Brinkmann Edison MKII Phono Amp

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
אני מניח שאם תצא לחגוג ערב אחד לבוש בחליפה המכנס והג'קט יגיעו מאותו בית אופנה, אני גם בטוח שתרכוש אותם כסט.

ואם זה "ספורט אלגנט"...?;)

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
היי גיא
קודם כל תתחדש ותהנה

קפץ לי לעין שהזכרת ששמעת SIMAUDIO ומאחר ורכשת פונו ברמה גבוהה למיטב זכרוני לא שמעת את
ה MOON - Evolution 610 LP שמחירו 34,000 שח ושמגיע גם עם אופציה לספק חשמל נפרד MOON 820S שמחירו 32,000 שח , ושניהם קיימים אצלי פיסית בתצוגה , אז איזה דגם של MOON שמעת ?

אומר לך מדוע אני שואל , כי הדגמים מתחת מחירם נע בן 2000-8000 שח , וזה לא בר השוואה למכשיר המצויין והיוקרתי שרכשת.

אמיר, כבר שכחת את הפעמים שישבתי אצלך לשמוע תקליטים על ה SME וה LP610 היה מחובר, ופעם אף היה מחובר לספק חשמל נפרד שחזר מדמו בקיסריה....

ארמה אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
963
נקודות
113
אמיר, כבר שכחת את הפעמים שישבתי אצלך לשמוע תקליטים על ה SME וה LP610 היה מחובר, ופעם ואף היה מחובר לספק חשמל נפרד שחזר מדמו בקיסריה...

לא שכחתי

אבל שמעת אצלי פטיפון כמה דקות בחטף כשהגעת בכלל לרכוש תקליטים על כוס קפה עם רמקולים של אופרה שהיו מחוברים בשעתו
אבל , וזה מה שמעניין , לא שמעת את המכשיר הזה על הרמקולים המיוחדים שלך ולא במערכת האולטרא הי אנד
שלך ולא על הפטיפון שלך , ולא בבית שלך , ולכן , ותסכים איתי , שאין לכמה דקות האזנה תוך כדי רכישת תקליטים על הדרך עם מערכת אחרת לחלוטין משלך בחנות שלי , שום משמעות כלל לאיכות המוצר.

מה גם שכלל לא ביקשת הדגמה לשמוע אצלך ולא ידעתי בכלל שאתה מחפש פונו .

ולמה אני מציין זאת , מכוון שמשתמע מדבריך לקוראים (גם אם לא התכוונת לכך) , שביצעת מבחן אצלך בבית
למכשיר מול מה שרכשת , וזה הריי בלשון המעטה מטעה ולא נכון . זה רק כל מה שרציתי להבהיר .

ושוב , תתחדש ותהנה איש יקר.

נערך לאחרונה ב:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
לא שכחתי

אבל שמעת אצלי פטיפון כמה דקות בחטף כשהגעת לרכוש תקליטים עם רמקולים של אופרה שהיו מחוברים בשעתו.
אבל , וזה מה שמעניין , לא שמעת את המכשיר הזה על הרמקולים המיוחדים שלך ולא במערכת שלך האולטרא הי אנד
שלך ולא על הפטיפון שלך , ולא בבית שלך , ולכן , ותסכים איתי , שאין לכמה דקות האזנה עם מערכת אחרת לחלוטין משלך בחנות שלי
שום משמעות בכלל לטיב המוצר.

ולמה אני מציין זאת , מכוון שמשתמע מדבריך לקוראים (גם אם לא התכוונת לכך) , שביצעת מבחן אצלך בבית
למכשיר מול מה שרכשת , וזה הריי בלשון המעטה מטעה ולא נכון . זה רק כל מה שרציתי להבהיר .

ושוב , תתחדש ותהנה איש יקר.
אמיר, שמעתי את הפונו אצלך מספר פעמים ומחובר לרמקולים שונים אופרה/דבור, ואם זכרוני אינו מטעה אותי גם לקסיאנו, מיד לאחר שרכשתי את המג'יקו

היכן ראית שרשמתי שביצעתי מבחנים אצלי בבית, בפירוש רשמתי שהאזנתי לפונוסטייג'ים שונים במקומות אצלם ביקרתי במהלך השנה האחרונה (לרוב חברים).

תודה על האיחולים אמיר היקר

ארמה אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
963
נקודות
113
מעולה

זה מה שרציתי להבהיר , מאחר ולדעתי זה לא היה הכי ברור , מה גם שתסכים איתי , שפונו ב 40k לא בוחנים על מערכת
שלא שלך . מה ששומעים אצל חברים בסט-אפים שלהם או אצלי זה לא מה שישמע אצלך בבית כלל .

בכל אופן , הכל טוב ותתחדש .

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
מעולה

זה מה שרציתי להבהיר , מאחר ולדעתי זה לא היה הכי ברור , מה גם שתסכים איתי , שפונו ב 40k לא בוחנים על מערכת
שלא שלך . מה ששומעים אצל חברים בסט-אפים שלהם או אצלי זה לא מה שישמע אצלך בבית כלל .

בכל אופן , הכל טוב ותתחדש .

אמיר יקירי,
האם כל מה שרכשתי ממך או מעוסקים אחרים בחנתי קודם על הסטאפ שלי?

לדעתי/ניסיוני או כל התפלפלות אחרת, על מנת לעמוד על קנקנו של ציוד יש מספר דרכים, האחת לשמוע אותו על הסטאפ שלך והדרך השנייה להאזין לו בהזדמנויות שונות עם ציוד שונה (עכשיו כשהעלית את הנושא, נזכרתי שבנוסף למקרים שכבר אזכרתי האזנתי לפונו האמור גם עם ה MAX של יוניסון ואלקטרוניקה שונה של MOON.).
ברגע שאופי הסאונד עקבי הוא לא ישתנה בהאזנה על הסטאפ שלי - מגבר SS לא יהפוך אופיו למגבר מנורות רק בגלל שהוא יושב על הסטנד אצלי.

ארמה אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
963
נקודות
113
אמיר יקירי,
האם כל מה שרכשתי ממך או מעוסקים אחרים בחנתי קודם על הסטאפ שלי?

גיא ידידי

אתה יודע מה
ממש לא ניכנס לאיך אתה קונה ובאיזו שיטה למה ומתי , זה ממש לא ענייני , ושכל אחד כטוב בעיניו יעשה.
אני לא זוכר שאי פעם אמרתי לך או למישהו משהו בנושא.
אולם מאחר ומוצר שלי הוזכר כמועמד שנבדק , רק רציתי להבהיר את הנקודה שלא היה מבחן ראש בראש של מוצר שלי מול מתחרה על המערכת שלך,או על כל מערכת אחרת, זה הכל .

ואתה הבהרת ששמעת אצלי ואצל חברים , אז הכל ברור ומעולה.

רק בריאות וכל טוב

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור