שלום לכם
אני רוצה להביע את מורת רוחי מאופי הטכני של השידורים החיים , מהיכל התרבות ע"י קול המוסיקה .
עד כה כל השידורים צרים כמו מונו גדול יותר . בלי פרוט בלי במה , בלי העומק בלי צליל טוב .
הכינור של צוקרמן נשמע כמו הקלטה משנות 40
צורמני, ממש על הפנים .
מאזין עם אנטנה טובה גר במקום גבוהה .קו ישיר למשדרים בהר הכרמל .
SONY STS-S707ES.
טיונר מדהים בפני עצמו .
הסאונד המשודר .
גרוע גרוע גרוע !!!!!!!!!!!!!!
רק ששמים איזה דיסק שומעים טוב יעני ?.
טוב נו יש קפיצות במכשירים צריך לנקות או להחליף עניות או מכשירים הם רובם DENON DCD-635 מקצועי לחלוטין.
פתאום נעלם ערוץ וחוזר אי שוויון בין הערוצים .
החלפת ערוצים למשל ימין הופך לשמאל ולהפך
ויתרתי על הקלטות חשובות אלו , של חגיגות ה80 לפלהרמונית .
אפה השידורים המעולים שהיו בשנות 80/90.?
גם אם לדעתך באזור השרון הקליטה טובה ברוב הזמן, אי אפשר להסיק מזה שבשאר האזורים ירידה דומה (או גדולה יותר) היא קבילה.רבותי לדעתי אתם טועים
אני חי על 88 וקצת גימל וקול המוזיקה
יש בשנה האחרונה ירידת איכות
וכן גם אני נתקלתי באפקט הערוצים נחלשים / מתנתקים.
אך לרוב הקליטה טובה (אזור השרון)
טועים בהתנפלות אליהום על רשות השידורגם אם לדעתך באזור השרון הקליטה טובה ברוב הזמן, אי אפשר להסיק מזה שבשאר האזורים ירידה דומה (או גדולה יותר) היא קבילה.
אז במה לדעתך כולם טועים אם אתה עצמך אומר שייש ירידת איכות?
עמיר
אצלי בביית למשל, הקליטה עם טיונר vintage מסוג Yamaha CT-710 מתנדנדת בין 30 ל-40 מתוך 100 במקרה הטוב, והסאונד חRא, בעברית תקנית, במידה שלא בא לי בכלל להפעיל אותו. בעבר זה לא הייה כך, אלא המחוג הייה נדבק לקצה הסקאלה, והסאונד הייה בסדר גמור.טועים בהתנפלות אליהום על רשות השידור
שוב אסביר: יש זמנים / שעות ששומעים באיכות פחות טובה
לרוב הכל טוב
בכוונה ציינתי שאני בשרון, ובכל מקרה כשיוצא לי להיות ברכב באזורי צפון או דרום, לא נשמע חריג לרעה.
תיאוריה נחמדה, עם הנחה נסתרת שאיכות השידור של קולה-מוסיקה היא נפלאה ונהדרת...עמיר,
מהתיאור שלך עושה רושם שהטיונר שלך ״ירד מגדולתו״, במובן של alignment.
שזה אומר בעיברית: כיוונונים פנימיים של דרגות ה-RF, דרגות ה-IF, וגלאי ה-FM.
זה קורה עם הזמן, הכיוונון ״יורד״, וצריך מעבדה עם יכולות כיוון טיונרים.
העוצמה תקפוץ לך חזרה ל-100, ואחוז העיוותים יפול למטה. אתה תשוב ותהנה ממנו.
מעבר לזה שאין ביקוש מטיונר ספציפי בדירה ספציפית ברמת גן (אבל יש ממיני מערכות במטבח, באמבטיה ובחדר השינה), ומבאוטו ספציפי שמסתובב באיזור ונעול על התחנה הזו, כנראה שאין הרבה ביקוש ברמת גן / תל אביב / גבעתיים וברדיוס ענק סביבם.אז קולה מוזיקה הוריד גם עוצמה ?
כי אין הרבה ביקוש ברמת גן?
סתם, הייתי חייב משהו מתחת לחגורה...
נעים מאד עמיראז האם אתה אומר שהניסיון האישי שלך בעצם מבטל/מאיין את הניסיון של כל האחרים כאן, במידה שנכון לומר שכולם טועים?
רק שואל.
העניין הוא שאתה מנסח כאילו האמת היחידה אצלך בכיס וכל האחרים טועים.נעים מאד עמיר
מה אתה מצפה, שאני יסביר פעם שלישית את מה שאני חווה באזור שאני חווה?
מכיר את הציטוט הבא?
"האמת" לא אצלי בכיס.
כל מה שאני כותב אלה רק מחשבותי האישיות, לא יותר, אך גם לא פחות