ni-ro
חבר משקיען
- מעורבות
- 705
- נקודות
- 113
תודה רבהמערכת מושקעת ויפה, בחדר מטופל.
כל הכבוד!
תתחדש נירו
תודה רבהמערכת מושקעת ויפה, בחדר מטופל.
כל הכבוד!
תתחדש נירו
תודה רבהתתחדש ותהנה.
נראה מבטיח.
נשמח לקבל רשמים לאחר זמן מה עם הרמקול.
תודה - איתיניר,
בנית מערכת עלללל. מאד מרשים.
שמח לראות שאני לא לבד בלי האנלוג..
שאלתי קודם ולא קיבלתי תשובה ,אולי לא הסברתי נכון, מה שודרג מעל הסטנדרט ומה אמור לתת השדרוג המיוחד של היצרן? (פרט לכמובן דולרוס ליצרן)
ממליץ לשים לב שאין שמש ישירה על הרמקול (הוא לפני חלון) ואם אתה יכול כדאי לכסות אותו בכיסוי שהגיע איתו (לאחר שתרגע קצת מהיופי המהמם שלהם.
איתי
בנוסף "תיגנתי אותם" עם הCD של MARTEN עם רעש לבן\ורוד\אפור\כולשהו שהעיף את דרייברים ללא הפסקה
מפתיע אותי נושא הברייק אין הקצר שאתה מתאר...
אצלי התחום התחתון השתחרר אחרון לאחר יותר מ200-300 שעות אני חושב
בנוסף "תיגנתי אותם" עם הCD של MARTEN עם רעש לבן\ורוד\אפור\כולשהו שהעיף את דרייברים ללא הפסקה
תהנה מהמוסיקה
יכול להיות שאגיע ל 300 /500 שעות בעוצמות גבוהות, יתכן שארגיש שינוי משמעותי. העניין, זה שכמו שציינתי, קיים שיפור מתמשך, הן בחלקות של המוסיקה ובמנעד. אבל לאוזני השינוי השולי פוחת, מ50 שעות. מורגש, אבל זה לא שפתאום ״משתחרר״ משהו באופן גרמתי. כמו שלדוגמא, עד השעה ה- 51 לדעתי (סימבולי לא באמת) שהמערכת התייצבה.מפתיע אותי נושא הברייק אין הקצר שאתה מתאר...
אצלי התחום התחתון השתחרר אחרון לאחר יותר מ200-300 שעות אני חושב
תהנה מהמוסיקה
מישל תודה.קצת תמונות בפנים .
DUELUND AND MUNDURF .
זה טוב?
הרמקולים שלכם שונים. היחידות אצלך אחרות, קרוס אחר. כל רמקול עובר את ההרצה אחרת.
זה גם תלוי איזה מוסיקה ניגנת ובאיזה עוצמה שמעת.
ברמה הטכנית הרמקול שלך אמור להיות עם ברייק אין קצר יותר רק משום שהקרוס שלו מינימליסטי לעומת הארטוס שהוא מורכב יותר.
לא יודע אם יותר טוב אבל ניגון בלופ של התדרים האלה ממש הזיזו את הדרייברים בצורה משמעותית לאומת ניגון של מוסיקה.
לכן נראה לי אפקטיבי ואולי מהיר יותר מאשר שמיעת מוסיקה...
ולכן זה מה שחשבתי וכתבתי.
העיקר להינות מהמוסיקה
צודקבשורה התחתונה זה ממש ככה. לא צריך ״לעשות הרצה״ אם כי לשמוע מוסיקה. ההרצה תבוא מעצמה.
ולכן ההמלצה שלי היא לא לבחון את המערכת בהתחלה. לשמוע מוסיקה, להינות ממה שהיא נותנת ולאחר כמה מאות שעות להתחיל ולהתייחס לניואנסים.
ההמלצה היא גם לא לגעת באלקטרוניקה ב-100 השעות הראשונות לפחות.
קדימה - תהנו ותתפנקו.
כייף לראות מערכות כאלה מדהימות אצל חברי הפורום.