phonics
אוהב את התחום
- מעורבות
- 92
- נקודות
- 28
תודה רבה חברה, אתם אדירים!
תגידו, מה הנגן מדיה הכי טוב מהמחשב?
שמעתי שיש משהו שנקרא foobar2000?
יום עצמאות שמח!
Foobar אחלה תוכנה, פשוטה מאד וטובה. בלי בולשיט רק לנגן מוסיקה.
תודה רבה חברה, אתם אדירים!
תגידו, מה הנגן מדיה הכי טוב מהמחשב?
שמעתי שיש משהו שנקרא foobar2000?
יום עצמאות שמח!
תודה מנחם, קראתי את הכתבה של נמר, אני לא צריך בלוטות' כי המחשב הוא מחשב סלוני והוא ליד המערכת.
מאיפה אפשר לקנות אתם המוצרים שלהם בארץ?חברה מעולה, נתתי לינק אליה בעמוד הקודם.
יש לי כמה מוצרים שלהם (אם כי מחוברים לאוזניות)
חשבתי על זה, אין מיסים על מוצר כזה? מבדיקה, רמקולים במחיר הזה משלמים 500 שח מיסיםאני קניתי ישירות מהם, הם מוכרים גם מוצרים מתאימים ל-230V
למיטב הבנתי וקראתי הרבה, chromcast לא מתחבר ל DAC חיצוני כמו HEGEL. אחרת הייתי קונה ממזמן..כן . ניתן להשתמש ב Chromecast Audio של גוגל. יש לו DAC פנימי אבל גם ניתן לחבר אותו לDAC קיים ןלקבל תוצאה יותר טוב .
הוא יכול גם להזרים משרותי רשת שונים. בשביל הזרמה מההמחשב צריך תוכנת צד שלישי כמו BubbleUPNP .
מה ההבדלים?אם כבר בתקציבים של הbifrost, שקול אולי לקחת את הModi Multibit.
למידע נוסף:
http://www.superbestaudiofriends.org/index.php?threads/rings-of-gold-a-tale-of-eight-bifrosts.2643
תודה רבה על המידע המפורט!
האם DAC שכזה יאפשר לי להאזין לפורמטים דיגיטליים איכותיים במיוחד כמו SACD?
במערכת איכותית, חווית ההאזנה אמורה להיות משופרת בהרבה, הלא כך?
האם כל החיבורים (הכניסות) של הDAC (אופטי, קואקסיאלי וכמובן USB) רלוונטיים למטרה זו?
שוב תודה
אה באמת, הייתי בטוח שהsacd יותר טוב מHDtracks כי sacd מגיע עד לbit rate גבוה יותר וגם עד ל64 bit לא?עם מחשב אתה כעיקרון עובד עם USB, אם כי בדגמים האלה אולי כדאי לבדוק גם כניסה אופטית מה נשמע טוב יותר.
SACD זה לא הפורמט האיכותי במיוחד אלא 192/24 (יכול להיות שמבחינת שמע תעדיף את SACD, אבל טכנית 192/24 טוב יותר). בכל מקרה אתה יכול לשמוע הכל.