CD Transports: End of an era.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,647
נקודות
113
איבדתי עניין במכשירים שאינם תומכי ROON.
להמרה יש מכשירים של Melco, Innos, גם ל aurender יש מכשירים כאלה (לצערי אינם תומכי ROON).
בכל מקרה, תמיד ניתן לבצע המרה ע"י מחשב, כאב ראש (המרתי את האוסף שברשותי - מעל 500 דיסקים) אבל מדובר בפעולה חד פעמית.

סטרימינג לא מעניין אותי בכל אופן
סאונד דחוס ורחוק מלהיות איכותי.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,647
נקודות
113
יצא לך להאזין ל aurender w20se ?

לא אצלי.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,117
נקודות
113
סטרימינג לא מעניין אותי בכל אופן
סאונד דחוס ורחוק מלהיות איכותי.

Roon זה לא רק סטרימינג, זה עושר תצוגה ואינפורמציה, זה יכולת שליטה ועוד..,בין אם הקבצים שלך מקומיים, ברשת או שירותי סטרימינג.
לגבי איכויות הסטרימינג, יש שרותים איכותיים יותר ויש כאלה שפחות, באופן כללי יש אלבומים שגם בסטרימינג שנשמעים מצוין.

נערך לאחרונה ב:

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,647
נקודות
113
Roon זה לא רק סטרימינג, זה עושר תצוגה ואינפורמציה, זה יכולת שליטה ועוד..,בין אם הקבצים שלך מקומיים, ברשת או שירותי סטרימינג.
לגבי איכויות הסטרימינג, יש שרותים איכותיים יותר ויש כאלה שפחות, באופן כללי יש אלבומים שגם בסטרימינג שנשמעים מצוין.

אין צורך שתסביר לי מה זה roon גיא.
מבדיקות שערכתי בין סטרימר מאווווד איכותי לקובץ SSD
העדפה הייתה חד משמעית SSD.

יתכן שאתה גיא, תרגיש בהבדל ויתכן שלא שלא תרגיש בהבדל.
כבר עניין שלך.

יחד עם זאת לא פוסל, סטרימר כעוד אמצעי שמע/תוכן.
ויגיע גם כן בשלב זה או אחר.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,626
נקודות
113
איבדתי עניין במכשירים שאינם תומכי ROON.
להמרה יש מכשירים של Melco, Innos, גם ל aurender יש מכשירים כאלה (לצערי אינם תומכי ROON).
בכל מקרה, תמיד ניתן לבצע המרה ע"י מחשב, כאב ראש (המרתי את האוסף שברשותי - מעל 500 דיסקים) אבל מדובר בפעולה חד פעמית.
תיאורטית, גם אני.
מעשית, תמיד מנקרת בי המחשבה שבגלל הרון הארור הזה, טידל בסטרימינג אף פעם לא נשמע כמו שיכול היה להישמע. ובכלל, שיש מערכות הפעלה שנשמעות טוב יותר. גיא, אתה מכיר פסיכולוג טוב שיכול לעזור לי עם זה?

atmos

אוהב את התחום
מעורבות
128
נקודות
43
לטעמי Roon נשמעת פחות טוב מסרברים אחרים גם בניגון קבצים לוקלים (אלא אם משתמשים בסרברים משוגעים כמו האקסטרים או pink faun שעושים להם אופטימיזציה מיוחדת ברמת מעבד זכרון וכו׳ אבל זה יקר בשגעון)
בכל מקרה, מציע לבדוק את minimserver למשל.
אומנם אי אפשר להשוות את היוזר אקספריאנס שלה לזו של Roon אבל היא קלילה בהרבה ונשמעת פחות סינטטית על hardware קונבנציונלי
אאל״ט, לומין משתמשים ב-minimserver במכשירים שלהם

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,626
נקודות
113
לטעמי Roon נשמעת פחות טוב מסרברים אחרים גם בניגון קבצים לוקלים (אלא אם משתמשים בסרברים משוגעים כמו האקסטרים או pink faun שעושים להם אופטימיזציה מיוחדת ברמת מעבד זכרון וכו׳ אבל זה יקר בשגעון)
אומנם אי אפשר להשוות את היוזר אקספריאנס שלה לזו של Roon אבל היא קלילה בהרבה ונשמעת פחות סינטטית על hardware קונבנציונלי
השאלה כמה זה המקרה כשמשתמשים בסטרימר קצה נפרד, שמתפקד כ roon bridge.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,117
נקודות
113
תיאורטית, גם אני.
מעשית, תמיד מנקרת בי המחשבה שבגלל הרון הארור הזה, טידל בסטרימינג אף פעם לא נשמע כמו שיכול היה להישמע. ובכלל, שיש מערכות הפעלה שנשמעות טוב יותר. גיא, אתה מכיר פסיכולוג טוב שיכול לעזור לי עם זה?

יותר זול יהיה לשנות מערכת הפעלה ;)

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
Roon נשמעת שונה מתוכנות אחרות
גם אחרי שביטלתי את כל הפילטרים, dsp ושאר ירקות
לא יודע מה הם עושים לקובץ/סטרים אבל הם עושים את זה טוב

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,117
נקודות
113
אין צורך שתסביר לי מה זה roon גיא.
מבדיקות שערכתי בין סטרימר מאווווד איכותי לקובץ SSD
העדפה הייתה חד משמעית SSD.

יתכן שאתה גיא, תרגיש בהבדל ויתכן שלא שלא תרגיש בהבדל.
כבר עניין שלך.

יחד עם זאת לא פוסל, סטרימר כעוד אמצעי שמע/תוכן.
ויגיע גם כן בשלב זה או אחר.

מה הקשר בין SSD ל ROON, הראשון הוא התקן איכסון בלבד אין לו קשר לשני שמהווה אפליקציה היוצרת בסיס נתונים אחיד שמאפשר לאנדקס ולנגן מוזיקה ממקורות שונים, גם כאלה שהם מאווווד איכותיים.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,117
נקודות
113

אנחנו חיים בעולם של חווית משתמש, ללדוגמה: מדוע אנשים רוכשים apple, הרי כבר חצי עשור לפחות החדשנות מהם והלאה, חווית משתמש. אני לא מעוניין להתרוצץ ולחפש את המוזיקה ממקורות שונים (שרותי סטרמינג דיסק מקומי או NAS) - אבל זה אני.
אגב, מאז גרסה 1.8 ROOM השתפרו באיכות הסונית.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,647
נקודות
113
מה הקשר בין SSD ל ROON, הראשון הוא התקן איכסון בלבד אין לו קשר לשני שמהווה אפליקציה היוצרת בסיס נתונים אחיד שמאפשר לאנדקס ולנגן מוזיקה ממקורות שונים, גם כאלה שהם מאווווד איכותיים.

גיא
עזוב אותי roon מון
דברתי על הזרמה מרשת
מול הזרמה מ ssd

סטרימר קצה שהזרים on line דרך roon
מול סרבר קצה שהזרים קובץ מזכרון ssd

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
גיא
עזוב אותי roon מון
דברתי על הזרמה מרשת
מול הזרמה מ ssd

אני בספק שבדאבל בליינד טסט תוכל להבחין בינהם
בהנחה ששירות הסטרימינג איכותי ומציע FLAC או כל פורמט Lossless אחר

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
גיא
עזוב אותי roon מון
דברתי על הזרמה מרשת
מול הזרמה מ ssd

מה עם מחשב עם roon core עליו פלוס SSD?
זה מה שיש אצלי וקבצים נשמעים מעולה
בדקת את זה?
כי אתה מרוויח את הממשק המדהים של רון ולא צריך רשת

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,647
נקודות
113
מה עם מחשב עם roon core עליו פלוס SSD?
זה מה שיש אצלי וקבצים נשמעים מעולה
בדקת את זה?
כי אתה מרוויח את הממשק המדהים של רון ולא צריך רשת

לא מתחבר למחשב.
אבל לא פוסל מזרים בהמשך.
ושוב כדרך נוספת (בעיקר) להשגת תוכן מהיר.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,117
נקודות
113
גיא
עזוב אותי roon מון
דברתי על הזרמה מרשת
מול הזרמה מ ssd

איתי, אתה כל הזמן חוזר על מינוחים שאינם קשורים לדברים שרשמתי; קצה, יקר, איכותי... דבר מאלו זה לא קשור לתוכנה שנועדה לתת אורקסטרציה לתיפעול.

מערכת ההפעלה של ה reptor עונה לציפיות שלך, מצויין. מבחינת חווית משתמש אין כרגע דבר שמתקרב ל Roon ואין זה משנה אם אתה שומע קבצים מקומיים, מרשת ביתית או משירות סטרימינג.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,647
נקודות
113
"חווית משתמש"?
מה כוונתך

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,626
נקודות
113
יותר זול יהיה לשנות מערכת הפעלה ;)
של המחשב? או שלי?

"חווית משתמש"?
מה כוונתך
ממשק, כפרה. ממשק. עם רון הרבה יותר נוח להתנהל.

נשאלת שוב השאלה: האם יש דרך להנות מהממשק של רון, ואיכות הסאונד של מערכות מאופטמות יותר מבחינת סאונד, סטייל EUPHONY וכו'.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,117
נקודות
113
"חווית משתמש"?
מה כוונתך

הממשק של Roon מאפשר לחקור ולגלות את כל המוזיקה שברשותך בקלות ובמהירות, הממשק מספק עושר מידע, תובנות וקישורים לאלבומים, קורלציה וחיבור לאוסף ולהעדפות שלך.

התוכנה אינטואיטיבית, ממשק מהיר ואסטטי, קל לניווט ושימוש. התוכנה כוללת שפע גרפיקה – תמונות של האלבומים, זמרים וכו.., דבר שיוצר עושר ברמה אחרת מתוכנות שבאות עם רוב הנגנים...אפשר לומר שדפדוף ב Roon דומה לדפדוף במגזין מוזיקה יותר מאשר הפעלת תוכנה.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,117
נקודות
113
של המחשב? או שלי?/QUOTE]

שלך כפרה.
מערכת הפעלה למחשב זה חינם, לא ככה ? :D

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור