- מעורבות
- 754
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: הבמה המרכזית: רן לוי מסכם את תערוכת Digitown 2019
זה קצת מצחיק הרף המדומיין הזה ביחס לעובדה שחלק גדול מהמציגים מפרסמים כאן באתר ומשלמים כסף לבעליו גם עבור הפירסומים וגם עבור השתתפות בתערוכות.מעריך מאד את הסייג שהציב לעצמו הסוקר שלא לסקר מערכות של מציגים מהם הוא קונה מוצרים.
ללא ספק רף שנדרש לשמור.
תודה על כתבה נפלאה.
מוזר, גם על שקיפות וגילוי נאות ישנם טענות של חוסר אמינות.זה קצת מצחיק הרף המדומיין הזה ביחס לעובדה שחלק גדול מהמציגים מפרסמים כאן באתר ומשלמים כסף לבעליו גם עבור הפירסומים וגם עבור השתתפות בתערוכות.
עדיף בהרבה בעיני לא להתייחס לניגודי אינטרסים בכלל כאן כי זה מתקבל לא אמין בכלל.
כולנו מדעים לפרובלמטיות ולוקחים בערבון מוגבל כל כתבת אודיו או ביקורת לא חשוב היכן היא מופיעה ולא רק בתחום האודיו..
לגבי הסקירה, לא הסכמתי כמעט עם כלום אבל תודה רבה על המאמץ, עדיין היה מעניין לקרוא.
המגנפלנרים היו מעולים ביחס למחיר בעיני, אבל הבעיות שלהם נשמעו.
אצל orac הסט-אפ נשמע מצוין, דינמי, היה בו כל מה שצריך ממערכת אודיו טובה.
ה b&o הקטנים שלא הוזכרו נשמעו מעולה עם מה שחובר אליהם, sounquest היה בסדר אבל צליל משעמם, הלמפיזטור חפר באגרסיביות מוגזמת ופירוט שאין לו קשר למוסיקה, האוזניים שלי כמעט התחילו לדמם, צליל לא טבעי בכלל ורמקולי ה horns לא מסוגלים להתמודד עם 80% מהמוסיקה שקיימת ובכל העולם המציגים משתפים פעולה ומונעים מהמבקרים לשמוע אותם עם תזמורות מלאות, עם רוק וכולי. זה לא שיטה.
אצל יגאל לסרי היה אכן מאוד מרשים, בשביל תערוכה זה יופי. בבית מספיק לי סט-אפ כמו אצל זיו או לוני ואני מבסוט
גם לדעתי לא מדובר בעצמה שהרמקול ניגן אלא בעובדה שהמגבר שדחף את הרמקולים הגיע למצב של קליפינג ופיק רגעי של זרם הרס את היחידות.למה אתה חושב שיחידות קרמיות נסדקות בגלל עוצמה חזקה מידי?
להבנתי, עוצמת לא אמורה להיות הבעיה שבגינה נסדקות יחידות קרמיות.
אנשים פשוט לא כ"כ תמימים היום, זה הכל וגם יכולים להשמיע את קולם באופן חופשי יותר.מוזר, גם על שקיפות וגילוי נאות ישנם טענות של חוסר אמינות.
החיים קשים.
(בעצם רק האנשים)
אני מאמין לאנשים, עד שהם מוכיחים לי אחרת.אנשים פשוט לא כ"כ תמימים היום, זה הכל.
צודק לחלוטין, כמעט כל כתבי האודיו מקבלים את הציוד אותו הם מבקרים מהיצרנים או מהיבואנים.אני מאמין לאנשים, עד שהם מוכיחים לי אחרת.
ידוע, שלכל אחד יש נטיות לב ואינטרסים כאילו ואחרים... זה ברור.
עם זאת, בהחלט אפשר, וצריך לכבד את הכותב על הגילוי הנאות ועל כך שבחר לא לסקר את אותן חנויות בהן קנה.
זה בהחלט חריג לטוב בנוף התקשורת הקיימת.
(אני במקומו הייתי מסתפק בגילוי נאות וכן מביע את דעתי)
אנשים פשוט לא כ"כ תמימים היום, זה הכל וגם יכולים להשמיע את קולם באופן חופשי יותר.
הפורומים קיימים כדי לפטפט, זה חלק מהעניין. מה אתה רוצה לטעון ?מזל שאתה לא תמים. ממש חושחש הבלש, חד כתער, רובין הוד של התחום שמזהיר את כולם שחס ושלום לא יתבלבלו.
אממה. בסוף אתה בא לפטפט את עצמך לדעת ואנחנו (dtown) מעיפים את התחום הזה למקומות כאלה שיאפשרו גם לאחד כמוך לפטפט את עצמו לדעת.