זה שזה לא בנוי נכון לשאת ציוד של סטריאו זה בטוח.
זה שזה לא בנוי נכון לשאת ציוד של סטריאו זה בטוח.
מה אתה כל כך מתלהב ? זה יפה? זה טוב ?
אז בעיני זה לא יפה ,אבל זה עניין של טעם ,זה שזה לא בנוי נכון לשאת ציוד של סטריאו זה בטוח,
מה שטוב בדברים הללו שהם זולים,וגם נראים ככה.
מה אתה כל כך מתלהב ? זה יפה? זה טוב ?
אז בעיני זה לא יפה ,אבל זה עניין של טעם ,זה שזה לא בנוי נכון לשאת ציוד של סטריאו זה בטוח,
מה שטוב בדברים הללו שהם זולים,וגם נראים ככה.
אני לא מתכוון לבנות את מה שאפי בנה, יש לי טעם אחר לגמריי .
הכוונה היא להבין אילו חומרים מומלצים לבניה .
אני רוצה לבנות מעץ.
ולכן אני שואל, איזה עץ מומלץ?
אוריאני רוצה לבנות מעץ.
ולכן אני שואל, איזה עץ מומלץ?
רואים שאתה לא מכיר אותי ,המזנון שלי הוא בתכנון שלי הנגר בסלמה , כל הכבלים עשיתי לבד ,אתה צודק "כמו תמיד" ............ אבל מה לעשות שלא כולנו עשירים כמוך או עם טעם מעודן ונפלא כמו שיש לך או עם המון זמן לחפש את המזנונים האידיאלים והכבלים הכי טובים בעולם .......... :בהלם:
רואים שאתה לא מכיר אותי ,המזנון שלי הוא בתכנון שלי הנגר בסלמה , כל הכבלים עשיתי לבד ,
אז למה לך להכנס בי ככה ילדותית,זה לא סטנד טוב בתכנונו ,כי המדפים מקובעים לרגליים ,והם שיוצרים את השילדה,תוסיף עליהם עוד סט מדפים שמשוכחים מהמדף שכבר יש ,ויהיה מצוין,
אל תתעצבן חבר ,זה לא כדי לפגוע ,סתם כדי להסביר מה צריך לעשות .אגב גם הסטנד שלי הוא זבל.
הנה למה התכוונתילא מתעצבן על דעותיך כלל, אף פעם. הבעיה היא בצורת ההתבטאות הלא מכובדת.
ובקשר לסטנד, הוא שווה בדיוק את סוג המע' שיושבת עליו. כמובן שאם יש לך מגבר שעולה 50K וגם יותר תבנה לו סטנד בהתאמה אבל אם כל הסט שלך שווה פחות מ 10K אז ההשפעה של סטנד איכותי תהייה קטנה יותר משמעותית.
ודרך אגב לא מדובר בסטנד לסלון אלא חדר קטן 9 ממ"ר עם השמעה בעוצמות נמוכות יחסית.
הנה למה התכוונתי
צפה בקובץ המצורף 16700
אוקיי התחלתי הרצה אתמול-כמובן שבזמן האזנה אני מוציא את הרמקול החוצה.
אני מקווה שהאקוטון הזה יתחיל להתחמם מתישהו .אגב הוספתי גרילים על מנת להתמודד עם סקרנותו של יקיר בן השנה וחצי.