haim sultan
חבר משקיען
- מעורבות
- 292
- נקודות
- 63
חיים, הכוונה היא לא אישית נגדך, זה יותר במובן של "להרגיש מטופש".
נמנע מלהגיב.
חיים, הכוונה היא לא אישית נגדך, זה יותר במובן של "להרגיש מטופש".
זה בדיוק מה שאני עושה ומאוד נהנה!
פשוט מאוד תוך כדי אני מתעניין ובודק אפשרויות עתידיות, נכון לרגע זה חוץ מההוצאה על רכישת המגבר, לא הייתה שום הוצאה נוספת.
מכל "בלבולי המוח שלי" אני מנסה להבין את סדר העדיפויות בהרכבת מערכת, שאוכל ליהנות ממנה לפרק זמן ממושך.
את המגבר קניתי רק לאחר ששמעתי אותו בשלוש "וריאציות" שונות (סוגי רמקולים שונים), ובכול המקרים מצא חן בעיניי מה גם שמחירו היה השפוי.
אני יודע בדיוק מה אני רוצה! וזה שאני מצטייר בעיני אחדים כ"יורה לכל הכיוונים" (כדברי SOL) זה בסדר, אמינו לי והסירו כל דאגה מליבכם, אני לא מתכוון להוציא שקל אחד מיותר (שקל אחד אולי כן) עד שלא אהיה שלם לחלוטין וכמובן אשמע במו אוזניי את מה שאני הולך לשלם עבורו.
מאמץ בחום את הרעיון.סבלנות חיים, זה מה שמנסים לשדר לך... סבלנות.
סתם שיהיה יותר ברור, ברווז זה DAC.
מצטער עם נעלבת - זו לא היית כוונתי
יא משבית שמחות, לא לכולם יש את הנוף שיש לך מהבית. שווה אפילו יותר מהמג'יקו ששמעתי אתמול והעיף לי את השושנה.פשוט פתטי מה שקורה כאן עם ה״גאוות יחידה״.
כמה עולב. תצאו מהבית יש יום יפה בחוץ.
נשמע מעניין,ביחס למה העיף לך השושנה...?או סתם כך באופן כללי.יא משבית שמחות, לא לכולם יש את הנוף שיש לך מהבית. שווה אפילו יותר מהמג'יקו ששמעתי אתמול והעיף לי את השושנה.
ביחס למה ששמעתי עד היום. האמת מאד מזכיר לי את הטידל שלי, פשוט יותר טוב. עוד בס, עוד פירוט, עוד נינוחות. בנייה מדהימה. נראה כמו מונולית של עם קדום.נשמע מעניין,ביחס למה העיף לך השושנה...?או סתם כך באופן כללי.
הוא שאמרתי - לשדרג מטידל למג'יקו נראה לי דבילי. כן, הוא יותר טוב. אבל לא יותר טוב כזה ששווה לשדרג אליו; רק אם הקניה נשקלת כשידרוג מרמקול נחות או יותר או רמקול ראשון.תתחיל לחסוך ...
תומר
הוא שאמרתי - לשדרג מטידל למג'יקו נראה לי דבילי. כן, הוא יותר טוב. אבל לא יותר טוב כזה ששווה לשדרג אליו; רק אם הקניה נשקלת כשידרוג מרמקול נחות או יותר או רמקול ראשון.
מה שכן אני משתעשע בו רבות הוא הרעיון לשדרג את הטידל עצמו לדגם באותו גודל אבל גירסת היהלום.
צריך למכור איזה סקודה פביה בשביל זה.