CD Transports: End of an era.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
https://www.msbtechnology.com/discontinued_transports/

Since our company was founded on the first wave of CD Technology this feels like a momentous change for us. We couldn’t be more excited to see how digital sources have and continue to evolve.

sbk

חבר אתר
מעורבות
85
נקודות
18
מעניין, למרות שבאופן אישי אני מסכים ב 100% עם הצעד הזה, הייתי בטוח שבשוק האסייתי יש ביקוש לא קטן לטרנספורטים בעולם ההיי-אנד קצה. אני גם רואה את ההשקעה של היצרנים היפנים לדוגמא בתחום (הנה אקיופייז הרגע הכריזו על סט טרנספורט-ממיר חדש Top of the Line והמחליף של ה 950).
דווקא ראיתי את MSB מככבים לא מעט בשוק האסיאתי הייתי בטוח שעדיין יש שם מספיק דרישה כדי להצדיק קצת פיתוח (או לפחות שימור) - כנראה שלא.
מסקרן אם צפויה מהם הכרזה על נגן/שרת כתחליף...

atmos

אוהב את התחום
מעורבות
128
נקודות
43
אין סיכוי. הם ימשיכו לפתח (רק) דאקים, אינפוטים דיגיטליים ומגברים.

atmos

אוהב את התחום
מעורבות
128
נקודות
43
https://www.msbtechnology.com/discontinued_transports/

Since our company was founded on the first wave of CD Technology this feels like a momentous change for us. We couldn’t be more excited to see how digital sources have and continue to evolve.
לאחרונה חזרתי לנגן דרך cd transport אחרי שנים שלא... וזה עדיין נשמע יותר נכון וזורם מפתרון הרשת המטורף שיש לי בבית (איזולטור, סוויץ׳ אודיופילי, כבלי רשת מפונפנים, וכו׳)

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
לאחרונה חזרתי לנגן דרך cd transport אחרי שנים שלא... וזה עדיין נשמע יותר נכון וזורם מפתרון הרשת המטורף שיש לי בבית (איזולטור, סוויץ׳ אודיופילי, כבלי רשת מפונפנים, וכו׳)
כנ״ל

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,604
נקודות
113
נראה כמו החלטה אסטרטגית ללא קשר לסאונד.
צרכי השוק קודמים לכל.

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
714
נקודות
113
אני עדיין נאמן לטרנספורט. למרות שאין ספק שהמכניזם עצמו סובל מבעיות אמינות/ צורך בטיפול. וגם עניין הדיסקים נהיה אנכרוניסטי , אני עדיין ממתין לפורמט הדיגיטלי המלא שיהיה plug &פליי וייתן את אותה איכות אנכרוניסטית. ממתין. עדיין.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אני עדיין נאמן לטרנספורט. למרות שאין ספק שהמכניזם עצמו סובל מבעיות אמינות/ צורך בטיפול. וגם עניין הדיסקים נהיה אנכרוניסטי , אני עדיין ממתין לפורמט הדיגיטלי המלא שיהיה plug &פליי וייתן את אותה איכות אנכרוניסטית. ממתין. עדיין.
אני מחכה למכשיר שימיר את אוסף הדיסקים שלי להארד דיסק ושאני לא אשמע הבדל…

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
714
נקודות
113
אני מחכה למכשיר שימיר את אוסף הדיסקים שלי להארד דיסק ושאני לא אשמע הבדל…
אפשר להגיע לרמה גבוהה מאוד , אבל זה מורכב מידי עבורי. כמו פטיפון. בינתיים התוצאה המיידית הכי טובה זה הטרנספורט והדיסק. עבורנו לפחות. נמתין בסבלנות לפורמט שיהיה מספיק נגיש...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
חברה MSB מחליטה להפסיק לייצר טרנספורטים! לא צריכים להתרגש מזה, המכירות כנראה היו חלשות וזו החלטה עיסקית.
אני נאמן לטרנספורט והדיסקים בבית מטופלים במסירות.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,257
נקודות
113

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,647
נקודות
113
//

נערך לאחרונה ב:

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,647
נקודות
113
יש "חיים" גם אחרי MSB.
אמנם לא טרנספורט.

התחדשתי.צפה בקובץ המצורף 55294

ה Request Audio the Raptor ממשיך איתי באש ובמים
הטרנספורט SSD הכי טוב שיצא לי באופן אישי לשמוע!

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,117
נקודות
113

איבדתי עניין במכשירים שאינם תומכי ROON.
להמרה יש מכשירים של Melco, Innos, גם ל aurender יש מכשירים כאלה (לצערי אינם תומכי ROON).
בכל מקרה, תמיד ניתן לבצע המרה ע"י מחשב, כאב ראש (המרתי את האוסף שברשותי - מעל 500 דיסקים) אבל מדובר בפעולה חד פעמית.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור