מפצל וכבלי חשמל של Shunyata במבחן

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
753
נקודות
113

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
313
נקודות
63
"אני מדליק את המערכת ונותן לה לנגן כמה ימים טובים לפני שאני מתיישב להאזנה פרטנית. עם הגעתו של סוף השבוע אני סוף סוף מתיישב להאזין."

כמעט אחרי כל יום עבודה כשאני חוזר למערכת שלי בבית אני מתלהב ממנה מחדש.
סליחה אבל אני לא מבין אין אפשר לעשות מבחן השוואתי בהפרש של שעות שלא לדבר על ימים.
טוב, כנראה (גם) בגלל זה אני לא לקוח של מוצרים כאלה.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
הי גיא,

בהמשך לסקירה שהועלתה, תוכל לומר האם לפילטר יש חתימת צליל או שכזו אינה קיימת?

תודה.

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
"ריצוד האות הדיגיטלי" . אוקיי .. זה חדש . לפחות המחירים עממיים , יחסית למקובל .

zapilak

אוהב את התחום
מעורבות
91
נקודות
28
גיא יקר , ממש כייף לי לקרוא את הסקירות שלך בדגש על מוצרים מאוד מעניינים שאתה מביא , מה שאני אוהב אצלך זה שאתה מביא מוצרים בחזית הטכנולוגיה . תודה רבה

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
מעניין...
אני מניח שאם זאת הייתה סקירה לרמקול גדול מידות ומרובה לכה, או למגבר עתיר ואטים בגימור כרום, ההתעניינות ומספר התגובות היה גבוה בהרבה.

מניסיוני, לטיפול בחשמל יש הרבה הרבה יותר משמעות לנכונות הסאונד והתגברות על בעיות שנתפסו ככאילו המגיעות מאקוסטיקה לקויה, מאשר החלפת רמקול, מגבר או DAC.

ממליץ מאוד להתנסות עם פילטרים ובעיקר עם מכשירי הארקה.

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
918
נקודות
113
אחלה סקירה אם גיא ממליץ אני סומייך עליו יסודי מאוד :בעד:

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
גיא
רק עכשיו קראתי.
תודה על הסקירה
יש לי הכרות עם שינייטה
היה לי ההידרה מפצל ושני ככלי חשמל, אנקונדה ואחד נוסף שברח לי השם, לדעתי אחד מתחת.

חברה מעולה !
השתלבו נהדר אצלי בזמנו (לפני 3 שנים).

סקירה נהדרת על מוצרים מחברה מוצלחת ביותר בתחום החשמל.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
מעניין...
אני מניח שאם זאת הייתה סקירה לרמקול גדול מידות ומרובה לכה, או למגבר עתיר ואטים בגימור כרום, ההתעניינות ומספר התגובות היה גבוה בהרבה.

מניסיוני, לטיפול בחשמל יש הרבה הרבה יותר משמעות לנכונות הסאונד והתגברות על בעיות שנתפסו ככאילו המגיעות מאקוסטיקה לקויה, מאשר החלפת רמקול, מגבר או DAC.

מסכים איתך לחלוטין.

zapilak

אוהב את התחום
מעורבות
91
נקודות
28
גיא יקר , המכשיר שסקרת בעצם מחליף טיפול בחשמל עם קו מתח נפרד מהארון חשמל ברמה עליונה , ושקעים מושקעים לחשמל על הקיר ? ממה שהבנתי מסקירת המוצר המוצר משפר ומביא את הסאונד לרמה עליונה מיכול שקע מצוי בקיר יהיה אשר יהיה. אני צודק ? בקיצור בתפיסת עולם האישית שלך למי שיקנה את המוצר המסוקר , עדיין צריך להשקיע בקו חשמל ייעודי למערכת וכו' . תודה מראש

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113
"אני מדליק את המערכת ונותן לה לנגן כמה ימים טובים לפני שאני מתיישב להאזנה פרטנית. עם הגעתו של סוף השבוע אני סוף סוף מתיישב להאזין."

סליחה אבל אני לא מבין אין אפשר לעשות מבחן השוואתי בהפרש של שעות שלא לדבר על ימים.
לא הבנתי את השאלה. :מבולבל:

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113
הי גיא,

בהמשך לסקירה שהועלתה, תוכל לומר האם לפילטר יש חתימת צליל או שכזו אינה קיימת?

תודה.
לא. קשה לי לומר שיש לפילטר חתימת צליל. להבדיל מהכבלי חשמל, הפילטר מאוד מאוד ניטרלי ושקוף.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113
מסכים לגמרי!

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113
גיא יקר , המכשיר שסקרת בעצם מחליף טיפול בחשמל עם קו מתח נפרד מהארון חשמל ברמה עליונה , ושקעים מושקעים לחשמל על הקיר ?
לא. אין תחליף לקו חשמל מבודד רציף ונפרד (פאזה נפרדת) מהארון חשמל לשקע החשמל המזין את המערכת. הפילטר איננו בא להחליף את הקו הנפרד. זה לא תפקידו. כאשר ישנו קו נפרד וייעודי למערכת (אוכל להרחיב מה זה בדיוק אם תרצה), עצם ההפרדה הזו מפחיתה משמעותית את הרעשים שיש בקו המזין את המערכת מכל שאר רכיבי הבית אך עדיין חלקם עדיין "מזהמים" את אותו קו יעודי. הפילטר בא לסנן אותם רעשים שיש ברשת החשמל.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113
ממה שהבנתי מסקירת המוצר המוצר משפר ומביא את הסאונד לרמה עליונה מיכול שקע מצוי בקיר יהיה אשר יהיה. אני צודק ?
לא בדיוק. בהמשך לשאלתך הקודמת, שקע חשמל איכותי שממנו נזין את הפילטר חשמל הוא עדיין בעל חשיבות. ברוב המקרים, מי שכבר הגיע לנקודה בה הוא משקיע בפילטר חשמל, ככל הנראה כבר התקין שקע חשמל איכותי בעבר כך שבשלב הזה השקע האיכותי כבר ישאר.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113
בקיצור בתפיסת עולם האישית שלך למי שיקנה את המוצר המסוקר , עדיין צריך להשקיע בקו חשמל ייעודי למערכת וכו' . תודה מראש
בדיוק!!! תשתית חשמל איכותית היא מכלול של דברים כאשר פאזה נפרדת, פריסת קו יעודי מכבל מתאים ושקע איכותי הם הבסיס. משם, הכל תלוי בכמה רחוק רוצים להגיע וברכיבי המערכת. לא כל פילטר / רגנרטור / שנאי מבדל יתאים לכל מערכת. מבחינת רכיבים אקטיבים שכאלו, היחיד שאני יכול לומר עליו שכנראה יתאים כמעט לכל מערכת זה שנאי מייצב. אבל זה כבר סיפור בפני עצמו.

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
313
נקודות
63
לא הבנתי את השאלה. :מבולבל:

אנסח זאת כשאלה.
לקחתי את הטקסט שלך והעברתי אותו נגטיב. האם אחרי שהחזרת את כל הכבילה לכבילה המקורית שלך, מבלי שתצטרך להמתין שעות רבות או עד לסופ"ש, זאת ההשפעה? האם המערכת המאד מוערכת שלך נשמעת ככה:

"שינוי בתחום הבאס וזה מורגש מיד. הוא הדוק ומדויק פחות. מלוכלך יותר ויותר "מעפיל" על תחומי התדר של המיד וההיי, מה שכמובן מניב תוצאה של במה יותר סגורה עם פחות אוויר והפרדה באופן ברור. התוצאה היא צליל מפוזר יותר עם לכלוך וחוסר הפרדה עמוק שם מאחור במעמקי בבמה. המיקרו פרטים עומעמו וחזרו אחורה. מה שכן, אני שומע הבדל באימפקט של ההגשה הכללית. הפילטר אומנם השפיע מעט על אותה תכונת אימפקט ובתרגום עממי: "עוצמת הגשה", אך הוא עשה זאת במינון נמוך מאוד אל מול מה שהוא שיפר בתוצאה הכוללת. הסרתו החזירה את ההגשה הפחות טיבעית ותקיפה יותר. מעין חיספוס לא מעודן כזה שמיד מייצרים תחושה מלאכותית של הצלילים.

מאז שהחזרתי את המערכת למצבה המקורי, יש כאן איבוד כמויות אוויר והפרדה אדירות ובכך בעצם הבמה הופכת מטונפת, חסרת הפרדה ועמומה ברמה מאוד משמעותית. כאשר באמצע הדרך הסרתי את הפילטר ושבתי למצב הרגיל שלי כדי לקבל רפרנס להמשך, אותה תחושה של כמויות האוויר האדירות שמצאתי עם הפילטר ירדה באופן משמעותי בלעדיו.

אני ממשיך, תחושת התלת מימד בחלל ללא הפילטר נפגעה משמעותית. יש פחות הפרדה במיקרו פרטים מה שמייצר פריסת חלל מלאכותית וצפופה יותר עם פחות מרחב בין הכלים והצלילים בפרט. איבוד התחושה של מרווחי אוויר בין שכבות הצליל השונות והכיוון שמהם הם מגיעים פשוט הרסו את התוצאה הסופית ברמה משמעותית בהיבט הזה."

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
גיא יקר , המכשיר שסקרת בעצם מחליף טיפול בחשמל עם קו מתח נפרד מהארון חשמל ברמה עליונה , ושקעים מושקעים לחשמל על הקיר ? ממה שהבנתי מסקירת המוצר המוצר משפר ומביא את הסאונד לרמה עליונה מיכול שקע מצוי בקיר יהיה אשר יהיה. אני צודק ? בקיצור בתפיסת עולם האישית שלך למי שיקנה את המוצר המסוקר , עדיין צריך להשקיע בקו חשמל ייעודי למערכת וכו' . תודה מראש

להיפך
פילטר החשמל, לא רק שלא מחליף
הרבה יותר מחמיר, הרבה יותר חושף וחשוף לשינויים.

לאחר שהשקעתי מה שהשקעתי בפילטר החשמל אצלי, השאלה הראשונה שנשאלתי, האם מייתר השקעה בכבלי חשמל או תשתית מהארון, התשובה הפשוטה ביותר הייתה, מחמיר יותר מתמיד.

אין מנוס
כפי שגם גיא פירט

הפרדה טוטלית של חשמל המערכת מהארון הדירתי
(ללא שיתוף עם שאר זוללי והשראות הבית)

כבל ייעודי מופרד מושחל בקיר מהארון הדירתי ל שקע החשמל.

שקע חשמל איכותי

פילטר חשמל איכותי / שנאי מבדל איכותי / מפצל איכותי

כבלי חשמל איכותיים המתחברים לציוד.

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
נראה מדהים איכות בניה טופ. זה לא משנה מה זה כן או לא עושה, רק הנראות והשלמות של זה, העניין של לסמן וי ו ב ענק על הפינה הזאת, עושה כבר הכל. זה ממש כמו תכשיט פוגע בדיוק בדבר שאנחנו הכי רוצים שיהיה.
מטורף.

Ronnym1964

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
מעניין...

מניסיון אישי מתחבר מאוד למה שכתבת. חלק מהבעיות שיחסתי לחדר ו/או לציוד נפתרו כמעט לגמרי אחרי השקעה בחשמל ובשיכוך. חיווט ישיר מהלוח, מפצל וכבלים מצויינים. כיום משתמש בפילטר פשוט מהמפצל רק למקורות. הייתי שמח לשמוע המלצות לפילטרים וטיפול בהארקה במחירים שפויים. או שבכלל כדאי לטפל בהארקה בעיקר מהלוח עבור החיווט שמגיע לאודיו בנפרד. לא מבין בזה כלום. תודה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור