנתי בקרב אנשים רבים נוספים בעולם שגם הם! התלבטו לא מעט.
אם בדיל זה "חזה מסיליקון" שיוצר אשלייה.. אז אצלי במערכת זה עובד יופי ואני מאושר!
חס ושלום להכפיש ובטח כבל שלא שמעתי. ההתייחסות היתה מכך שלפי התיאור שלך ציפיתי, אך ורק ע״פ ניסיון קודם של כבלים אחרים למבנה שונה של כבל ועל כן חשבתי שיש טעות בקישור, @gds תיאר במדוייק את חווית ההאזנה בכבלי נחושת מצופים בדיל. תכלס, לא שמעתי את הכבל שרכשת ואם הוא נשמע לך טוב, פתר לך בעיה ושידרג את חווית ההאזנה שלך אז כל מה שנותר לי להגיד זה תתחדש ותהנה…

avile7

אוהב את התחום
מעורבות
34
נקודות
28
באתר היצרן אין שום תזכורת לבדיל.
לא חושב שיצרן רמקולים מכובד GIP יבסס את המוצר שלו על מוצר נחות של ווסטרן אלקטריק.
יש כאן כנראה כשל בהבנה של כאלו שלא נחשפו לכבל הנ"ל.
DIY או לא,לא תמיד המסחרי מנצח.

נערך לאחרונה ב:

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
Nordost משתמשים בבדיל?

avile7

אוהב את התחום
מעורבות
34
נקודות
28
לראיה לכל הספקנים,
כששמעתי לפני קניה את המגבר הנוכחי שלי,עם כל הכבלים היקרים והטיפול החשמלי באלפי שקלים,
אצל המוכר,הוא נשמע הרבה פחות טוב משנשמע כיום.זאת הבנתי רק לאחר שרכשתי את הכבל הנ"ל.

אד ליב

חבר משקיען
מעורבות
323
נקודות
63
אני הכי בעד שאפשר יהיה לבקר באופן חופשי מוצרים, להגיד את דעתנו, גם כשהיא מאוד לא מחמיאה וגם כשהיא מאוד מפרגנת. גם והרבה בשביל זה קיימים פורומים.
אבל יש לי תחושה כבר שנים שאין דין שווה לכל היבואנים אם היה מדובר במוצר של יגאל לסרי, או יגאל סבו ועוד כמה, היו מתחילות כאן תגובות קיצוניות ביותר, עד כדי כמעט אלימות מילולית ולעומת זאת אם זה מוצר של רפי או מישהו מהיבואנים הפחות מרכזיים לכאורה, אז אומנם יש כאן שניים מצפצפים די די, אל תרדו על המוצר.
אבל בתכלס אף אחד לא באמת חושב לעצור את עצמו או למתן הביקורת ואפילו יש עידוד לביקורת על מוצרים, במקום הזמירות הרגילות, זה פוגע בפרנסה של בן אדם...וכולי וכולי
על זה נאמר - שהחיינו
אבל אולי אני סתם ציני ובעצם מכאן מתחיל שינוי מבורך בפורום.
אה בעצם גם ככה אני יוצא ציני.
אממ..

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83

מה זה צליל אמיתי, פנים רבות לאמת,
אולי התודעה שלנו שונה מאחד לשני יש הרבה שמשייכים את זה עיניין של טעם, הכבל רמקול הזה הוא רפליקה של WE, דווקא שהוא כל כך פשוט ונמכר בזול עושה
אותו פשרה הכי הגיונית, יש לי כבל בדיוק
כזה כפול לצד רכשתי מרפי לוהב שגם הוא
בעל תכונות מעולות במינון גבוה על הסקאלה, גם אותם הייתי קונה ממנו,
בדיל מבודד טוב מאוד מקורוזיה ואיש לא
יודע אם זו סגסוגת עם בדיל, שרוול כותנה
טבול בשמן יתכן שסופג את הרזוננסים ומבודד משדה אלקטרומגנטי ו RF,
מי שחווה את הכבל יודע מה טוב אך לא
יודע למה טוב.

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
אני הכי בעד שאפשר יהיה לבקר באופן חופשי מוצרים, להגיד את דעתנו, גם כשהיא מאוד לא מחמיאה וגם כשהיא מאוד מפרגנת. גם והרבה בשביל זה קיימים פורומים.
אבל יש לי תחושה כבר שנים שאין דין שווה לכל היבואנים אם היה מדובר במוצר של יגאל לסרי, או יגאל סבו ועוד כמה, היו מתחילות כאן תגובות קיצוניות ביותר, עד כדי כמעט אלימות מילולית ולעומת זאת אם זה מוצר של רפי או מישהו מהיבואנים הפחות מרכזיים לכאורה, אז אומנם יש כאן שניים מצפצפים די די, אל תרדו על המוצר.
אבל בתכלס אף אחד לא באמת חושב לעצור את עצמו או למתן הביקורת ואפילו יש עידוד לביקורת על מוצרים, במקום הזמירות הרגילות, זה פוגע בפרנסה של בן אדם...וכולי וכולי
על זה נאמר - שהחיינו
אבל אולי אני סתם ציני ובעצם מכאן מתחיל שינוי מבורך בפורום.
אה בעצם גם ככה אני יוצא ציני.
אממ..
לדעתי אתה טועה. אין איפה ואיפה.
לדוגמא, רק השבוע היה פוסט של תומר צין על פטפון חדש מנציגות של אחד היבואנים שציינת והתגובות בוא נגיד, לא היו ממש נלהבות, בלשון ההמעטה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור