Audirvāna על Mac שילוב מנצח

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,110
נקודות
113
ניסיתי AUDIRVANA על WIN 11 ועל לינוקס (אומרים שזה שווה ערך ל IOS בהזרמה) עם כבל USB מצוין וגם עם RCA. ה RENDRER של ה MSB פשוט קרע אותם לגזרים בשקט ובפירוט. לדעתי ולאחר שמיעה במספר סטים סטרימר ברמה טובה או סטרימר/רנדרר פנימי עדיף משמעותית.

דרך אגב אותה תוצאה מדהימה היתה גם בויטוס RD-101 המצוין עם ה RENDERER הפנימי שסקרתי לפני מספר ימים.

מניסיוני, שימוש במחשב כ-Roon Core או פלטפורמה לתוכנות אינדוקס אחרות מציע גמישות רבה. עם זאת, לצורך הזרמה ישירה ל-DAC, אני מעדיף לפנות לשרת או סטרימר ייעודי. בעלי DAC מתוצרת MSB יוכלו להפיק את המרב מהמערכת שלהם על ידי חיבור ה- Pro-ISL. בעלי DAC מהסדרה Discrit יוכלו לשדרג את איכות הסאונד באופן משמעותי באמצעות Premier Powerbase.

נערך לאחרונה ב:

rainbird

אוהב את התחום
מעורבות
40
נקודות
28
ניסיתי AUDIRVANA על WIN 11 ועל לינוקס (אומרים שזה שווה ערך ל IOS בהזרמה) עם כבל USB מצוין וגם עם RCA. ה RENDRER של ה MSB פשוט קרע אותם לגזרים בשקט ובפירוט. לדעתי ולאחר שמיעה במספר סטים סטרימר ברמה טובה או סטרימר/רנדרר פנימי עדיף משמעותית.

דרך אגב אותה תוצאה מדהימה היתה גם בויטוס RD-101 המצוין עם ה RENDERER הפנימי שסקרתי לפני מספר ימים.
אפי,
תוכל לפרט על איזו חומרה רץ הלינוקס והאם ספר לינארי היה מחובר אליה?

מנסה להבין את המושג "קרע לגזרים". אני מסרב להאמין שיש הבדלים מהותיים בין חומרת מבוססת לינוקס ) כמו Raspberry pi ל MSB אלא אם השתמשת בספק ממותג ושעונים ברמה נמוכה )אבל יתכן שאני טועה.

אני חושב שעם קצת השקעה סטרימר המבוסס לינוקס יכול להגיע לרמה של MSB.

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
401
נקודות
83
אפי,
תוכל לפרט על איזו חומרה רץ הלינוקס והאם ספר לינארי היה מחובר אליה?

מנסה להבין את המושג "קרע לגזרים". אני מסרב להאמין שיש הבדלים מהותיים בין חומרת מבוססת לינוקס ) כמו Raspberry pi ל MSB אלא אם השתמשת בספק ממותג ושעונים ברמה נמוכה )אבל יתכן שאני טועה.

אני חושב שעם קצת השקעה סטרימר המבוסס לינוקס יכול להגיע לרמה של MSB.
מחשב dell optiplex 3000 (בעבר השתמשתי ב NUC ללא מאוורר ולא הרגשתי הבדל)
מעבד 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12500T 2.00 GH
זכרון 16gb
ספק לינארי HDPLEX
אין לי מושג מה הכוונה לאיזה שעון השתמשתי, מדובר במחשב אין שעון חיצוני.
תסביר למה אתה מתכוון ב"קצת השקעה" ? הקצת הזה מוביל כבר למחיר של סטרימר סביר
גם אז יש את הבעיה של החיבור בין המחשב לדאק עם כל ההפרעות ביניהם במיוחד אם זה USB לצורך רזולוציות גבוהות.
למיטב זכרוני החיבור הפנימי בין RENDERER לדאקים ברמה גבוהה הוא ע"י I2S וההבדל ממש משמעותי בשמיעה, בעבר חיברתי שני סטרימרים לא זולים (טווח מחירים בין 15 ל 25) דרך הדאק הקודם והם נשמעו בדיוק כמו המחשב ולכן אני עכול להבין אותך עד רמות מסויימות של השוואה. במקרה הנוכחי מדובר בקפיצת דרך משמעותית עם רנדרר פנימי.

rainbird

אוהב את התחום
מעורבות
40
נקודות
28
מחשב dell optiplex 3000 (בעבר השתמשתי ב NUC ללא מאוורר ולא הרגשתי הבדל)
מעבד 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12500T 2.00 GH
זכרון 16gb
ספק לינארי HDPLEX
אין לי מושג מה הכוונה לאיזה שעון השתמשתי, מדובר במחשב אין שעון חיצוני.
תסביר למה אתה מתכוון ב"קצת השקעה" ? הקצת הזה מוביל כבר למחיר של סטרימר סביר
גם אז יש את הבעיה של החיבור בין המחשב לדאק עם כל ההפרעות ביניהם במיוחד אם זה USB לצורך רזולוציות גבוהות.
למיטב זכרוני החיבור הפנימי בין RENDERER לדאקים ברמה גבוהה הוא ע"י I2S וההבדל ממש משמעותי בשמיעה, בעבר חיברתי שני סטרימרים לא זולים (טווח מחירים בין 15 ל 25) דרך הדאק הקודם והם נשמעו בדיוק כמו המחשב ולכן אני עכול להבין אותך עד רמות מסויימות של השוואה. במקרה הנוכחי מדובר בקפיצת דרך משמעותית עם רנדרר פנימי.
אני משתמש ב- Raspberry Pi 4 עם כרטיס הרחבה שתומך ב- I2S ושעונים משופרים וכן ספק לינארי של טדי פרדו. סה"כ השקעה במקסימום 4000 ש"ח, (מחיר של רכיבים חדשים). מריץ לינוקס עם Audirvana. אני מניח שיכול לתת פייט לסטרימרים יקרים בהרבה. אם כי לא ניסיתי עדיין. אחפש אחד בהשאלה.
בתכלס, כשזה מגיע לסטרימרים, אני מאמין שקל יחסית להגיע לרמה גבוהה בהשקעה מינימלית (שלא כמו מגברים או דאקים).

נערך לאחרונה ב:

Juiced

חבר משקיען
מעורבות
367
נקודות
83
השילוב של מאק + Audirvana מחובר בכבל USB, נשמע יותר טוב מהסטרימר הפנימי של הדאק שלי Weiss 501.
- גם בהסטרמה ב upnp
- גם בהסרטמה ב Roon Ready עם core שמותקן מחשב חיוני (ניסיתי את כולם ..)

לא יודע .. אולי זה משתנה מדאק לדאק.

השקעה של 5,000 שקל כי לקחתי את ה M2 Pro. אני רוצה שהמאק יהיה מחובר לטלוויזיה עם קצב ריענון של 120hz.

Mac mini m4 ו 16gb זיכרון הגרסא הכי בסיסית בתומכרת ב 600 דולר.

הייתי ממש רוצה להביא סטרימר יעודי (אולי Aurender n20) אבל זה פשוט יקר מידיי ואין לי תקציב.

אהרון66554

אוהב את התחום
מעורבות
90
נקודות
28
השילוב של מאק + Audirvana מחובר בכבל USB, נשמע יותר טוב מהסטרימר הפנימי של הדאק שלי Weiss 501.
- גם בהסטרמה ב upnp
- גם בהסרטמה ב Roon Ready עם core שמותקן מחשב חיוני (ניסיתי את כולם ..)

לא יודע .. אולי זה משתנה מדאק לדאק.

השקעה של 5,000 שקל כי לקחתי את ה M2 Pro. אני רוצה שהמאק יהיה מחובר לטלוויזיה עם קצב ריענון של 120hz.

Mac mini m4 ו 16gb זיכרון הגרסא הכי בסיסית בתומכרת ב 600 דולר.

הייתי ממש רוצה להביא סטרימר יעודי (אולי Aurender n20) אבל זה פשוט יקר מידיי ואין לי תקציב.
סיקרנת.
שבוע שעבר אחי רכש מק חדש והציע לי מקבוק פרו עם מעבד m1 pro.
קפצתי על ההצעה ורצתי הביתה בהשתוקקות לנסות את העניין.
התקנתי Audirvana , שמתי פליי, בדיוק 2 שירים הספיקו לי, זה נשמע לא טוב עם פרנטציה בעייתית משהו...

חשוב לציין, היה מתאם בין usb-c לusb A. אולי זה דפק?

חשמל, המחשב פעל על סוללה. אולי שם הנפילה?

המחשב ש"התחרה" בו הוא מחשב רגיל (pc, לא לפטופ) , שמותקנת עליו מערכת ההפעלה של roon, והוא מחובר בכבל חשמל אודיופילי למפצל אודיופילי.

לטעמי ועל המערכת שלי, לא היתה תחרות.

Juiced

חבר משקיען
מעורבות
367
נקודות
83
חשוב לציין, היה מתאם בין usb-c לusb A. אולי זה דפק?

חשמל, המחשב פעל על סוללה. אולי שם הנפילה?
בספק, כי גם אני בדקתי בפעם הראשונה על macbook pro m1 עם מתאם ועל סוללה.

אולי זה משתנה מדאק לדאק ..

הוייס שלי מזוהה כ certified
אלו הם ההגדרות עם sys optimizer מופעל

Screenshot 2024-12-11 at 11.25.33.png
Screenshot 2024-12-11 at 11.25.20.png
Screenshot 2024-12-11 at 11.24.28.png

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
714
נקודות
113
קורה לי לא אחת שאני חושב לתת הזדמנות למחשב/ סטרימר/ סרבר. אין מה לדבר על הנוחות והמגוון. ואז אני רואה את העיסוק הזה שמצריך אנרגיה מאמץ וידע לא מבוטל בתחום, ואני ניגש,לחבק את הקומפקט שלי... :):)

אשריכם באמת ולא בציניות, על ההשקעה והידע.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,784
נקודות
113
לא שכנעתם בכלל , ה emm שלי לא רואה השטויות שלכם ממטר ( סתם בא לי לעצבן אותכם ) , ביננו זו לא הנקודה החשובה

אהרון66554

אוהב את התחום
מעורבות
90
נקודות
28
קורה לי לא אחת שאני חושב לתת הזדמנות למחשב/ סטרימר/ סרבר. אין מה לדבר על הנוחות והמגוון. ואז אני רואה את העיסוק הזה שמצריך אנרגיה מאמץ וידע לא מבוטל בתחום, ואני ניגש,לחבק את הקומפקט שלי... :):)

אשריכם באמת ולא בציניות, על ההשקעה והידע.
בגדול הרבה סטרימרים לא דורשים שום ידע...
חלק מהתשלום "הולך" על זה.

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
714
נקודות
113
בגדול הרבה סטרימרים לא דורשים שום ידע...
חלק מהתשלום "הולך" על זה.
כן, אבל כנראה רק מסטרימר לא מתקבלת תוצאה מקסימלית. אחרת.... ;)

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,636
נקודות
113
מניסיון עם כל אמצעי הזרמה/אחסון וניגון שלה,
אין כמו סטרימר/סרבר ייעודי שכל כולו נבנה ברמה של ייעוד יחיד ומוחלט וזה ניגון מוזיקה ברמת קצה (תלוי כמובן בסרבר), מדבר על סרברים שלי ושעברו אצלי.
יתר האמצעים טובים כך או אחרת ואולי לא מספקים ואז מחפשים אלטרנטיבות אחרות,
לא יכולים להתחרות כאמור בסטרימר/סרבר ייעודי שמחובר חיצונית ל-DAC בהתאם.

ניסיתי MAC + ספק קיצוני (שאף פרסמתי למכירה), תוצאה פגז!, אבל רחוק שנות אור מהסרבר הנוכחי שלי (והסרבר שקדם לו). גם לטוב או מצוין יש רמות מסתבר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור