.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
מסקנת ביניים -- הקליטה בצפון טובה/סבירה, ובמרכז פחות/לא.

dor_s

חבר משקיען
מעורבות
151
נקודות
43
הכי חשוב נאחל
שבשנה הקרובה יהיה שידור מעולה בתוכן ובאיכות
שנה טובה

חוני 18

חבר אתר
מעורבות
7
נקודות
3
נראה לי שכעת איכות השידור מהפילהרמונית מעולה.

ymym

אוהב את התחום
מעורבות
97
נקודות
28
הרדיו הוא רדיו הוא רדיו
עיקר כוחו בתכנים, הוא גם זמין.
למשל ביום חמישי האחרון בשעה 23 אלכסנדר תמיר בתוכנית השוואת ביצועים, דיבר על השני של רחמנינוב והשמיע עם הסברים גם את קיסין\גרגייב, אשכנזי\פרבין, שמעתי תוך כדי נסיעה.
נכון שכבר אין השקעה טכנולוגית\כלכלית בשידורים ואיכות הפכה מילה גסה למקצי התקציבים.
אבל, לדעתי כמובן אם תהייה השקעה בטיונר(וסביבו) כמו בשאר המקורות ובחירת אנטנה מתאימה וכיוונה מפעם לפעם (ל REVOX הייתה אנטנה חיצונית עם כיוון מחדר ההאזנה)אפשר להגיע לתוצאה מהנה במיוחד, גם אם לא תמיד.
אני בטוח שיש שם אנשים טובים וגם אנחנו אמורים לאפשר לשידור תנאים מירביים, אם מצפים לתוצאה טובה יחסית לשאר המקורות.

חוני 18

חבר אתר
מעורבות
7
נקודות
3
שלום חוני.

חנוכה שמח ושנה טובה. תודה ששיתפתני.

מקבל דבריך כפי שהם. אנו שנתיים מאז 2014 בתהליך סגירה כפוי, ע"פ החוק. מדלדל שורות כ"א ציוד ותקציב.

דווקא בנסיבות אלה קם באפריל 2016(!) יש מאין צוות שידור בראשות שני מנהלים טכניים מקצוענים ועבדך כעורך ושדר. הכל כדי להפיץ מוסיקה "כמו פעם".

שרשרת ההפצה של בזק מהמיקסר שבניידת השידור עד בתי המאזינים היקרים ומכוניותיהם, ארוכה, מדולדלת, לא איכותית, לא מתוחזקת כפי שהיו רוצים מקצוענינו. ארוכה בעייתית ולא בשליטתנו.

גם הצבת המיקרופונים אינה בבעלותנו.

הפילהרמונית, בעת שיפוץ ההיכל, מחקה את אולפננו המאובזר, ואף את עמדת השידור.

נחמתי שההקלטות עימנו במחשבינו ובעתיד כשרשרת ההפצה ההזרמה תהא דיגיטלית נקיה יציבה ואיכותית יותר, תוכלנה אותן הקלטות שנוצרו - להישמע לתפארת.

איננו נקיים מטעויות ובודאי יהיו מחלוקות טעם, אך ניפטר מהקומפרסורים מהמונו מתקלות ומתעתועי הציוד התחזוקה וההרדמות בשמירה.

האבסורדים אף רבים מאלה שמניתם. כמעט כל סידרתי האולפנית על כל האופרות של ורדי - הקטעים המוסיקליים הרבים שבה עברו התעללות אלקטרונית של מונו ואנטי פאזה כאילו הוקלטו לפני 90 שנה.

למי לא פניתי. היה מדובר בקוי בזק. מצער שזו התוצאה.

התאבדנו על העבודה והשליחות. מצידי מקוה למצוא כתובת אפקטיבית לשיפור. כרגע מצויות כתובות שתסברנה, ואולי בצדק, עד כמה ריקון המשאבים שציינתי, מוליד בהכרח נחיתה מתסכלת ברמת השידור המתקבל בבית.

אנו דואבים יחדיו.

נערך לאחרונה ב:

חוני 18

חבר אתר
מעורבות
7
נקודות
3
עמיר, מלבד היותי מאזין נלהב לרשת הזו אין לי כל קשר ל'קול המוסיקה'.
מדובר בתשובה שקיבלתי במענה לפנייתי לאחד האישים בתחנה.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
עמיר, מלבד היותי מאזין נלהב לרשת הזו אין לי כל קשר ל'קול המוסיקה'.
מדובר בתשובה שקיבלתי במענה לפנייתי לאחד האישים בתחנה.
אהה, עכשיו הבנתי :)

ראיתי ש @SONYES פנה אליך קודם, והתפלאתי שאתה פותח בפנייה לעצמך ולא אליו :)

האם שמו של זה שפנית אליו אמור להישמר בסוד?

עמיר

חוני 18

חבר אתר
מעורבות
7
נקודות
3
מדובר באדם נחמד ולבבי בשם ברוך אסקרוב.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור