- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/מפצל-וכבלי-חשמל-של-shunyata
מעניין...
אני מניח שאם זאת הייתה סקירה לרמקול גדול מידות ומרובה לכה, או למגבר עתיר ואטים בגימור כרום, ההתעניינות ומספר התגובות היה גבוה בהרבה.
מניסיוני, לטיפול בחשמל יש הרבה הרבה יותר משמעות לנכונות הסאונד והתגברות על בעיות שנתפסו ככאילו המגיעות מאקוסטיקה לקויה, מאשר החלפת רמקול, מגבר או DAC.
ממליץ מאוד להתנסות עם פילטרים ובעיקר עם מכשירי הארקה.
לא הבנתי את השאלה."אני מדליק את המערכת ונותן לה לנגן כמה ימים טובים לפני שאני מתיישב להאזנה פרטנית. עם הגעתו של סוף השבוע אני סוף סוף מתיישב להאזין."
סליחה אבל אני לא מבין אין אפשר לעשות מבחן השוואתי בהפרש של שעות שלא לדבר על ימים.
לא. קשה לי לומר שיש לפילטר חתימת צליל. להבדיל מהכבלי חשמל, הפילטר מאוד מאוד ניטרלי ושקוף.הי גיא,
בהמשך לסקירה שהועלתה, תוכל לומר האם לפילטר יש חתימת צליל או שכזו אינה קיימת?
תודה.
מסכים לגמרי!מניסיוני, לטיפול בחשמל יש הרבה הרבה יותר משמעות לנכונות הסאונד והתגברות על בעיות שנתפסו ככאילו המגיעות מאקוסטיקה לקויה, מאשר החלפת רמקול, מגבר או DAC.
לא. אין תחליף לקו חשמל מבודד רציף ונפרד (פאזה נפרדת) מהארון חשמל לשקע החשמל המזין את המערכת. הפילטר איננו בא להחליף את הקו הנפרד. זה לא תפקידו. כאשר ישנו קו נפרד וייעודי למערכת (אוכל להרחיב מה זה בדיוק אם תרצה), עצם ההפרדה הזו מפחיתה משמעותית את הרעשים שיש בקו המזין את המערכת מכל שאר רכיבי הבית אך עדיין חלקם עדיין "מזהמים" את אותו קו יעודי. הפילטר בא לסנן אותם רעשים שיש ברשת החשמל.גיא יקר , המכשיר שסקרת בעצם מחליף טיפול בחשמל עם קו מתח נפרד מהארון חשמל ברמה עליונה , ושקעים מושקעים לחשמל על הקיר ?
לא בדיוק. בהמשך לשאלתך הקודמת, שקע חשמל איכותי שממנו נזין את הפילטר חשמל הוא עדיין בעל חשיבות. ברוב המקרים, מי שכבר הגיע לנקודה בה הוא משקיע בפילטר חשמל, ככל הנראה כבר התקין שקע חשמל איכותי בעבר כך שבשלב הזה השקע האיכותי כבר ישאר.ממה שהבנתי מסקירת המוצר המוצר משפר ומביא את הסאונד לרמה עליונה מיכול שקע מצוי בקיר יהיה אשר יהיה. אני צודק ?
בדיוק!!! תשתית חשמל איכותית היא מכלול של דברים כאשר פאזה נפרדת, פריסת קו יעודי מכבל מתאים ושקע איכותי הם הבסיס. משם, הכל תלוי בכמה רחוק רוצים להגיע וברכיבי המערכת. לא כל פילטר / רגנרטור / שנאי מבדל יתאים לכל מערכת. מבחינת רכיבים אקטיבים שכאלו, היחיד שאני יכול לומר עליו שכנראה יתאים כמעט לכל מערכת זה שנאי מייצב. אבל זה כבר סיפור בפני עצמו.בקיצור בתפיסת עולם האישית שלך למי שיקנה את המוצר המסוקר , עדיין צריך להשקיע בקו חשמל ייעודי למערכת וכו' . תודה מראש
לא הבנתי את השאלה.
גיא יקר , המכשיר שסקרת בעצם מחליף טיפול בחשמל עם קו מתח נפרד מהארון חשמל ברמה עליונה , ושקעים מושקעים לחשמל על הקיר ? ממה שהבנתי מסקירת המוצר המוצר משפר ומביא את הסאונד לרמה עליונה מיכול שקע מצוי בקיר יהיה אשר יהיה. אני צודק ? בקיצור בתפיסת עולם האישית שלך למי שיקנה את המוצר המסוקר , עדיין צריך להשקיע בקו חשמל ייעודי למערכת וכו' . תודה מראש
מניסיון אישי מתחבר מאוד למה שכתבת. חלק מהבעיות שיחסתי לחדר ו/או לציוד נפתרו כמעט לגמרי אחרי השקעה בחשמל ובשיכוך. חיווט ישיר מהלוח, מפצל וכבלים מצויינים. כיום משתמש בפילטר פשוט מהמפצל רק למקורות. הייתי שמח לשמוע המלצות לפילטרים וטיפול בהארקה במחירים שפויים. או שבכלל כדאי לטפל בהארקה בעיקר מהלוח עבור החיווט שמגיע לאודיו בנפרד. לא מבין בזה כלום. תודהמעניין...
אני מניח שאם זאת הייתה סקירה לרמקול גדול מידות ומרובה לכה, או למגבר עתיר ואטים בגימור כרום, ההתעניינות ומספר התגובות היה גבוה בהרבה.
מניסיוני, לטיפול בחשמל יש הרבה הרבה יותר משמעות לנכונות הסאונד והתגברות על בעיות שנתפסו ככאילו המגיעות מאקוסטיקה לקויה, מאשר החלפת רמקול, מגבר או DAC.
ממליץ מאוד להתנסות עם פילטרים ובעיקר עם מכשירי הארקה.