CABASSE MC40

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
CABASSE JAVA MC40
מי מכיר? מי יודע? האם יש למישהו רמקול כזה בסט.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
חברה מדהימה.
לרמקולים שלהם יש סאונד מאוד מיוחד וייחודי.
אם אתה נתפס, זה לחיים.
ראה הוזהרת.

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
חברה מדהימה.
לרמקולים שלהם יש סאונד מאוד מיוחד וייחודי.
אם אתה נתפס, זה לחיים.
ראה הוזהרת.

תודה גיא,
אני מניח שאתה מדבר על סמך ניסיון אישי? אם כן אז אשאל,
האם צריך מגבר חזק בשביל לדחוף אותם?
יש לי מגבר מנורות 30X30 ה יתאימו?
אם זה יתאים וזה לחיים, אז פטרתי הרבה, הרבה בעיות

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
חיים,

גיא לא אמר לך שום דבר על CABASSE JAVA MC40, הרמקולים שאתה מחפש.
אתה לא הולך נכון, קניית מגבר מנורות ועכשיו אתה מחפש רמקולים נצילים שיתאימו...

ביקורת באתר מלפני 6 שנים: http://www.cabasse.com/en/collection/stereo-hi-fi/java-en/
לך למגזין היי-פי-צויס.

ממה שהם כותבים, אפשר להבין שהגבוהים קצת עדינים, מאופקים, עצורים ומתונים. בכל שאר הדברים כמו באס וקלות להפעלה, הקאבס יותר קל להפעלה מרמקולים אחרים.
שים לב שהרמקולים גדולים! תראה שהם מתאימים לחדר ולמגבר שלך. תשמע את הרמקולים בבית עם החדר והאקוסטיקה שלך, לבד (בלי חברים) ותחליט.

תומר

נערך לאחרונה ב:

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
חיים

דבר עם איתן. הוא יכול להשיג לך כל מה שקיים על כדור הארץ ומחוצה לו..
הוא בונה מערכות נפלאות "בכלום" כסף.
תן לו להתאים לך משהו - עד 120.

אם אתה רוצה לטחון זמן - פורום זה המקום (ובאתר השכן - במיוחד)
אם אתה רוצה להיות פרקטי - ראה הצעתי לעיל.

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
דבר עם איתן.

אם אתה מתכוון לאיתן לוין, אז כבר דיברתי אתו.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
חיים, אי אפשר להטריף כל פעם שני פורומים...

תומר

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
אי אפשר להטריף כל פעם שני פורומים...

שלום תומר,

ראשית, להטריף! זו מילה קצת חריפה, להשתמש בה כשהיא נכתבת ללא "מרכאות כפולות".

שנית, אני לא רואה בעיה בכך שאני מעלה פוסטים בהם אני מנסה ללמוד ולהחכים מאנשים ותיקים, ומבעלי ניסיון רב בתחום (כמוך לדוגמא), זאת ועוד, מה רע בכך שאני "מתגלח על זקנם של אחרים"? כל עוד הדבר אינו פוגע ואינו גורע מכבודו של אדם כזה או אחר.

שלישית, אנשים מגיבים מרצונם החופשי, (ללא שום לחץ נפשי או פיזי) כמו גם אתה, אני מניח, כדי לעזור וכדי שלא "אפול בפח" ויפה מצדם (ישנו גם סוג אחר של אנשים, אך נניח לכך לפי שעה).

רביעית, עם כל הכבוד, ויש כבוד! כל עוד אני לא מקלל, לא מגדף ולא מלכלך, אני רשאי לכתוב "ולהטריף" (כלשונך), ככול העולה על רוחי, זאת כמובן במסגרת המותר ובהתאם לתנאי הפרום אותם קראתי בעיון, כמו כן אני רשאי להירשם לכל פורום בו אחפוץ.

אם הדבר אינו לרוחך, אתה רשאי (אולי לא) להשעות אותי מפעילותי בפורום, אולם אינך רשאי לומר לי איך? מי? ומה לעשות? (אני כבר ילד גדול, גדול יותר ממך אפילו), לכן אני מצפה ממך ומכול אדם אחר בכלל לתגובות מתונות יותר ולהגיב באותה נימה ובאותו כבוד הדדי.

לסיום, כפי שידוע לך בוודאי, אני לא היחיד שרשום ("ומטריף") בשני פורומים ואף יותר!

חיים.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
חיים
תומר בחור רגוע ונחמד, אם הוא הגיב יתכן שחרגת ב3 סטיות תקן.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
שלום חיים,

כאשר ראיתי את השאלה שלך בפורום, החלטתי לענות מכיוון שאתה עושה טעויות של "טירון", על כן, אתה תשלם "שכר טרחה" שיעלה לך הרבה כסף. כוונתי הייתה, לעזור לך להימנע מהוצאות מיותרות שאתה עלול לשלם בעתיד, בשל קניות חפוזות ולא נכונות.
החלטתי להגיב לשאלתך מתוך כוונות תמימות ואמתיות, לשם כך טרחתי לא מעט (קראתי מאתר האינטרנט של קאבס כתבה באנגלית מ-HFC, תרגמתי אותה). למרות הזמן היקר שלי, עשיתי זאת למענך. אני עסוק בתכנון טיול לחו"ל, עסוק בעוד נושאים רבים אחרים חשובים.

אני מגיב לחברים בפורום שלי ולא לכותבים השייכים גם לפורומים אחרים!

בברכה, תומר

נערך לאחרונה ב:

falou

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
חיים, מה שתומר מנסה לאמר זה שכבר ראינו הרבה אנשים שנכנסו לג'ננת צרכנות ורצו להוציא כסף, עקב זה ששמעו מערכות כאלו ואחרות.
עזוב אותך מהמרדף המהיר הזה. כבר ראיתי אנשים בלי גרוש וחצי מוציאים שני גרוש על ציוד, רק לגלות אחרי זה שזה לא שווה את הכסף, ולמכור הכל. גם תוצאות מגעילות אוזניים (ברמה אובייקטיבית) שהן תוצאה של השקעה חסרת השכלה בכל מיני ציוד מעוצב (או ציוד מפורסם) שנשמע מצויין אצל היבואן, אבל לא מתאים לחדר ו/או לשאר הציוד.

תלמד ממה שכתב לך גנאדי, שתורם לך מניסיונו. אני עוד זוכר אותו כשהיו לו שלושה דיסקים אודיופילים במאגר (והוא חשב שפטרישיה בארבר זה מוסיקה איכותית...), הלך וקנה קרמונות מעוצבות, רק לגלות שחבל על הכסף, אחרי שעות של זחילה בסלון בחיפוש אחר עודף באס...
אז יש לו היום פתרון הרבה יותר מורכב, אבל כזה שתפור לטעמו , ומה שמנסים לחסוך לך זה את ההתברברות שנובעת מחוסר ניסיון.

אתה יכול להמשיך ללכת לשמוע מערכות סופר מושקעות שעלו הון, והן אכן תשמענה מצויין ברב המקרים. אם יהיה לך מזל תשמע גם דברים שנשמעים מעולה ועלו הרבה פחות (היה איזה טכנאי אלקטרוניקה שהכרתי, שבנה את המערכת שלו בעצמו, כולל רמקולים. לסוגים מסויימים של מוסיקה המערכת שלו היתה מופלאה).

אל תצפה להגיע לתוצאות הללו בחיפוש מציאות.
האנשים הללו, שהמערכות שלהן נשמעות מצויין (אם הן לטעמך) עברו הרבה ועבדו הרבה וגם הוציאו הרבה להגיע לשם.
מה שמנסים זה לגרום לך להוציא קצת פחות.

אז רק קנית מגבר.
שב ותהנה ממנו ומהמוסיקה.
תפתח טעם בסאונד שמתאים לך.
כשתדע להגדיר איך אתה רוצה שהמערכת שלך תשמע, שהוא שונה ממה שהיא נשמעת היום, לך לחפש מה ייגרום לה להשמע ככה (אם אפשרי בכלל לתקציב).

נ.ב. וחשוב לזכור, לכל אחד יש אוזן אחרת וטעם אחר. מה שמתאים לך יכול לא להתאים לאחר, וזה שהוא "מבין" לא הופך את טעמו לנכון יותר. זה גם בסדר לשנות את טעמך עם הזמן (ושינוי בסגנונות המוסיקה). זה גם קורה. אבל הכי חשוב זה לפתח איזו מידה של אנינות טעם אישית, ואת זה אי אפשר להאיץ. לכן, צריך ללמוד להנות מהמוסיקה, קודם כל, כלומר - מהדרך.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
מצד שני, לא שמעתי על מישהו מהפעילים המשמעותיים שיש פה בפורום שקנה מערכת אחת ולא החליף כלום. אז כולם פה "טועים". "טעות של טירון" בדרך כלל יותר זולה "מטעות של מומחה" כי הציוד שמדובר בו בדרך כלל יותר זול.

חיים, אתה תטעה וזה בסדר. לוקח זמן להבין מה אתה אוהב, ואין מצב שתתביית על ציוד דרך קריאת ביקורות או דעתם של אנשים אחרים.

הדבר שעובד לטובתך הוא שעם טאץ נכון, ניתן להביא ציוד שכבר קנית לנגן לפי טעמך (עד גבול מסויים). בהנחה שרכשת מגבר והוא כרגע "העוגן שלך", אתה צריך לשמוע רמקולים שונים איתו בביתך שלך. גם להשאר עם ה b&w יכול להיות בסדר, השאלה מה אתה מחפש. אבל שים לב שאתה צריך מקור ברמה גבוהה לפני שאתה שומע רמקולים (תלווה מקור טוב שאתה בוחן רמקולים) כי רמקולים טובים ישמעו שונה עם מקורות שונים (למרות שיש דברים בסיסיים שאתה יכול להבין, בעיקר מה הרמקול "לא עושה", גם עם מקור בינוני פלוס).

בעקרון, אם הייתי צריך לבנות מערכת מאפס, הייתי מתחיל מהרמקולים (הכי שקופים ובלתי צבועים שאני יכול להרשות לעצמי) ואז הולך אחורה למגבר, קדם ומקור. בגלל שרכשת מגבר והוא כרגע העוגן, יש מצב בכלל הייתי בודק לשפר את המקור לפני החלפת רמקולים (אלא אם כן המקור שלך כבר "טוב יותר מהרמקולים", ז"א יש הרבה מרווח לשיפור אם תשאר עם אותו מקור ותעלה ברמת הרמקולים). בדרך כלל החלפת רמקול גוררת גם החלפת מגבר.

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113
חיים
ככל שתחפור יותר עמוק בפורומים- כך תצא יותר מבולבל ו"טיפש"
זה בערך כמו לשאול פורום של אניני טעם איזה מנה הכי טובה בעיר... תקבל יותר תשובות ממספר העונים :)
קח המלצות מאנשים בעלי נסיון עב כרס ונטולי אינטרסים כנקודת פתיחה, ומשם תמשיך עם אוזניך בלבד.
מבטיח לך שלא תוכל לקנות מערכת בפעם אחת לכל החיים, אז אל תתאמץ בכלל להגיע לשם...
התשובות היחידות שתוכל לאמץ בפורום קשורות יותר לקטע הטכני, ולא לטעם אישי.

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
שלום תומר,

תודה שהגבת והבהרת את עמדתך.

שאתה עושה טעויות של "טירון",

אני אכן טירון, בכל מה שקשור במותגים, שמות יצרנים, יכולות של מכשיר זה או אחר, התאמות למיניהן ועוד,
"מודה באשמה".

"שכר טרחה"

"שכר לימוד" התכוונת.

החלטתי להגיב לשאלתך מתוך כוונות תמימות ואמתיות,

לא הטלתי שום ספק בכך, נהפוך הוא, מאוד הערכתי זאת, ועודני מעריך.

לשם כך טרחתי לא מעט

אני בטוח בכך שטרחת בשבילי, על כך אני מודה מקרב לב ומעריך זאת, (בגלל זה אגב התפלאתי על התגובה-להטריף).

אני עסוק בתכנון טיול לחו"ל

מאחל לך ולכול המצטרפים לטיול, הנאה מרובה.

אני מגיב לחברים בפורום שלי ולא לכותבים השייכים גם לפורומים אחרים!

זה לא צריך להפריע לך שאני כותב גם בפורומים אחרים.
כפי שכבר אמרתי, אני רוצה ללמוד! ומהיכן ללמוד אינו כה חשוב לי, זה יכול להיות באתר זה או באתר אחר , או סתם כך מחברים (משני האתרים ומחוצה להם) שטורחים, מתקשרים ומנסים לעזור (לא כולם, אבל אני יודע לסנן)) ובוודאי בביקורי הבית שאני מוזמן אליהם ומתקבל בחום.

תומר, לקץ אי ההבנות ביננו ועל מנת לישר את ההדורים, אני רוצה לומר לך, שהייתי וודאי שמח אם גם בעתיד תמשיך להגיב לדברים שאני כותב לטוב ולרע, אין לי בעיה לקבל ביקורת אולם רצוי שתהייה בונה, ואם אינך חפץ בכך, זה גם בסדר.
הכול טוב.

מאחל לך ולכל חברי האתרים ובכלל שיהיה שבוע טוב, והמשך יום נעים.

חיים.

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
תומר בחור זהב , רק יש לו "גאוות יחידה" לאתר שלנו ,(גם לי) ,
תומר ! לא להתעצבן ! כל הכבוד על המאמץ:בעד:

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
921
נקודות
113
מחזק את מה ששניצל אמר
ומה שתומר אמר הוא אמר בכנות לא לפגוע באף אחד
חיים באמת מה רע בפורום שלנו אחלה פורום ורק חבל שיש
משתמשים שלא מגיבים לפרסומים שלנו ועוד דבר הפורום שלנו
לא פחות טוב מהפורום הכחול והשחור
ד.א חיים קח את מה שאני אמרתי בהבנה ואין לי כוונה להזיק
אייל

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
היי,

וזה שהוא "מבין" לא הופך את טעמו לנכון יותר

ברור.

אז רק קנית מגבר.
שב ותהנה ממנו ומהמוסיקה.

זה בדיוק מה שאני עושה ומאוד נהנה!
פשוט מאוד תוך כדי אני מתעניין ובודק אפשרויות עתידיות, נכון לרגע זה חוץ מההוצאה על רכישת המגבר, לא הייתה שום הוצאה נוספת.

מכל "בלבולי המוח שלי" אני מנסה להבין את סדר העדיפויות בהרכבת מערכת, שאוכל ליהנות ממנה לפרק זמן ממושך.
את המגבר קניתי רק לאחר ששמעתי אותו בשלוש "וריאציות" שונות (סוגי רמקולים שונים), ובכול המקרים מצא חן בעיניי מה גם שמחירו היה השפוי.
אני יודע בדיוק מה אני רוצה! וזה שאני מצטייר בעיני אחדים כ"יורה לכל הכיוונים" (כדברי SOL) זה בסדר, אמינו לי והסירו כל דאגה מליבכם, אני לא מתכוון להוציא שקל אחד מיותר (שקל אחד אולי כן) עד שלא אהיה שלם לחלוטין וכמובן אשמע במו אוזניי את מה שאני הולך לשלם עבורו.

חיים, אתה תטעה וזה בסדר. לוקח זמן להבין מה אתה אוהב, ואין מצב שתתביית על ציוד דרך קריאת ביקורות או דעתם של אנשים אחרים.

ברור לי לחלוטין.

יש מצב בכלל הייתי בודק לשפר את המקור לפני החלפת רמקולים

יש מצב בהחלט!

אלא אם כן המקור שלך כבר "טוב יותר מהרמקולים",

לא, יש בהחלט מקום לשדרוג החוליה הזאת.

בדרך כלל החלפת רמקול גוררת גם החלפת מגבר.

מזה אני חושש, אך אין ספק בליבי שבעתיד היותר רחוק גם המגבר הזה (אותו אני אוהב מאוד מאוד) יוחלף למגבר טרנזיסטורים, אך בוודאי לא כרגע, מפני שהוא נותן לי את "כרטיס הכניסה" לראש שלי, להבין טוב ובטוח יותר מה הכיוון.

זה בערך כמו לשאול פורום של אניני טעם איזה מנה הכי טובה בעיר

ובכל זאת יהיו לא מעט אניני טעם שיעדיפו מנה מסוימת.

ככל שתחפור יותר עמוק בפורומים- כך תצא יותר מבולבל ו"טיפש"

עם מבולבל יותר אני יכול להסכים, אולם המילה "טיפש" לא רלוונטית למה שהתכוונת לומר, ורצוי שבעתיד תתנסח יותר בעדינות. טיפש אני לא!! גם לא במרכאות כפולות ומכופלות. (איך החברה אומרים, שקול מילים).

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
חיים, הכוונה היא לא אישית נגדך, זה יותר במובן של "להרגיש מטופש".

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור