- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: למתחילים: ערכת חשמל מבית NORDOST
איזה אביזר ניסית?
אצלי זה שיפר אבל, רק בצד שמאל של הקדם ורק במצב 1, במצב 2 הסאונד הפך מהודק מדיhttps://www.nordost.com/qrt/qpoint-resonance-synchronizer.php
בנוסף בחדר הותקנו גם רזונטורים, הסאונד השתפר מיד כשהפסקנו את חיבור החשמל של הרזונטור החשמלי, בהמשך כשהוצאו הרזונטורים שהודבקו בתקרה ובקירות הסאונד השתפר שוב.
כול הנוכחים העדיפו את הסאונד שהתקבל לאחר הוצאת הרזונטורים.
כמו שכתבתי בעבר יש לי את הנורדוסטים האלו.
לכבל חשמלfrey אני ממש לא יכול לקרוא מוצר משלים
זה הוסיף המון נפח ואויר. שיפור דרמטי.
Qk ו qv הוסיפו יותר שקט.
גיא,
שכחת להזכיר שיש משמעות לprimary earth
לגבי כבלי חשמל, 2. סנט שלי, להשקיע בכבל חיבור הטוב ביותר למפצל ולצרכני הכוח דוגמאות מגברים, ציוד דיגיטלי או פארה יכול בד״כ להסתפק בכבילה יקרה פחות.
מהניסיון שלי - בדיוק הפוך. דיגיטל הרבה יותר רגיש לחשמל ממגבר כוח.כמי שברשותו את המפצל המוזכר, ניתן לומר עליו רק מילים טובות.
יש גרסה מקוצרת למי שאינו צריך 8 חיבורים.
לגבי כבלי חשמל, 2. סנט שלי, להשקיע בכבל חיבור הטוב ביותר למפצל ולצרכני הכוח דוגמאות מגברים, ציוד דיגיטלי או פארה יכול בד״כ להסתפק בכבילה יקרה פחות.
לבסוף, אביזרים משלימים. רק בשבוע שעבר נוכחתי איך אביזר חשמלי מירב את הסאונד, הפך אותו לנוקשה וצר. יש לנסות, לבדוק ורק אז להחליט האם שווה.
נחמד רק שזה בדיוק הפוך. הצרכנים הקטנים הרבה יותר רגישים לכבלי חשמל. במיוחד המקורות.
מהניסיון שלי - בדיוק הפוך. דיגיטל הרבה יותר רגיש לחשמל ממגבר כוח.
למה 19000K זה יוצא רק 17,680 ש"ח.19000K לחשמל זה לא ממש למתחילים
לדעתך, לניסיוני, ממה שקראתי ברשת, בהמלצתו של ערן ואחרים שניסיונם לא נופל משלך כבלי הכוח ״הבחירים״ חוברו למפצל וליחידות ההגברה (במקרה שלי גם פונו נחשב הגברה וגם הפרה הרוויח) הצרכנים הפחות כבדים הסתפקו בכבלים בדרגה אחת פחות מהבחירה ביותר.
אתה צודק טעות שלי, אבל עם תוסיף את העלות של עוד שלושה כבלי חשמל שנחוצים מהמפצל לכל אחד מרכיבי המערכת אז מגיעים לסכום מאוד גבוהלמה 19000K זה יוצא רק 17,680 ש"ח.
לא יודע מה ערן המליץ לך. אני יודע מהו נסיוני ושל עוד עשרות אודיופילים. יכול להיות שלא הבנת את ערן נכון. גם ערן אגב, תמיד שם את הכבל האיכותי יותר על המקור. למה? כי משם הכל מתחיל, אתה יודע - מקור.