היה ממש כייף , היה מאוד מעניין לשמוע את הפילוסופיה של החברה , כמו כן הפתעתי לטובה מציוד אלקטרוני במארזים יחסית קטנים , שמצליח להוציא סאונד כל כך גדול , מדובר במגבר קלאס D שמוציא סאונד מאוד מוזיקלי , הופתעתי לטובה מהרמקול הרצפתי ששמענו בהתחלה , שמורכב מ 3 אלמנטים , שלמרות הקוטר שלהם יורד מאוד נמוך , הסאונד היה מאוד מגובש , והרמוני . לא הרגשתי שאני שומע אלמנטים של רמקול , אלא מנעד שלם , הסאונד זרם בלי מאמץ . היה משהו בתדרים הגבוהים , ועם השילוב שלהם בתדרי המיד שמאוד אהבתי . במילים שלי , הגבוהים היו באותה שפה של התדרים האחרים , היה בהם משהו מאוד נינוח , מוזיקלי ומפורט , אילו לא היו גבוהים שהייתי מגדיר אותם " מתכתיים" " מציקים" " אלימים" . יש הסבר מדעי למה הגבוהים נשמעו כל כך טוב , חלק מזה זה המשקל הנמוך של אלמנט הריבון שלהם , חלק מזה שמתכנן הרמקול לא מאמין בתיבות סגורות , האמת שההסבר המדעי פחות מעניין אותי , יכולתי להקשיב לסאונד במשך שעות , ככול שהבחור הדני עם הזקן התחיל לעלות בציוד... הרגשתי שאני סובל כשהוא הפסיק את המוזיקה [ כדי לבצע שדרוג כזה או אמר עם הכבלים וכו' ] ... בקיצור אם הייתי צריך לסכם במילה אחת את הסאונד ששמעתי הייתי משתמש במילה " מגובש " כל התדרים הוגשו על השולחן בצורה מוזיקלית והיו באותה שפה מוזיקלית ... ממש נהנתי