DIY-תמונות פרויקט כבל JENA LABS

boazro

אוהב את התחום
מעורבות
110
נקודות
43
לא הבנתי קודם. זה גם שזירה שלך? עבודת עומנות ממש.גמ הצבע יפהיפה.
כל הכבוד
(ורד):בעד:
בועז

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
בואנה אלדר ,מעלף!
אם היה תקציב הייתי בא ללמוד שזירה אצלך.

itzik2305

אוהב את התחום
מעורבות
150
נקודות
43
בלי ציניות ומבלי להקניט - אני מנסה באמת ובתמים להבין את ההיגיון הכלכלי מאחורי האינטרקונקט היקר שלהם -

זוג באורך 11.25 ft עולה 15,000$.

בואו נעשה חשבון - נניח שבאינטרקונקט אחד יש 25 גידים / חוטים (בזוג 50).

50X11.25 = ft 562.5
לפי האתר - 25 ft עולים 150$, כלומר- 562.5 ft עולים 3,375$
נוסיף את הקונקטרים הכי טובים בעולם (סתם) - 1000$ ועוד שזירה נניח 1000$
הגענו בלחץ ל-5,375 $.
למה 15,000$?
האם אני מפספס משהו?
האם החוטים של האינטרקונטקטים היקרים שונים ממה שהם מוכרים ל-DIY?

מעבר למחיר המופקע (באם החשבון שעשיתי נכון), שניצל יכול לקנות מהם חוטים,לשזור ולמכור ב-10,000$ זוג ועדיין להרוויח 5,000$. איפה ההיגיון הכלכלי מבחינתם?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מעבר למחיר המופקע (באם החשבון שעשיתי נכון), שניצל יכול לקנות מהם חוטים,לשזור ולמכור ב-10,000$ זוג ועדיין להרוויח 5,000$. איפה ההיגיון הכלכלי מבחינתם?

לא, אסור למכור.
זה לשימוש פרטי DIY בלבד

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
אלדר,
וואו, נראה טוב!
מציע שתקרא לו shnitzel anniversary :כל-הכבוד:
יש מצב לאיזה שדרוג in house לכאלו שהאמינו בך עוד מהימים שייצרת בכמויות קטנות לצדקה? :)?

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
אני אשמח לבדוק אינטרקונקט כזה נגד הXLO LIMITED שלי,
נחשב לכבל מעולה עם נחושת טובה, ושם יש אולי עשירית מהנחושת ששניצל השתמש בה...
לא אופתע אם הכבל של שניצל יהיה טוב יותר

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
בלי ציניות ומבלי להקניט - אני מנסה באמת ובתמים להבין את ההיגיון הכלכלי מאחורי האינטרקונקט היקר שלהם -

זוג באורך 11.25 ft עולה 15,000$.

בואו נעשה חשבון - נניח שבאינטרקונקט אחד יש 25 גידים / חוטים (בזוג 50).

50X11.25 = ft 562.5
לפי האתר - 25 ft עולים 150$, כלומר- 562.5 ft עולים 3,375$
נוסיף את הקונקטרים הכי טובים בעולם (סתם) - 1000$ ועוד שזירה נניח 1000$
הגענו בלחץ ל-5,375 $.
למה 15,000$?
האם אני מפספס משהו?
האם החוטים של האינטרקונטקטים היקרים שונים ממה שהם מוכרים ל-DIY?

יש בכבל הזה למטר 200FT , זה עולה 1200$ ,קונקטורים שהם שמים עולים 100 $ לרביעיה ,כך שהכל עולה 1300$,
אבל יש כמה קונצים בכבל הזה שלמדתי במשן המון נסיונות עם כבלים פשוטים ,למשל צריך שהכבל יתחיל והסתיים באותו סדר ,ולצורך העניין יש לארגן את הצפיפות ,עכשיו בוא נראה אותך מחבר 25 גידים לקונקטור קטן בהלחמה ,יש לך בפנים צפיפות של סרדינים , נראה אותך טועה באמצע הכבל בעיין אחת ,הרי הכל מתחרבן ,
האמת היא שלעשות כזה כבל לוקח ימים ,
חוץ מזה הם מכינים לך אותו תמורת 11000 דולר ,אני אפילו לעצמי אחרי שאני יודע כמה מאמץ צריך מחייב את עצמי בכמה אלפים של דולרים,
הכבלים הדקים אבל של 8 גידים זה שטויות ,עכשיו אני יעזור לשוני לעשות כבל כזה ,ונראה מה יצא ,לדעתי כמעט באותה רמה כמו העבה ,אבל הכל במסגרת תחביב וחברות ,לא עובד בזה ,הנה עשיתי לאיתן כבל 25 גידים לחשמל ,אבל היה לי חשק ,כי הוא חבר ,כי הוא חמוד ,כי הוא הזמין קונקטורים של פורוטק לכבוד הDIY שלי ,אז מגיע לו .
בקשר לנחושת ,זה בדעיוק אותו חומר ,בדקתי את זה .

נערך לאחרונה ב:

itzik2305

אוהב את התחום
מעורבות
150
נקודות
43
יש בכבל הזה למטר 200FT , זה עולה 1200$ ,קונקטורים שהם שמים עולים 100 $ לרביעיה ,כך שהכל עולה 1300$,
אבל יש כמה קונצים בכבל הזה שלמדתי במשן המון נסיונות עם כבלים פשוטים ,למשל צריך שהכבל יתחיל והסתיים באותו סדר ,ולצורך העניין יש לארגן את הצפיפות ,עכשיו בוא נראה אותך מחבר 25 גידים לקונקטור קטן בהלחמה ,יש לך בפנים צפיפות של סרדינים , נראה אותך טועה באמצע הכבל בעיין אחת ,הרי הכל מתחרבן ,
האמת היא שלעשות כזה כבל לוקח ימים ,
חוץ מזה הם מכינים לך אותו תמורת 11000 דולר ,אני אפילו לעצמי אחרי שאני יודע כמה מאמץ צריך מחייב את עצמי בכמה אלפים של דולרים,
הכבלים הדקים אבל של 8 גידים זה שטויות ,עכשיו אני יעזור לשוני לעשות כבל כזה ,ונראה מה יצא ,לדעתי כמעט באותה רמה כמו העבה ,אבל הכל במסגרת תחביב וחברות ,לא עובד בזה ,הנה עשיתי לאיתן כבל 25 גידים לחשמל ,אבל היה לי חשק ,כי הוא חבר ,כי הוא חמוד ,כי הוא הזמין קונקטורים של פורוטק לכבוד הDIY שלי ,אז מגיע לו .
בקשר לנחושת ,זה בדעיוק אותו חומר ,בדקתי את זה .

שזירה זה עניין של מיומנות. אם לך לקח מספר ימים (אגב, עבודה מאוד יפה) להם בטח לוקח מספר שעות (אם זה לא נעשה במכונה כמו ב- KIMBER למשל, שאז זה עוד הרבה פחות). לי זה נשמע מוגזם, אבל אתה הוא בעל הניסיון. בכל אופן - תמיד מעניין לקרוא את הפוסטים שלך, תודה על השיתוף.:כל-הכבוד:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור