הפגנת יכולות - סיכום אירוע Audio Group Denmark לגולשי dtown

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
753
נקודות
113

zapilak

אוהב את התחום
מעורבות
91
נקודות
28
היה ממש כייף , היה מאוד מעניין לשמוע את הפילוסופיה של החברה , כמו כן הפתעתי לטובה מציוד אלקטרוני במארזים יחסית קטנים , שמצליח להוציא סאונד כל כך גדול , מדובר במגבר קלאס D שמוציא סאונד מאוד מוזיקלי , הופתעתי לטובה מהרמקול הרצפתי ששמענו בהתחלה , שמורכב מ 3 אלמנטים , שלמרות הקוטר שלהם יורד מאוד נמוך , הסאונד היה מאוד מגובש , והרמוני . לא הרגשתי שאני שומע אלמנטים של רמקול , אלא מנעד שלם , הסאונד זרם בלי מאמץ . היה משהו בתדרים הגבוהים , ועם השילוב שלהם בתדרי המיד שמאוד אהבתי . במילים שלי , הגבוהים היו באותה שפה של התדרים האחרים , היה בהם משהו מאוד נינוח , מוזיקלי ומפורט , אילו לא היו גבוהים שהייתי מגדיר אותם " מתכתיים" " מציקים" " אלימים" . יש הסבר מדעי למה הגבוהים נשמעו כל כך טוב , חלק מזה זה המשקל הנמוך של אלמנט הריבון שלהם , חלק מזה שמתכנן הרמקול לא מאמין בתיבות סגורות , האמת שההסבר המדעי פחות מעניין אותי , יכולתי להקשיב לסאונד במשך שעות , ככול שהבחור הדני עם הזקן התחיל לעלות בציוד... הרגשתי שאני סובל כשהוא הפסיק את המוזיקה [ כדי לבצע שדרוג כזה או אמר עם הכבלים וכו' ] ... בקיצור אם הייתי צריך לסכם במילה אחת את הסאונד ששמעתי הייתי משתמש במילה " מגובש " כל התדרים הוגשו על השולחן בצורה מוזיקלית והיו באותה שפה מוזיקלית ... ממש נהנתי

Shmolo

חבר אתר
מעורבות
6
נקודות
3
ראשית תודה למארגנים ולמארחים על האירוע המושקע, המקצועי, המלמד והמהנה.
הרצאות מעניינות, ובמיוחד ההדגמות של השפעת כבלי חשמל שונים על איכות הצליל (לחברה 8! רמות של כבלי חשמל), ההשפעה הייתה מיידית ומובהקת באופן מפתיעה.
ממש ערב כיפי של מפגשים סביב מוסיקה וטכנולוגיה, מה אפשר לבקש יותר.

שוב תודה.

sofivest

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
תודה רבה למארגנים ולצוות האתר, תודה מיוחדת לבעלי הבית המדהים!, תודה גדולה לשי ואלעד על האירוע החוויתי והטעים &... A big big thanks to Morten & Kent for coming in Israel and expose us to all these goodies. מה שמאוד אהבתי, זה את הרמקולים הראשונים שהיו בהחלט מפתיעים. הזוג השני, הגדול והיקר נשמע מעולה, אבל באופן צפוי לרמקולים שנראים כמו שהם נראים ועולים כמו שהם עולים. דווקא הופתעתי מהסט הראשון, הקטן והזול? יותר, שנשמע בלי קשר לאיך שהוא נראה. נראה חביב, נשמע מצויין. ההגברה הצטיינה גם היא, המגבר היה יפיוף ונשמע נהדר, נכון ומדוייק על הרמקולים שהודגמו. הכבלים השונים שהודגמו עשו הבדל ניואנסי, אבל לא כזה שנפלתי ממנו, למרות שבאמת ניסיתי. אולי הדגמה נוספת אצל היבואן תשכנע אותי אחרת. היה נחמד לפגוש את אחיי חובבי הסאונד. שנזכה לעוד אירועים כאלו ושנתברך בהמשך הדמוקרטיה שלנו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור