Aries Cerat Incito - קדם מגבר קפריסאי במבחן

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
למי אתה מתכוון "חפרני על מובילי דעת"?

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
לא מבין איך הגעת למסקנה הזו?

למיטב ידיעתי (ואני יודע) מספר לא קטן (יחסית לפונציאל) של אנשים נחשף למוצרים שלך.

לדעתי, עשית בראשית הדרך שלך טעות אסטרטגית ענקית וחשפת את הקראן למספר אנשים
"מהבראנג'ה", אנשים שיש להם "ציוד על" , ולא היו בכלל עם כוונה לקנות או לשדרג....
אותם אנשים שהם נחשבים "מובילי דעת" לא עשו לך טוב....

בשיווק - כדאי גם לגעת מי "מבלבל מח" ומחפש לסגור "זמן פנוי" על חשבונך ומי באמת מחפש ובעל יכולת לרכוש את המוצר. זו גם הסיבה מדוע ישנם יבואנים שלא שמים ז על חפרני הפורום- קח לדוגמא את אלון ליפשיץ (שהוא ממש לא לבד).

ועוד משהו- לעתים כדאי לקרוא בין השורות .. נמר כתב "בנשימה אחת על מוצר שאתה מייבא עם מוצר אחר מחברה מאד ידועה ומכובדת (שבמקרה מייבא אותו יבואן לעיל)...
אני במקומך לא הייתי כותב שזה לא נכון.. אם תקרא שוב את המשפט תראה שהוא החמיא למוצר שלך

אבל מה אכפת לי.
חג שמח ופרנסה טובה לכולם.

שלום איתי לגבי לטעות האסטרטיגית מסכים איתך לחלוטין .

אני יודע שנמר מחמיא למוצרים שאני מייבא וקראתי והבנתי את זה שכתב ככה על הקאראן , נסיתי להבהיר כי המערכת אצלו ממש השתנתה מהבחינת סאונד בין זמנים שונים לכן ייחוס שונה קצת .

ובטח שאכפת לך כי כתבת ושמח שכתבת גם :) .

חג שמח .
מישל .

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
דוווקא החברה הקפריסאית הזו מאוד מעניינת ,אבל גם NAT חברה מדהימה ,אבל אני גמרתי לעכשיו עם שפופרות ,וודאי שלא אקנה מגבר עם "חימום ישיר" SE ,כמו ה"מגמה" של NAT ,אני טוב לי לגמרי עם שני הלקסמנים שלי ,יש לי עליו שני קדמים שקשה להתחרות בהם ,אחד פסיבי ואחד שפופרתי ,ואפילו התוצאה נניח תהיה יותר טובה עם מגברי על כמו של שני החברות הללו ,אני לא צריך יותר טוב ,שילוב של מגבר קלאס A ,עם קדם שפופרות נותן מספיק מוסיקליות ועדיין שומר על פרוט ודינמיקה שכל מיני שפופרתיים איטלקים יכולים לחלום עליהם !

Orac Hi-End

עוסק בתחום
מעורבות
115
נקודות
43
ראשית, תודה לכל המפרגנים (ורד)

שנית, להתרשמות בפועל ניתן להגיע אלי בכדי להאזין לקדם INCITO ולשאר מוצריי החברה/החברות הקיימים אצלי.

בברכת חג שמח.
לוני

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
ראשית, תודה לכל המפרגנים (ורד)

שנית, להתרשמות בפועל ניתן להגיע אלי בכדי להאזין לקדם INCITO ולשאר מוצריי החברה/החברות הקיימים אצלי.

בברכת חג שמח.
לוני

גם אני מפרגן למוצרים המצויינים שלך לוני :) .

חג שמח .
מישל .

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מישל. לא מומלץ להרים להנחתות. במיוחד
שלום נמר , אני יכול להסכים איתך לגבי ההשוואה בין מכשירים , אבל לגבי היבשושיות של קאראן לעומת אחרים לא נכונה , כי הציוד של קאראן רחוק מלהיות יבשושי ונוטה יותר לחמימות עם מיד שקרוב מאוד לאנלוג , וזו דיעת 100% מהלקוחות שרכשו מוצרי קאראן .

צריך לזכור שגם שהגעתי אליך עם הקאראן , המערכת שלך היתה עדיין לא בשלימותה ושהגעתי אליך עם האקוסטיק , הסאונד ממש היה שונה לחלוטין והרבה יותר טוב עם אותו ציוד שהיה לך , לכן הייחוס למוצר כבר משתנה במשוואה .

אני לא יודע מה לגבי אחרים. אני יודע מה לגבי עצמי.

אז ככה. מכיוון שהמטרה שלי היתה להיות מאוד עדין, משום שהקראן לא הגיע אלי לביקורת (ולכן אני לא מחוייב) אם כי להתרשמות אישית לאחר שאתה ביקשת שאאזין לו, את המסקנות שלי לגביו נתתי לך בטלפון באופן אישי. יש להפריד בין הצליל של הקדמגבר לעומת הצליל של הקדמגבר משודך למגבר ההספק מאותה חברה. אני בחנתי את שניהם יחד ולחוד. המערכת שלי, היא מערכת שאני מכיר מעולה. אני יודע איך היא מתנהגת עם מוצרים שונים מהעובדה שאני שומע רכיבים שונים עליה. האמן לי שאני יודע לזהות יתרונות וחסרונות במגבר ויודע גם להגיע למסקנות כיצד המוצר הספציפי ישמע במערכת אחרת שאני מכיר.

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
סקירה מעולה
וזה למה לא צריך לציין במסגרת הכתבה התרשמות מול מוצרים של ספקים אחרים.
בשביל זה יש מפגשים יעודיים בנושא.
מי שמעוניין להשוות, יואיל בטובו להאזין למוצרים ולהתרשם בעצמו.
לדעתי האישית, זה גם לא פייר כלפי היבואנים.
מאוד נהנתי מהכתבה- ישר כוח נמר ולאתר על הכתבות.

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
מישל. לא מומלץ להרים להנחתות. במיוחד

אני לא יודע מה לגבי אחרים. אני יודע מה לגבי עצמי.

אז ככה. מכיוון שהמטרה שלי היתה להיות מאוד עדין, משום שהקראן לא הגיע אלי לביקורת (ולכן אני לא מחוייב) אם כי להתרשמות אישית לאחר שאתה ביקשת שאאזין לו, את המסקנות שלי לגביו נתתי לך בטלפון באופן אישי. יש להפריד בין הצליל של הקדמגבר לעומת הצליל של הקדמגבר משודך למגבר ההספק מאותה חברה. אני בחנתי את שניהם יחד ולחוד. המערכת שלי, היא מערכת שאני מכיר מעולה. אני יודע איך היא מתנהגת עם מוצרים שונים מהעובדה שאני שומע רכיבים שונים עליה. האמן לי שאני יודע לזהות יתרונות וחסרונות במגבר ויודע גם להגיע למסקנות כיצד המוצר הספציפי ישמע במערכת אחרת שאני מכיר.

האחרים , הם סוקרים מאוד מוכרים בעולם עם ציוד מרובה כדי למצות את רק הפוטנציאל שיש לרכיב מסוים ולא לבחון מוצר עם רמקול אחד , מגבר אחד , וכבל אחד בלבד שזה לא מוכיח כלום . האחרים הם אודיופילים ותיקים מאוד בעולם שידעו להחליט נכון . ואל תגיד לי אף פעם שהמסקנות היו רק בשבילי כי ידוע לי אחרת .

לגבי המטרה שלך להיות עדין , מה זאת אומרת שכתבת לא נכון ? לא הבנתי ?

פה סיימתי .
מישל .

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מישל.

התכתובות האחרונות שלך, במיוחד האחרונה הזו, מסביר לי היטב שהמקצוע הזה לא נועד לכל אחד. או שאתה היפוכונדר או שאתה לא יודע לקרוא.

הקראן הוא לא העניין בכלל. ההתנהלות שלך מולי היא הדבר הבעייתי. במיוחד לאור העובדה שאתה ״מבקר״ את איכות הסקירות שלי וכך את המסקנות שלי. לא זכור שהפריע לך הציוד שלי (שהוא לא רע בכלל - בלשון המעטה) כשבחנתי את ה-valvet. העובדה שאתה ניכנס לשירשור בו אסור לך להתערב כלל וכלל על פי חוקי הפורום (וזו אינה פעם ראשונה). עם כל הכבוד מישל, אתה לא פיגורה בשביל להעיר לי בנושאים הללו. לא מבחינת ההבנה של איך צריך לשמוע ולא מבחינת ניתוח של מה שאתה שומע.

מכאן אתה מוזמן לסיים כל התכתבות שלך עימי. על כל נושא.
בפעם הבאה שתעבור על חוקי הפורום אתה פשוט תחסם, בלי הודעה מראש, בלי התראות נוספות.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
סקירה מעולה
וזה למה לא צריך לציין במסגרת הכתבה התרשמות מול מוצרים של ספקים אחרים.
בשביל זה יש מפגשים יעודיים בנושא.
מי שמעוניין להשוות, יואיל בטובו להאזין למוצרים ולהתרשם בעצמו.
לדעתי האישית, זה גם לא פייר כלפי היבואנים.
מאוד נהנתי מהכתבה- ישר כוח נמר ולאתר על הכתבות.
לא מבין היכן הבעיה אם לא יוצרים אותה.
סקירה מקצועית התרשמות והעמדת הבדלים בין מוצרים מאותה קבוצת מחיר לא צריכה להיות בעיה.
הבדלים סונים לכאן ולכאן זה לא "זה יותר טוב מזה".
אנשים לא שומעים ולא אוהבים אותו הדבר.אבל יכולים להנות ממוצר טוב .
אני יכול לתת לך כדוגמה סקירה מצוינת בין שני מוצרים טובים העמדת הבדלים סונים בניהם וללא גריעה
כהוא זה מאחד המוצרים. ואתה כצרכן פשוט לומד.
http://www.10audio.com/marantz_sa-7s1_cary_306pro.htm
והאמת ,גם היבואנים /חלקם רוצים כל הזמן עטיפת צמר גפן.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
נירו ידידי.
רובם המוחלט של היבואנים נוהגים בצורה מקצועית. הם אינם מתערבים בדיונים אשר מוצר שהם מייבאים מוזכר.
מישל נוהג בחוסר אחריות וחוסר מקצועיות. לכן אני חושב שהדבר הנכון הוא פשוט לחדול מלכתוב כאן או להתנהל מולינו בכלל.

עם זאת. במידה וישאלו אותי לגבי מוצר שהוא מייבא, בפורום או באופן אישי, לא אהסס לענות למרות ההודעה הפרטית ששלח לי ובה דרישה כיצד להתנהל שמדובר במוצרים שהוא מייבא.

אנצל את ההזדמנות הזו להודות לכל היבואנים שמשתפים איתנו פעולה, מקבלים במקצועיות את המסקנות שלנו, גם אם הן אינן לרוחם.

עניין מישל מאחורינו. אפשר להמשיך עם הקדמגבר המדהים הזה שסקרתי.

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
מציע לך להוריד קצת מהאגו שלך וקצת אויר , לא יזיק לנהל את האתר בצורה נורמלית ולא לזרוק משפט סרק .

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מישל.

לא מוצא חן בעינייך שא ברכה. אין כאן שום אגו מלבד האגו שלך. נראה לי שהייתי מספיק ברור עד עכשיו.
לא מוצא שום סיבה שהיית צריך להחריב שירשור רק בגלל שאמרו על מוצר שאתה מייבא שהוא קצת יבשושי.
ועם זאת, קיבל ממני גם לא מעט מחמאות מעצם העובדה ששמתי אותו במקשה אחת יחד עם הטובים שבחנתי. במקום לשתוק, קפצת והגבת נגד הכותב ולא נגד הנכתב. ואם אתה יודע מה אני חושב עליו באמת. היה עדיף שתשתוק ותתבשם במחמאות.

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
אמרתי שזו דעתי ולראייה כתבה מצויינת, אבל ראה לאן השירשור נותב והכול רק בגלל השוואה שנמר התבקש לה.
כמו כן, מצורת כתיבתו הייחודית של נמר (על פי רוב בוחן עם רשימת קטעים זהים של מספר סגנונות), ניתן להבין בין השורות איפה הצד החזק של אותו מוצר ואיפה פחות.
סקירת מוצר מבחינתי היא, חשיפה למוצר חדש שלא הכרתי (כדוגמא המוצר הנ״ל), חשיפה למוצר שכנראה לא אוכל לרכוש או שאינו מתאים לי (כגון פרה, היות ואני משתמש בהגברה משולבת)... וכהנה וכהנה, לגבי השוואות יש לרוב, כתבות ייעודיות לכך, או בחירת מוצר השנה או אירועים שאלדר (לצערנו) רק הוא יוזם כמו מבחן הסידי , הפרהיים וכד׳.

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
נירו ידידי.
רובם המוחלט של היבואנים נוהגים בצורה מקצועית. הם אינם מתערבים בדיונים אשר מוצר שהם מייבאים מוזכר.
מישל נוהג בחוסר אחריות וחוסר מקצועיות. לכן אני חושב שהדבר הנכון הוא פשוט לחדול מלכתוב כאן או להתנהל מולינו בכלל.

עם זאת. במידה וישאלו אותי לגבי מוצר שהוא מייבא, בפורום או באופן אישי, לא אהסס לענות למרות ההודעה הפרטית ששלח לי ובה דרישה כיצד להתנהל שמדובר במוצרים שהוא מייבא.

אנצל את ההזדמנות הזו להודות לכל היבואנים שמשתפים איתנו פעולה, מקבלים במקצועיות את המסקנות שלנו, גם אם הן אינן לרוחם.

עניין מישל מאחורינו. אפשר להמשיך עם הקדמגבר המדהים הזה שסקרתי.
:בעד:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
העניין התנהל פה בצורה פשוטה: נמר התבקש לכתוב את דעתו והתרשמותו מכל מגבר וזה מה שהוא עשה. מי שלא מסוגל לקבל ביקורת, שלא יכתוב כאן.

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
ליאור

אתה חושב שפה מעניין אותי מה הוא כתב על זה או עם מוצר ששייך לי . מה שקורה מאחורי הקלעים זה מה שגורם לי להגיב ככה .

בקיצור למדתי בזמן האחרון לא להתלהב מדי מאנשים מסויימים פה כי גורמים אך ורק לנזק .

לילה טוב .

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור