- מעורבות
- 1,066
- נקודות
- 113
רן.. תתחדש ותהנה.
דרך אגב.. מכיר את המותג.
דרך אגב.. מכיר את המותג.
וככה קרה בסוף שמערכת שנמצאת בכלל מחוץ לכללים הקפדניים של אודיופיליה נשמעת בין היותר טובות בארץ , מה תגידו על זה?
וואלה, לא חושב ככה..צריך לדעת לבחור סאב. זה בהחלט אפשרי, וכמעט בלתי אפשרי בלי סאב.. לא שאי אפשר להנות בלי, אבל כשרוצים את הקצוות...זה זה.סאבוופר- מילה גסה אצל כל אודיופיל ששומע מוזיקה , רודף אחרי מהירות הרמקול, קשה לעשות אינטגרציה , בקיצור ,חרא של פטנט לדו ערוצי .
אלדר, אצלך הבאס מטורף!צפה בקובץ המצורף 55030 תלוי איזה רמקול יש לך ,אצלי להוסיף סאב זה בערך כמו להחליף גנטים בלמבורגיני
הוא שאמרתי, אצלך הסאב הוא כבר בחבילה, כי המתכננים הבינו שחייבים גם את האזור הזה לאיזון הכללי. אגב, זו התיייסות היי אנדית מצד החברה למי ששאל...צפה בקובץ המצורף 55030 תלוי איזה רמקול יש לך ,אצלי להוסיף סאב זה בערך כמו להחליף גנטים בלמבורגיני
.
3.בכל אחד מהמקרים ובטח בשני ,סאב עשוי לעזור מאוד- למה? הרמקולים הקידמיים ממוקמים בדכ במרחק שווה מהקיר האחורי וגם מקירות הצד - מה שאומר שתגובת הבאס שלהם תהיה דיי זהה - זאת אומרת לטובה ולרעה (אותו ביטול).
ברגע שאתה מכניס סאב לשרשרת - אתה יוצר עוד כלי עזר ,שיגיב אחרת לגמרי,במיקום הנכון עבורו .אז נניח הרמקולים מציגים דיפ ב 30 הרץ - מיקום סאב קרוב לקיר סביר להניח שיציג דיפ במקום אחר לגמרי נניח 80 - ומכאן שעבודה של הסאב מלמטה נניח 10 הרץ עד - 50 הרץ ,תניב תוצאה מאוזנת יותר.
.
ממה שכתבת ב3, מפעילים את הרמקולים והסאב בחפיפת תדרים? או שלא הבנתי נכון.
חוץ מזה שאלת הדיוט (לא ספציפית לדן). מה זה סאב איטי? מנגן בסינקופה אחרי הקצב? שמעתי סאבים "מרוחים", מעוותים, לא הדוקים, אבל עוד לא שמעתי סאב איטי שמתחיל לנגן מאוחר ולא בקצב.
רציתי להוסיף שלמרות התוצאה הנפלאה שמקבל רן מויאל בסלון שלו , בעצם כמעט הכל הוא אנטיתזה לרוב האודיופילים ואפילו אני שאין לי בכלל גבולות למעט איך שומעים ,מופתע מהתוצאה יחסית לתנאים,
-חשמל - אין טיפול בכלל
-כבלים - כמו הפרצוף שלי
-אקוסטיקה - נוראית , כל קירות הגבס מווברצים, ואין אפילו טיפולונציק קטן על מזבח האסתטיקה
וככה קרה בסוף שמערכת שנמצאת בכלל מחוץ לכללים הקפדניים של אודיופיליה נשמעת בין היותר טובות בארץ , מה תגידו על זה?
שלויימה אני מסכים אתך במאה אחוזים!!!אני חושב,מזמן חשבתי, שישנן הרבה סטיגמות,דעות קדומות שאינן ברוח הזמן ולא מתאימות לעולם הטכנולוגי של היום.כמו כן ההפרדה הזו בין אנאלוג לדיגיטל מי טוב ממי זו שטות גמורה.
מה אני מעדיף ובתנאי שהתוצאה תהיה טובה,זו האמת,לפחות שלי.
ודבר אחד ברור לי..שום מערכת טובה,טובה מאוד לא נשמעת כמו הטובה או הטובה מאוד השניה.
מעניין...הפלא ופלא,שניהם נשמעות טוב.