B&W, Denon, Marantz ועוד -- בסכנת סגירה?

• פותח הנושא AK1
  • פורסם בתאריך

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,941
נקודות
113
אולי אלה חדשות ישנות שאני האחרון שנתקלתי בהן, אבל נראה ש-Masimo, החברה שב‑2022 קנתה את Sound United, שבבעלותה חברות כמו
  • Bowers & Wilkins (B&W)
  • Denon
  • Marantz
  • Definitive Technology
  • Polk Audio
  • Classé
  • Boston Acoustics
מתכוונת להפסיק את פעילות החברות הנ"ל (discontinue operation) בתחילת 2025, או אולי למכור אותן.

ראיתי לזה כמה מקורות שהצביעו ל‑Channel News Australia.

אם היה על זה פוסט בעבר שהחמצתי, אפשר מבחינתי למחוק את זה.

joda5

חבר משקיען
מעורבות
117
נקודות
63
אם B&w במטרת סגירה אני הרשון שישמח.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,257
נקודות
113
מעניין איזה דברים רעים חברת רמקולים עשתה לך שתשמח שהיא תיסגר ויותר מ‑1,000 עובדיה בעולם יאבדו את פרנסתם.
אל תתרגש אמיר. כל מה שלא cabasse מבחינתו יכול לצלול לים. Old news.
לא צריך להתייחס או להתרגש מכל פיפס שאנשים זורקים לאוויר.

joda5

חבר משקיען
מעורבות
117
נקודות
63
בכלל לא חבר cabasse גם על הפנים . זה לא זה.
שמעתי על עוד חברות שניקנות הסינים מפרקים הכל או שאני טועה.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,941
נקודות
113
אל תתרגש אמיר. כל מה שלא cabasse מבחינתו יכול לצלול לים. Old news.
תתקדם חבר.
עמיר ב-ע' :)

אני יכול להבין שמה שלא Cabasse יכול לצלול לים, אבל פחות מבין למה לשמוח על זה. מה זה? נקמנות? שמחה לאיד? למה?

joda5

חבר משקיען
מעורבות
117
נקודות
63
אין כאן שום נקמנות . ולא נוסיף על כך.
אני רואה שהרבה חברות ניקנות . או ניסגרות.
כי המצב השתנה.
דעתי ידועה ולא ארחיב . תודה לאל יש מותגים שהביאו לארץ ושעומדים על כבודם. והתוצאה בשטח מענגת. נכון על איכות משלמים. אפרופו cabasse. כבר זה לא מה שהיה יותר גימיקי ועיצובי. בטוח גורג קאבס מהמיסדים מתהפך על קיברו. אבל אין מה לעשות המופע חייב להמשיך אחרת זה יקרוס
הענין הכלכלי עולה על הכל. לצערנו.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,941
נקודות
113
כי המצב השתנה.
דעתי ידועה ולא ארחיב . תודה לאל יש מותגים שהביאו לארץ ושעומדים על כבודם. והתוצאה בשטח מענגת. נכון על איכות משלמים.
דעתך ידועה לך, לא לכל קוראיך, וממש לא ברור לי למה לדעתך יש מה לשמוח על כך שחברת רמקולים תיסגר.

איזה דברים רעים היא עשתה לך כדי שתגיע למצב כזה?

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,257
נקודות
113
כי המצב השתנה.
דעתי ידועה ולא ארחיב . תודה לאל יש מותגים שהביאו לארץ ושעומדים על כבודם. והתוצאה בשטח מענגת. נכון על איכות משלמים. אפרופו cabasse. כבר זה לא מה שהיה יותר גימיקי ועיצובי. בטוח גורג קאבס מהמיסדים מתהפך על קיברו. אבל אין מה לעשות המופע חייב להמשיך אחרת זה יקרוס
הענין הכלכלי עולה על הכל. לצערנו.
התגובה שלך כאן לא קשורה כהוא זה לתגובה הראשונית שלך שגררה מעמיר וגם ממני את ההתייחסות הנקודתית לתגובה הראשונה שלך של ״שמחה על אובדן מקור פרנסה להרבה אנשים שאינך מכיר כלל״ וכלל לא קשור לנושא הפוסט עצמו. על כך אדוני צריך להתבייש. קלות המקלדת ״נצחה אותך״ כאן.
בקיצור, יצאת פיתה.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,257
נקודות
113
ולגופו של עניין,
במקרה למשל של B&W, אכן מאז שנרכשו הרמה של המוצרים צנחה דרמטית ומה שנעשה לסדרת ה-800 די סגר את זה סופית.

Cabasse למשל אומנם כבר לא מה שהיו אבל עדיין מוציאים מוצרים לא פחות מפנומנליים! רק מסוג אחר.

זו דעתי האישית הן מניסיון אישי והן ככתב.

joda5

חבר משקיען
מעורבות
117
נקודות
63
עצוב על כך שיסגר אבל כידוע דלת ניפתחת מהצד השני . מוציאים סבבה זה בעני המתבונן. אבל כאחד שמכיר אותה יותר מכל אחד פה. זה בעלות אחרת ולא אותה חברה וקונספט אחר. אם אתה אהבת סבבה אני פחות מתחבר.
רוצה את מה שהיה . הם איבדו את זה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור