לא מבין איך הגעת למסקנה הזו?
למיטב ידיעתי (ואני יודע) מספר לא קטן (יחסית לפונציאל) של אנשים נחשף למוצרים שלך.
לדעתי, עשית בראשית הדרך שלך טעות אסטרטגית ענקית וחשפת את הקראן למספר אנשים
"מהבראנג'ה", אנשים שיש להם "ציוד על" , ולא היו בכלל עם כוונה לקנות או לשדרג....
אותם אנשים שהם נחשבים "מובילי דעת" לא עשו לך טוב....
בשיווק - כדאי גם לגעת מי "מבלבל מח" ומחפש לסגור "זמן פנוי" על חשבונך ומי באמת מחפש ובעל יכולת לרכוש את המוצר. זו גם הסיבה מדוע ישנם יבואנים שלא שמים ז על חפרני הפורום- קח לדוגמא את אלון ליפשיץ (שהוא ממש לא לבד).
ועוד משהו- לעתים כדאי לקרוא בין השורות .. נמר כתב "בנשימה אחת על מוצר שאתה מייבא עם מוצר אחר מחברה מאד ידועה ומכובדת (שבמקרה מייבא אותו יבואן לעיל)...
אני במקומך לא הייתי כותב שזה לא נכון.. אם תקרא שוב את המשפט תראה שהוא החמיא למוצר שלך
אבל מה אכפת לי.
חג שמח ופרנסה טובה לכולם.
ראשית, תודה לכל המפרגנים
שנית, להתרשמות בפועל ניתן להגיע אלי בכדי להאזין לקדם INCITO ולשאר מוצריי החברה/החברות הקיימים אצלי.
בברכת חג שמח.
לוני
שלום נמר , אני יכול להסכים איתך לגבי ההשוואה בין מכשירים , אבל לגבי היבשושיות של קאראן לעומת אחרים לא נכונה , כי הציוד של קאראן רחוק מלהיות יבשושי ונוטה יותר לחמימות עם מיד שקרוב מאוד לאנלוג , וזו דיעת 100% מהלקוחות שרכשו מוצרי קאראן .
צריך לזכור שגם שהגעתי אליך עם הקאראן , המערכת שלך היתה עדיין לא בשלימותה ושהגעתי אליך עם האקוסטיק , הסאונד ממש היה שונה לחלוטין והרבה יותר טוב עם אותו ציוד שהיה לך , לכן הייחוס למוצר כבר משתנה במשוואה .
מישל. לא מומלץ להרים להנחתות. במיוחד
אני לא יודע מה לגבי אחרים. אני יודע מה לגבי עצמי.
אז ככה. מכיוון שהמטרה שלי היתה להיות מאוד עדין, משום שהקראן לא הגיע אלי לביקורת (ולכן אני לא מחוייב) אם כי להתרשמות אישית לאחר שאתה ביקשת שאאזין לו, את המסקנות שלי לגביו נתתי לך בטלפון באופן אישי. יש להפריד בין הצליל של הקדמגבר לעומת הצליל של הקדמגבר משודך למגבר ההספק מאותה חברה. אני בחנתי את שניהם יחד ולחוד. המערכת שלי, היא מערכת שאני מכיר מעולה. אני יודע איך היא מתנהגת עם מוצרים שונים מהעובדה שאני שומע רכיבים שונים עליה. האמן לי שאני יודע לזהות יתרונות וחסרונות במגבר ויודע גם להגיע למסקנות כיצד המוצר הספציפי ישמע במערכת אחרת שאני מכיר.
לא מבין היכן הבעיה אם לא יוצרים אותה.סקירה מעולה
וזה למה לא צריך לציין במסגרת הכתבה התרשמות מול מוצרים של ספקים אחרים.
בשביל זה יש מפגשים יעודיים בנושא.
מי שמעוניין להשוות, יואיל בטובו להאזין למוצרים ולהתרשם בעצמו.
לדעתי האישית, זה גם לא פייר כלפי היבואנים.
מאוד נהנתי מהכתבה- ישר כוח נמר ולאתר על הכתבות.
נירו ידידי.
רובם המוחלט של היבואנים נוהגים בצורה מקצועית. הם אינם מתערבים בדיונים אשר מוצר שהם מייבאים מוזכר.
מישל נוהג בחוסר אחריות וחוסר מקצועיות. לכן אני חושב שהדבר הנכון הוא פשוט לחדול מלכתוב כאן או להתנהל מולינו בכלל.
עם זאת. במידה וישאלו אותי לגבי מוצר שהוא מייבא, בפורום או באופן אישי, לא אהסס לענות למרות ההודעה הפרטית ששלח לי ובה דרישה כיצד להתנהל שמדובר במוצרים שהוא מייבא.
אנצל את ההזדמנות הזו להודות לכל היבואנים שמשתפים איתנו פעולה, מקבלים במקצועיות את המסקנות שלנו, גם אם הן אינן לרוחם.
עניין מישל מאחורינו. אפשר להמשיך עם הקדמגבר המדהים הזה שסקרתי.